Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dr. Branhatten has a vision of R+L closed ceremony legitimizing the White Wolf.
Тешко је рећи ко се први родио, јер у готово исто време када је Нед кренуо да спасе Лијену, Станис је кренуо да опседне Змајкамен, тако да су ту негде њих двоје.ako se uzme u obzir trejler za epizodu 5 i trejler sa pocetka sezone, radnja ce se sada preseliti na sever i bele hodace
nego imam pitanje, izgleda da sam nesto propustio
1. da li je ovo sada zadnja sezona i finale serije ili
2. Lijana Stark i Raegar su pravi roditelji od Dzona, i ne samo to, nego su izgleda bili i vencani to me zanima dal sam dobro shvatio
ako su bili vencani, onda je Dzon zakoniti sin
dakle ako je to tacno, da li je Dzon stariji ili mladji od Deneris ko se prvi rodio tu, ja mislim Deneris?
ako je on stariji, on je apsolutni zakoniti naslednik krune a ne Deni
da li to moze biti
posle gledanja otvori spojler
ako ste obratili paznju na razgovor izmedju Sema i one njegove zene dok je citala papire i sta tamo pise
kad je pitala za objasnjenje jedne reci, za ponistenje i novi brak u Dorni za kralja Raegara
dakle sada moze da se kaze da je Dzon naslednik sa pravom br 1 kod Targarijena
da je Dzon onaj koji treba da vlada nad svima
U ovoj epizodi je upravo malo naceta tema o Reagaru i Lijeni,ali je Sem prekide zenu![]()
Sad si me nateral dagledam jutub klipove za egona
Inace ako ispadne da je izabrani princ(ono vatra i leditd...)dete od snowa i kalisi i tako zavrse celu seriju ubicu se ono glavom o zid itd....![]()
Al kako ce Sem da reaguje na zmajev opus,i kakav cebiti odos Sem-Kalisi-Dzonisa?
- - - - - - - - - -
I i acejel volite da citate spojlere,moj brat mrzi i ne zeli nista da mu pricam,a ja evo sve znam sta ce biti iz spojlera,a danas kad sam gledala seriju sta znam nije mi bilo zao i da mogu opet bi sveprocitala mucenik
- - - - - - - - - -
Ebote jos 2 epizode![]()
Mož da se nadaš, sledeća sezona izlazi tek 2019. godine.plakaćemo godinu dana...taman sam se navikao...valjda će debeli izbaciti 6-tu knjigu u međuvremenu jbm ga bezobraznog
Što se mene tiče mogu oboje da crknu, bem im sve po spisku on dobija 2.4 miliona po epizodi a ona 2.5, a glume oboje kao ona riba iz tvajlajta a nju jadnu svi pljuju a ovima niko reč da kaže.Smora Dzona,jedino ga ja gotivim kolko vidimMene recimo vise nervira Kalisi zbig xy razloga..