Game Of Thrones

Novi rekord GoT gledanosti. Ali daleko od True Blood-a koji krece u junu. :D

Inace, odgledah do kraja epizodu. Tacno sam znao da cu videti i golu Brianu. Ali se nisam nadao onim pederlucima. Prevrteo pederluke i Lanistere.

Добра епизода, мало су пресрали са оним фетусима на Змајкамену.
Пећина је била офрље одрађена, битно је да су били политички коректни.

illuminati2.gif

:per:

Ok, uveli smo TB u priču... Ajde Merlin koji je sličan (kao) po nekim elementima pa da poredimo ali TB... Msm ljudi, stvarno... Kao da je bitna gledanost... Jer i sami znamo da GoT ima bar 5x više gledalaca ako bi se sabralo sa piratizovanim verzijama epizoda... Poznajem gomilu ljudi koji takođe gledaju seriju i niko je ne gleda preko HBO-a već preko svima nam znanog TPB-a... A ovo je Srbija... Što znači da na nivou Evrope pričamo o još većem broju ljudi, a tek na nivou drugih kontinenata...
TB je popularan, to ne sporim ali sigurno nije kada su u pitanju pirati jer je GoT "proglašena" kao "najpiratizovanija" serija ikada (prema torent sajtovima, naravno)...

P.S. ako ćemo iskreno, TB je nusprodukt ove pomame za vampirima jer serija ne bi bila uspešna da nije bilo Sumraka...joj, teško mi je i da napišem tu reč... Ne bi bile uspešne i ne bi se pojavile ni Gates; The vampire diaries; True Blood; Being human...
Jedina koja se iz mase izdvaja je Bafi ubica vampira... Ne samo što je 100x bolja od navedenih već i zbog humora koji je savršen, zbog vremena kada je rađena (dakle NonTwilight era) i naročito zbog toga što vampiri nisu centar okretanja ose serije; serija obiluje i demonima o ostali stvorovima, vampri su tu uglavnom samo u naslovu i ponekad i u kadru...
Nemam ništa protiv TB, komentarisaću kada pogledam, verovatno ove godine, i verujem da je OK jer je HBO radio a i mnogo se priča o njoj... Šta znam...

Poslednja izmena:
Ok, uveli smo TB u priču... Ajde Merlin koji je sličan (kao) po nekim elementima pa da poredimo ali TB... Msm ljudi, stvarno... Kao da je bitna gledanost... Jer i sami znamo da GoT ima bar 5x više gledalaca ako bi se sabralo sa piratizovanim verzijama epizoda... Poznajem gomilu ljudi koji takođe gledaju seriju i niko je ne gleda preko HBO-a već preko svima nam znanog TPB-a... A ovo je Srbija... Što znači da na nivou Evrope pričamo o još većem broju ljudi, a tek na nivou drugih kontinenata...
TB je popularan, to ne sporim ali sigurno nije kada su u pitanju pirati jer je GoT "proglašena" kao "najpiratizovanija" serija ikada (prema torent sajtovima, naravno)...

P.S. ako ćemo iskreno, TB je nusprodukt ove pomame za vampirima jer serija ne bi bila uspešna da nije bilo Sumraka...joj, teško mi je i da napišem tu reč... Ne bi bile uspešne i ne bi se pojavile ni Gates; The vampire diaries; True Blood; Being human...
Jedina koja se iz mase izdvaja je Bafi ubica vampira... Ne samo što je 100x bolja od navedenih već i zbog humora koji je savršen, zbog vremena kada je rađena (dakle NonTwilight era) i naročito zbog toga što vampiri nisu centar okretanja ose serije; serija obiluje i demonima o ostali stvorovima, vampri su tu uglavnom samo u naslovu i ponekad i u kadru...
Nemam ništa protiv TB, komentarisaću kada pogledam, verovatno ove godine, i verujem da je OK jer je HBO radio a i mnogo se priča o njoj... Šta znam...

Po obicaju pises svasta, prozivas, a nemas pojma o cemu se radi.

