Game Of Thrones

cekamo Trial by Combat :)
Uff,bas sam pisao pre neki dan.Bice u osmoj epizodi :)

tumblr_mzbn0cyOKe1qi5gjzo3_500.gif

Blizi nam se fenomenalan kraj sezone. Nisam znao da ce oberyn vs gregor da bude deo tyrionovog sudjenja znao je tyrion koga da imenuje za borbu i ko ce se svim silama makar ne direktno biti na njegovoj strani ima "kliker" covek nema sta. Ovaj Ramsay ispade najgori sljam u celoj seriji i mislim ce on da ostane do kraja serije i da ce da nadzivi roosea boltona. Najvise me kroz ovu sezonu zanimao zid i fascinira me kako se svi bakcu svojim glupostima a zid brane 100 razbojnika od divljaka i belih walkera, kolko smo videli stannis ce izgleda da im pomogne zasta mu skidam kapu jedini koji vidi odakle dolazi opasnost. Denerys me nesto ne zanima preterano najradije bih preskocio delove kad je ona tu ali mi se svidjao kadar kad zmajevi nadlecu glavni grad u fori deneris salje pozdrave

stanis ce pomoci strazi da odbrani zid od divljana..ali ce ubrzo zaginuti..dzon ce biti novi komandir straze I pustice divljane preko zida jer nema ljude da brani zid od setaca I undedova tako da ce napraviti dil sa njima..pustice ih ali da zajedno brane zid zbog cega ce na kraju I zavrsiti izboden ..sto je kraj pete knjige..klifhenger jer se ne zna dal prezivljava ili gine..no tu je melisandra da ga rezurektuje he he ionako je pocela u vatri da vidi samo njega

jel razmislja jos neko o tome da je Dzendri mozda bas ..prestolonaslednik tj sin Roberta I Sersei
secate se kad ona prica u Branovoj sobi ovaj se jos nije sovestio od pada da je imala Crnokosog decaka koga je odnela groznica.

S04E06

pa nije neka ekstra epizoda
spora ja sam pomisleo koj zna sta ce da bude po komentarima
jedino kad su smrdu teli da oslobode bilo malo zapeto
i patuljak kad poce da se dere ali tu se odma i zavrsi
e i ste videli sta mu ona qurva uradi
pa to bre idijot

tako i za mene jedna kad smo raskinuli sve najgore pricala
a kad smo bili zajedno bilo joj lepo
dobro ja nisam bio optuzen za ubistvo kralja
kao muvo sam njenu drugaricu
ali to nema veze s veze ona mene muvala nisam ja nju..

Poslednja izmena:
Kako je krenulo ja sam se "uplašio" ode sezona u k**** :D
Međutim, odjednom(od ove epizode) se sve(skoro) uklapa sa krajem treće knjige.

Elem, slažem se da je scena sa Smradovim oslobađanjem jedna od najgorih scena u seriji.
No sad se Jara vraća na Gvozdena ostrva i postoji mogućnost da do kraja sezone vidimo ono jedino što valja u kući Grejdžoj... Crow's Eye :D

U luci, Tirion pokidao za oskara... Bliži nam se "čuveni" megdan.

Deneris nastavlja da smara. Elem, onaj njen mužić Zo Lorak, kako beše, nešto se ne sećam da je bio onako pokorana-plačipizda?
Izmenili-izmislili su deo sa Stanisom, al' nije strašno.

U sledećoj epki dugo očekivani rape :lol: smaranje na zidu i amin Pseto.

Taj prvi Gregor je bas imao pravu ludacku facu za tu ulogu, ovaj ima pravu gradju, ali fali mu ta faca...

Odlicna epizoda, sve scene sa Tirionom u zatvoru su sjajne kao i sa Littlefingerom igracinom na kraju :worth:

Back