Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Али, али убио је главну qурву Вестероса, како да га не волим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...A Varis je drugaciji? Mislim da je to njegovo ocrnjivanje Litlfingera bilo cista demagogija da bi okrenuo Tajrele,koji ce nesumnjivo postati ogroman faktor, protiv Baelisa..

Колико схватам Варис ради за Таргове, тако да ценим његов рад.
Онај други ради само за своје интересе, све се надам да ће и он да загрева Туђине![]()
To i ja mislim...Dobra epizoda,ali su prilicno spustili loptu u odnosu na prethodne dve...
Scena kada se Tajvin penje uz stepenice do Dzofrijevog trona i pokazuje njegovu dominaciju u visini i verbalno je bila sjajno odradjena,mada je dijalog mogao da bude bolji....
Gledao sam neku emisiju sa njim i dobrim delom glumacke ekipe pa je pricao bas o tome kako je dobijao ponude za filmove, ali ih je odbio jer po njegovom misljenju ne moze jedna knjiga da stane u film i tu se apsolutno slazem sa njim. Ovako ima 10 epizoda po skoro sat vremena i opet ne mogu da ubace sve...
Bilo bi lijepo da na kraju naprave prequel film koji je posvećen Robertovom ustanku i kako je izbio - Regar beži sa Lijanom, Džejmi savetuje Ludog kralja (za koga treba uzeti nekog dosta poznatog glumca); zapravo kroz prvu polovinu filma prikazati Kraljevo ludilo, a u drugoj sam rat i posljednja scena venčanje Roberta i Sersei; odlično bi bilo i radi retrospektive (da vidimo jednu uzavrelu Sersej, koja stvarno misli da će nešto i biti od svega).
Svi glumci bi bili tu...
Jbt,jel oni znaju da rade nesto sem kampovanja i dranja zeceva?To mi je i najčudnije, što je Martin pisao ovu epizodu jer se meni nimalo nije dopala... Koliko se sećam, prethodne dve koje je napisao u prvoj i drugoj sezoni su osetno bolje, ali ova mi je skroz bila bezveze... Ništa se nije desilo (Martin je počeo da naginje na tu stranu dosta... Vidi se po knjigama novijeg datuma... Hiljadu strana = 0 događaja)... Takođe, vidi se po tome što se u ovoj epizodi skoro svi pojavljuju... Imali smo Roba, Arju, Melisandre, Deni, Tajvina, Džofrija, Tiriona, pa i super-smora Brana... Po meni je trooka vrana i bolji i zanimljiviji lik od njega...![]()
Jbt,jel oni znaju da rade nesto sem kampovanja i dranja zeceva?

iako sam znao da to nisu oni... Jbg... Ono na kraju je bio Storms end , ili KrajolujEpizoda onako govorancija na sve strane. Jedina dobra scena Jof i Tywin. Ubedljivo najgluplja scena, u rangu one iz prosle epizode, Gendry i Melisandra u sred King's Landinga. Cudi me da nisu stali da se jave i popiju kaficu sa Jofom i Tywinom.
Sediste Stanisa .Ono na kraju je bio Storms end , ili KrajolujSediste Stanisa .
Znači kontaš me...
Msm, po knjigama ga čeka nešto SUPER-EPIC ali u seriji je ludački dosadna njegova priča... Sećam se kada je Teon navodno ubio njega i klinca i ja sam kao bio skroz juuupiiiii....iako sam znao da to nisu oni... Jbg...
![]()
Nego, mene zanima nešto daleko, daleko, daleko bitnije - Ova iznenadna trudnoća u epizodi... Faktički, zamalo da se onesvestim... Čitači knjiga, nadam se, znaju otkud takva moja reakcija i dodajte još tome da je Martin pisao ovu epizodu... Da li se meni čini ili je on počeo sam sebe da zahebava jer postoje određene teorije u vezi ove trudnoće na netu koje su poprilično "uznemirile" čitaoce...(opet, nadam se da znate na šta mislim)....
Nego, mene zanima nešto daleko, daleko, daleko bitnije - Ova iznenadna trudnoća u epizodi... Faktički, zamalo da se onesvestim... Čitači knjiga, nadam se, znaju otkud takva moja reakcija i dodajte još tome da je Martin pisao ovu epizodu... Da li se meni čini ili je on počeo sam sebe da zahebava jer postoje određene teorije u vezi ove trudnoće na netu koje su poprilično "uznemirile" čitaoce...(opet, nadam se da znate na šta mislim)...
Šta je hteo da postigne ovim "Juan Migel, estoy embarazada... nino es tuyo" scenariom... Meni je ovo baš BUM!
Kada je on ubacio ovaj element u seriju, to mnogo štošta menja... Ne znam, skroz sam zbunjen... Ali osećaj je pozitivan... Mada, govori jednu od dve stvari; prva je vrlo verovatna:
1) Martin je puk'o.
2) Martin nije puk'o već nam razrešava teorije i zagonetke iz knjige unapred...
Cija trudnoca ? Nisam bas pazio a ne da mi se opet gledati . Ako mislis na trudnocu Rob-ove zene , mislim da posle u knjigama njena majka kaze da je terala tu devojku da pije onaj caj za preventivu (ili pobacivanje) trudnoce . Sad da li je pricala istinu , ili je to bila samo farsa za Freje (kao i cela ta scena) , to je na Martinu da odluci .