Galbraith Montgomeryju: Ne nagrađujte genocid

• Začetnik teme Začetnik teme wsox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ja nisam govorio o veličini. Govorio sam o erekciji. Ogroma i može biti problem za erekciju jer može doći do nedostatka krvi koja ide u mozak tako da može dovesti do nesvestice. Stvar sa orgazmom je to što muškarci imaju linearni, ja se dižem eksplodiram i onda padnem. Žene imaju kruni orgazam, oni se spiralno nadovezuj ujedan na drugi. Zato ono kad neko obavi jednom i onda se okrene da spava to je za ženu katastrofa. ena zahteva više orgazama jedan za drugim. Orgazam koje žene ovde odživi je kratak, 5 do 10 sekundi, lokalizovan u predelu genitalija. Dobar orhazam se oseti u celom telu i traje mnogo duše, desetinama minuta. Kakve zo ima veze sa genocidom? Totalitarna društva su totalitarna jer muškarci nisu sposobni da zadoivolje žene. Ta nastala frustracija se onda preusmeri u totalitarizam :D

Еј, људи па ово је час сехологије....:hahaha:

montgomeri realno opisuje stanje na terenu.tri naroda u bosni ne modu da zive zajedno,to je toliko ocigledno,dok muslimani oce unitaran bosnjakistan,srbi imaju svoju federalnu jedinicu i svesni su da unitarna drzava sa visokim muslimanskim natalitetom znaci propast za srbe.zato je najbolje podeliti bosnu
To za visoki muslimanski natalitet ti nije tačno. Ako se Srbi ne budu odseljavati u Srbiju, sa muslimanima i njihovim natalitetom nikakvog problema neće imati.

17. decembra 1912. godine. Zašto pitaš?

tacno,e sad kad je kosovo postojalo kao federalna jedinica da bi sad postalo drzava ???
ko je sve ziveo od naroda na prostoru danasnje albanije i kosova i u kom procentu pre 17.12.1912,a ko zivi danas i u kom procentu ????
kad dodjes do ovih podataka valjalo bi dati odgovor KO JE VRSIO ETNICKO CISCENJE I GENOCID NA OVOM PROSTORU ?????

istorija kaze nesto drugo druze,po popisu iz 61,srbi 44% muslimani 30%, popis iz 91 muslimani44%,srbi31% jel tebi ovo nesto govori?:per:

Ništa mi to ne govori. To su bila druga vremena kad su oni mirno i uz podršku drugih, živeli u socijalističkoj Jugoslaviji. Sada je druga situacija, oni su u ekonomskom kolapsu, grupišu se u gradove, beže iz svoje "jedine" domovine,... Ovo ti govorim na temelju podataka koje sam pronašao na nekim drugim temama i drugim forumima (tu su bili deseci i deseci stranica sa podacima za svaku opštinu). I zato ponavljam, ne budete li se iseljavali u Srbiju, nikakvih problema nema.

Izvini molim te, ni jedna od država bivše Jugoslavije nije počinila genocid u ovom ratu.
Počinila ga je samo Vojska Republike Srpske.
Dodao bih samo i to da je SRJ/Srbija pokušala da očisti Albance sa Kosova, ali srećom etničko čišćenje je sprečeno.

Zašto je u ratu u Hrvatskoj najviše Hrvata civila poginulo?
A o Bosni da i ne govorim. U Bosni su Srbi najmanje stradali. Na Kosovu isto.

Dokazano je presudama, a te presude su priznale i RS i Srbija, da je Vlada RS imala plan o uklanjanju Bošnjaka i Hrvata sa teritorije RS, a da su VJ i MUPS izveli akciju etničkog čišćenja Albanaca sa Kosova.

Шта измишљаш....:roll:
Када и где је "такве" пресуде признала Србија и РС:?:

.

- Direktor švedske nezavisne Transnacionalne fondacije za istraživanje mira i budućnosti Jan Oberg rekao je da se slaže s podjelom Kosova ili BiH ako bi to bilo urađeno bez nasilja, pregovorima, po volji naroda, putem referenduma.

"Ako ćete napraviti bolji svijet dijeljenjem Kosova ili dijeljenjem sada daytonske BiH, i ako to možete uraditi bez nasilja, pregovorima, po volji naroda, na primjer, putem referenduma i slično, ja se slažem", naglasio je Oberg, a prenosi RTRS.

Komentarajući nedavnu izjavu bivšeg američkog veleposlanika u Srbiji Vilijema Montgomerija da bi najbolje rješenje konflikta bila podjela Kosova, a da RS dobije nezavisnost, te da Hrvati u BiH trebaju dobiti entitet Oberg je rekao da je u okviru profesionalnog rješavanja konflikata dobro što god da je dobrovoljno prihvaćeno od sudionika u procesu, bez nasilja.

"Često sam diskutirao i govorio - ne razumijete rješavanje konflikata ako čovjeku u leđa prislonite pištolj i natjerate ga da potpiše nekakav mirovni sporazum. Tako da je to u redu, što se mene tiče, ali samo ako se to učini bez nasilja", naglasio je Ober.

On je kazao da u bivšoj Jugoslaviji ne zna za prostor gdje zaista postoji mir, dodajući da postoji nešto što liči na mir, kao u izlogu prodavnice."

Back