pa ako dodirne svaki put u cemu je frka
mora pod nekim uglom da se dira??
ebes ti tu nauku...
mora pod nekim uglom da se dira??
ebes ti tu nauku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
masteras:Cure da li ste cule za ovo? Nadje li vam je neko?
Snezna_kraljica:Fluid = tecnost, a ne zenski ejakulat konkretno (nisu sinonimi)angeles:Medu sexolozima podijeljena su misljenja o tome da li G tacka postoji kod svih zena ili samo kod nekih,ali i o sastavu fluida(zenski ejakulat)koji se poluci tokom orgazma.Neki tvrde da je u pitanju obicni urin dok drugi navode da se radi o supstanci slicnoj sjemenskoj tecnosti kod muskarca,u kojoj naravno nema sperme.
Danas je poznato da sve zene koje imaju G tacku ne ejakuliraju obavezno prilikom stimulacije G tacke.
Zasto pretjerano razmisljati o tome da li sam dozivjela ovu ili onu vrstu orgazma...sve dok sam u stanju da ga dozivim
Semena tecnost = sperma, tako da ne moze biti s.t. bez sperme.
A prvi put cujem da se tecnost koju zena izluci za vreme orgazma poredi sa urinom. Jos pogotovo sto znamo da su vagina i mokracni putevi kod zene odvojeni. A kako bi ta teorija stajala kod muskaraca? Mislim, oni spermu izbacuju kroz isti kanal kao i mokracu.
Na sta te vise podseca “ejakulat” kod zene? Mokraca, svasta....
angeles:Snezna_kraljica:Fluid = tecnost, a ne zenski ejakulat konkretno (nisu sinonimi)angeles:Medu sexolozima podijeljena su misljenja o tome da li G tacka postoji kod svih zena ili samo kod nekih,ali i o sastavu fluida(zenski ejakulat)koji se poluci tokom orgazma.Neki tvrde da je u pitanju obicni urin dok drugi navode da se radi o supstanci slicnoj sjemenskoj tecnosti kod muskarca,u kojoj naravno nema sperme.
Danas je poznato da sve zene koje imaju G tacku ne ejakuliraju obavezno prilikom stimulacije G tacke.
Zasto pretjerano razmisljati o tome da li sam dozivjela ovu ili onu vrstu orgazma...sve dok sam u stanju da ga dozivim
A prvi put cujem da se tecnost koju zena izluci za vreme orgazma poredi sa urinom. Jos pogotovo sto znamo da su vagina i mokracni putevi kod zene odvojeni. A kako bi ta teorija stajala kod muskaraca? Mislim, oni spermu izbacuju kroz isti kanal kao i mokracu.
Da li ti uopste citas postove ili procitas,pa prevedes kako se tebi svida?
Dobro da pojasnim:
G tacka je uzlijebljena iza stidne kosti i oko mokracnog kanala odnosno ispod povrsine vagine na vaginalnom zidu.
Kod ove vrste orgazma kod NEKIH ZENA(direktnim nadrazivanjem penisom dijelova oko mokracnog kanala)dolazi do iritiranja Pc misica,otvaranje mokracnog kanala,samim tim i izlucivanje mokrace...
Malo sam se potrudila da ti odgovorim na pitanje.
Ako grijesim,ispravi me.
Nego,kako ti objasnjavas da neki muskarci svrsavaju bez ejakulacije???
Devilishgirl:i ejakulacija nije znak da je muskarac doziveo orgazam..
Devilishgirl:pa ko je tera da urla bez razloga..uzas..on se sigurno oseca kao da kolje svinju a ne da ebe..ja ostavljam krvave tragove, a i place mi se..i zivotinja sam eto.
snoshaj efendija:angeles:Snezna_kraljica:Fluid = tecnost, a ne zenski ejakulat konkretno (nisu sinonimi)angeles:Medu sexolozima podijeljena su misljenja o tome da li G tacka postoji kod svih zena ili samo kod nekih,ali i o sastavu fluida(zenski ejakulat)koji se poluci tokom orgazma.Neki tvrde da je u pitanju obicni urin dok drugi navode da se radi o supstanci slicnoj sjemenskoj tecnosti kod muskarca,u kojoj naravno nema sperme.
Dobro da pojasnim:
G tacka je uzlijebljena iza stidne kosti i oko mokracnog kanala odnosno ispod povrsine vagine na vaginalnom zidu.
Kod ove vrste orgazma kod NEKIH ZENA(direktnim nadrazivanjem penisom dijelova oko mokracnog kanala)dolazi do iritiranja Pc misica,otvaranje mokracnog kanala,samim tim i izlucivanje mokrace...
Ako grijesim,ispravi me.
a kako ti objašnjavaš da veliki broj žena svršava bez orgazma![]()
angeles:snoshaj efendija:angeles:Snezna_kraljica:Fluid = tecnost, a ne zenski ejakulat konkretno (nisu sinonimi)angeles:Medu sexolozima podijeljena su misljenja o tome da li G tacka postoji kod svih zena ili samo kod nekih,ali i o sastavu fluida(zenski ejakulat)koji se poluci tokom orgazma.Neki tvrde da je u pitanju obicni urin dok drugi navode da se radi o supstanci slicnoj sjemenskoj tecnosti kod muskarca,u kojoj naravno nema sperme.
Dobro da pojasnim:
Ako grijesim,ispravi me.
a kako ti objašnjavaš da veliki broj žena svršava bez orgazma![]()
pocinjanje penetracije kada zene nisu dovoljno uzbudene i brzo svrsavanje njihovih partnera
...DŽEK TRBOSEK, žto u prevodu na jezik moj- GOrila znači: Ti si moj mesec, direktno u tebe, po izvinjenje...uz jedno dobro punjenje...blondi:ma to je cisti egoizam majmuna koji misli samo na sebe...
btw izvinjavam se svim uvredenim majmunima zbog direktnosti 8)