Prvo, TB nema nikakve veze sa Twilightom. TB knjige su 5 godina starije od Twilight knjiga, a TB serija je pocela da se prikazuje pre Twilight filma. Ali su ti verovatno oni drugari sto nisu culi za GoT objasnili da je to nusprodukt Twilighta.

Drugo, niko nije poredio serije sem tebe. A nije ti smetalo to sto nisi gledao ono sto poredis.

I na kraju, TB sam pomenuo jer originalna vest, koja je ovde delimicno preneta sadrzi TB, tj. da je GoT oborio svoj licni rekord gledanosti i prisao nivou gledanosti TB-a od prosle godine. A TB je najgledanija HBO serija. Ali kad su tebi drugari objasnili da je GoT gledaniji bar 5 puta, onda u redu.

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/tv-ratings-game-thrones-snags-449026

O ukusima ne vredi raspravljati,ali meni je BB jako precenjena serija...Ne razumem citavu pompu oko nje...Nista posebno..

Pa i GoT se može svrstati u drame, a po mom mišljenju BB je najbolja od svih koje se sad prikazuju. Perfektna u svakom smislu, dok GoT ima dosta propusta, počev od izbora nekih glumaca(koji ne rade svoj posao valjano) pa do tupavih ubacivanja novog sadržaja koje je u 80% slučajeva sasvim bespotrebno...

Tzare, primetio sam da na krstarici postoje obično tri vrste ljudi... Prvi su pametni ljudi, drugi su glupi da nema dalje, treći me prevare da mislim da su pametni i ispostavi se da pripadaju drugoj grupi... Ti pripadaš trećoj - čestitam...

Citiraću te: "Novi rekord GoT gledanosti. Ali daleko od True Blood-a koji krece u junu." tvoj post na komentar da je GoT oborio rekord gledanosti; što znači da si ti prvi uporedio serije; ili to ili pripadaš nekoj četvrtoj grupi ljudi na krstarici sa čijom glupošću se tek sada srećem... Opet čestitam...

I pročitaj moj post ponovo - to za 5x; ODNOSI SE NA TORENT SKIDANJA JER SE I ONA MORAJU RAČUNATI ILI TVRDIŠ DA KADA NEKO SKINE EPIZODU SA TORENTA DA JE I NE POGLEDA... Niko nije pominjao TB kao seriju koja je omiljena među piratima; tako da... Prosto ne znam šta da ti kažem više a da se ne osetiš još glupljim nego što jesi...

Tzare, primetio sam da na krstarici postoje obično tri vrste ljudi... Prvi su pametni ljudi, drugi su glupi da nema dalje, treći me prevare da mislim da su pametni i ispostavi se da pripadaju drugoj grupi... Ti pripadaš trećoj - čestitam...

Citiraću te: "Novi rekord GoT gledanosti. Ali daleko od True Blood-a koji krece u junu." tvoj post na komentar da je GoT oborio rekord gledanosti; što znači da si ti prvi uporedio serije; ili to ili pripadaš nekoj četvrtoj grupi ljudi na krstarici sa čijom glupošću se tek sada srećem... Opet čestitam...

I pročitaj moj post ponovo - to za 5x; ODNOSI SE NA TORENT SKIDANJA JER SE I ONA MORAJU RAČUNATI ILI TVRDIŠ DA KADA NEKO SKINE EPIZODU SA TORENTA DA JE I NE POGLEDA... Niko nije pominjao TB kao seriju koja je omiljena među piratima; tako da... Prosto ne znam šta da ti kažem više a da se ne osetiš još glupljim nego što jesi...

Vidim samo uvrede. Verovatno nisi stigao da pitas drugare za misljenje.

Nema potrebe da nam prenosis vesti koje si procitao, ali nisi shvatio. Javi se kad budes imao nesto smisleno da kazes o necemu sto si zaista gledao, procitao...

Vidim samo uvrede. Verovatno nisi stigao da pitas drugare za misljenje.

