Gazdarica:
Vrlo je ruzno dugi sto se ovakvim izjavama spustas na veoma nizak nivo... Nisam to od tebe ocekivala...
Ne prilici ti...
Razmisli malo o tome...
Pozdrav
8) 8) 8) Gazdinka, ti si Dama za primer u svakom pogledu, i kolegama i koleginicama !
Hvala ti sto ocekujes od mene vise i u pravu si. Ali u svima nama zivi dete koje hoce da se poigra. Ali kada se tom detetu u meni priblizi siledzija i uzme mu igracku bez racionalnog razloga, dete se pretvara u zrelog coveka koji stupa u akciju i zauzima gard.
Garantujem ti da se u tom gardu sigurno ni jednom nisam spustio na nizak nivo svojih napadaca koji su slali nepotrebno niske udarce, mada sam i tu mogao da ih oshisham, ali kao sto ti lepo rece, ne bese to moj nivo.
Razmisljam i tvoj primer uzimam za etalon lepog ponasanja i korektnosti, jer ti imas shtofa , shlifa i stila, barem je do sada bilo tako, pa evo i sada si birala reci, iako nisi morala, mogla si i zesce, jer si Dama, a ja Dami ne bih mogao uzvratiti kao nekima koji su haoticno nastupali.
Ali i ti si tako uradila bas prema svom nivou, kulturno i gospodski i zato cu nastaviti da ucim od tebe.
Hvala ti Gazdinka, i oprosti mi ako se nekad zaigram recima, ne povredivshi nikog namerno (a ni slucajno), kao sto sam do sada pazio i uspevao.
Pozdravljam te srdacno i zelim samo najbolje tebi, jer ti zasluzujes i vise od toga !

:wink: