galakticki talas

supernove, neutronske zvede, zemljotresi..pitam se da li sve to ima uskladjen zajednicki pricip i mehanizam po kojem se odvija ili je zemlja samo jedna beznacajna tacka prepustena pozadini kosmickih zbivanja. gledajuci te ogromne prostore lakse mi se poverovati da se svemir nalazi u orahovoj ljusci nego onakvog kakvog ga zamisljamo' da jeste.

supernove, neutronske zvede, zemljotresi..pitam se da li sve to ima uskladjen zajednicki pricip i mehanizam po kojem se odvija ili je zemlja samo jedna beznacajna tacka prepustena pozadini kosmickih zbivanja. gledajuci te ogromne prostore lakse mi se poverovati da se svemir nalazi u orahovoj ljusci nego onakvog kakvog ga zamisljamo' da jeste.

Upravo tako ...

evo nekih zanimljivosti iz centra mlecnog puta, nije cak ni potrebno prihvatanje malo veceg razumevanja da bi se shvatile neke stvari, svemir je takav kakav jeste, znaci savrsenhttp://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2012/09/-weekend-image-helix-shaped-giant-molecular-clouds-of-the-milky-way-center-weekend-image-helix-shape.html#more imajte u vidu da mi ovde gledamo u daleku proslost, danas stvari izgledaju mnogo drugacije.

svemir je savrsen ali i naravno samo pod uslovom da od njega i ocekujete najbolje, mozda zvucim kao neki optimista ali ne marim za to, onako kako mislite takve stvari cete da privucete u zivotu, kreativnost misli deluju kao i gravitacija, a ono sto dobijate kao odgovor na to jeste vase telo povezano sa univerzumom .

Pogledajte prilog 260381Pogledajte prilog 260382Pogledajte prilog 260383Pogledajte prilog 260384Pogledajte prilog 260385

Back