Nema potrebe da nam prenosis vesti koje si procitao, ali nisi shvatio. Javi se kad budes imao nesto smisleno da kazes o necemu sto si zaista gledao, procitao...

Sjajno... :ok:
Meni ako bi neko rekao da sam glup, ja bih ili dao sve od sebe da dokažem suprotno ili bih ćutao da ne bih dokazao šta je o meni rečeno... Ti ne radiš ni jedno ni drugo... Molim vas, jedan keksić sa Tzar-a... Who's the good boy...

Ne razumem šta ja nisam razumeo u jasnoj vesti od strane torent sajtova da je GoT serija koja se najviše downloaduje od svih serija... Pričamo o ogromnim brojkama...

Uostalom, hypnotoad objasni sve čovek gore iznad mene...

A i Tzare, provaljen si ranije... Prodaješ se kao hardcore fan serijala i sada kada se pojavio bandwagoning ti ludiš zbog toga što ljudi koji nikada nisu čuli za knjige pre serije sada tvrde da su hardcore fanovi jer po tebi je zakonom zabranjeno da ljudi koji nisu čitali knjige a gledali seriju, lepo pročitaju knjige sada... Oni po tebi nikako ne smeju da kažu ni da im se sviđa serija a tek knjige... Ajoooooj... Ne kapiram...opet...

Elem, epizoda jako solidna... Bolja od ostalih ove sezone... Plaši me to što mi Deni iz epizode u epizodu postaje sve odvratnija... Jbg...

Poslednja izmena:
Suddenly, a wild cat appears.
_ヽ
  \\ Λ_Λ
   \( ˇωˇ) 
    > ⌒ヽ
   /   へ\
   /  / \\
   レ ノ   ヽ_つ
  / /
  / /|
 ( (ヽ
 | |、\
 | 丿 \ ⌒)
 | |  ) /
`ノ )  Lノ
(_/.:mrgreen:

Po obicaju pises svasta, prozivas, a nemas pojma o cemu se radi.

Prvo, TB nema nikakve veze sa Twilightom. TB knjige su 5 godina starije od Twilight knjiga, a TB serija je pocela da se prikazuje pre Twilight filma. Ali su ti verovatno oni drugari sto nisu culi za GoT objasnili da je to nusprodukt Twilighta.
True Blood je poceo dva meseca pre Twilight filma. Znaci jahali su isti talas popularizma vampira.

To je prosla sezona TB, koja je bila najslabije gledana. Blizu su TB na svom minimumu i GoT na maksimumu.
True Blood ima trend stagnacije sa trece na cetvrtu sezonu i opadanja od pete sezone. To je rezultat popustanja vampirskog trenda koji je vladao prethodnih godina.

Game of Thrones za sada pokazuje samo konstantni rast gledanosti.

Pitaj drugare sta znaci. Mozda ce znati. Ipak su tolike knjige procitali.

Hahahahaha... Polako, ne žuri toliko da preuzmeš titulu EpicFailofKrstarica... Nema potrebe... Oduševljava me koliko se lako iznerviraš što ima ljudi koji su pročitali više knjiga od tebe (koliko si načitan, rečit a naročito što koristiš čćž umesto cz, oh, čekaj... ipak ne koristiš... :P, eto, vidiš kako je kada nekome smeta nešto potpuno nebitno kao što tebi smeta što toliko ljudi voli seriju, koju i ti OBOŽAVAŠ, ali ne želiš to da pokažeš i zato je pljuješ toliko, prosto ti smeta što ti niko nije uručio nagradu što si pročitao knjige pre svih... njanjanja...

Evo, prestajem, morao sam još ovo da napišem i neću više da se svađam, ali sam oduševljen kako je lako izbaciti te iz takta... Jeeezivoooo...

Opet dosadna epizoda. Posebno pocetak. Dosta ubacenih delova. Od kojih je jedan ekstremno neverovatan.
Susret Arye i Melisandre i Gendrijeva prodaja. Ovaj scenario kao da je pisan kopitom, a ne rukom.

Back