Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Jao dosta vise
Osecam kao da im samim pisanjem dajemo energiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao dosta vise
jao hajde da pishemo o eri ojdanicu i njegovoj udaji za mimi zvanu oro![]()
Mene čak ni ne interesuje da se bavim time da li su akteri iz priče model ponašanja današnjim 14-godišnjim devojčicama, ili ne.
Ono što sam primetila je najstrašnije licemerje koje se ogleda u lamentiranju nad urušenim tradicionalnim vrednostima i zgražavanju nad akterima ove teme, sa sve "kuda ide ovaj svet" - ali onom licemernom zgražavanju kome ne smeta da u isto vreme postavi idiotsku anketu koja se bavi time da li su akteri priče zaista bili zajedno ili ne, što govori samo o licemernoj potrebi za zvaničnim zgražavanjem, dok se nezvanično naslađuje nad predmetom zgražavanja.
Dragi nobody, divlje mačketinice koje nezavisno hodaju po ivici žileta ne mare za puls plebsa niti ga anketno opipavaju - ali to rade neki drugi, koje sam već opisala; oni koji bi da se navodno zgražavajući izdignu iznad tog jeftinog i bezličnog plebsa, ali teško mogu da se otrgnu plebsu u sebi, pa ipak postave anketu.. zgražavajuću naravnoIzvini, Cvete... Ovo je drugi tvoj post da se deres, places, narices iz sveg glasa, jer su tvoja osecanja (zbog necega ?) jako povredjena ovom temom... Sorry! Ja, kao i svaka nezavisna divlja macketinica, koja je na zici, na ostrici zileta, morao sam da postavim izuzetno provokativni, pezorativni clanak, da opipam puls plebsa u Srbiji... Da vidim kako cete da komentarisete doticnu (NE doticnog gancija, ON je nebitan, on je tenkre, mamlaz).
I tema je uspela preko svakih mojih ocekivanja. Ti, cvete na zimi, imas uzasne komplekse, koje su ti usadili tvoji, komunizmom zadojeni roditelji, i koji su te preusko vaspitali. Iebiga...
_nobody_
mmm sandrica ovde se najbolje vide njeni kvaliteti
Sama si sebi odgovorila zasto se zgrazavaju. Sandra je ideal srpskog muskarca: lepa, zgodna, negovana, a domacica bez ambicija. Sad, problem je u onoj prici za prostituciju, kontam, oni bi ipak nevinu.
Iskreno, briga me i za estradu i za kvazi-zvezdice, srpske majke, starlete i sl. Takvih je uvek bilo i uvek biće.
Samo što su nekada postojala mesta za tu felu, tipa određeni časopsi poput TV revije, određene emisije, kafane i koncertne sale, radio stanice koje puštaju asmo takvu mjuzu. Znalo se šta je njihov posao. I radili su ga manje-više uspešno. A sada gologuza pevaljka sa dva razreda osnovne se pita za mišljenje o svemu, od mode, uzgoja cveća, dece do politike i svetske ekonomske krizePa onaj mučeni silikonski tranvestit piše blog u dnevnim novinama, pun vulgarizama koje nećeš čuti ni u karton naselju za Đurđevdan. Smeta mi što se akcenat stavlja na njihove živote, na njihove stavove i mišljenje. A niko se ne zapita kakav stav može imati osoba na kojoj su se (zarad karijere) izređali svi od vlasnika šatre, preko menaĐera do plastičnog hirurga koji joj je ugradio pet kubika silikona. smeta mi što se potencira kako neko takav letuje na Sejšelima i dečko uspešni bizMismen (čitaj krimos) joj kupuje firmiranu garderobu, i to je super, okej, divno, tako treba, jupiii. Prostitucija uvijena u šareni papir. Što ne stave na naslovnicu nekog uspešnog đaka, violinistu, književnika, nego je udarna vest da li Rom u besu pretukao trudnu ženu. I onda se svi kao zgražavaju i pozivaju an linč dok bi na tuču Roma iz kraja okrenuli glavu uz "Ciganska posla" komentar.
Kako samo gresis...Znas,muskarci imaju jednu izreku kada su u pitanju zene - "zna se sta je za u kucu a sta za u juga".Dakle Sandra jeste odlicna riba sa kojom bi svaki polno zdrav,heteroseksualni muskarac imao seks ali nema mnogo onih koji bi imali stomak da je ozene.
Kako samo gresis...Znas,muskarci imaju jednu izreku kada su u pitanju zene - "zna se sta je za u kucu a sta za u juga".Dakle Sandra jeste odlicna riba sa kojom bi svaki polno zdrav,heteroseksualni muskarac imao seks ali nema mnogo onih koji bi imali stomak da je ozene.
Pa je l' u tome problem, onda, sto se ovaj Rus ozenio? I to, ako cemo verovati kuloarskim pricama, iako je znao za njenu proslost (pa se prica i da su se tako i upoznali, on joj je bio musterija, itd.) Da li je to ono sto navodi na bes/zbunjenost, kao, "mogao je da se ozeni kim god hoce, a on izabrao ku.rvu, pa kako sad to, to ne ide tako"?