gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nesto i napravi u Engleskoj, to je zato sto tamo nema "pametovanja" u igri, kao u Španiji gdje se igra atraktivan fudbal, latino-fudbal moze se reci.
U Spaniji da bi uspio moras biti tehnicki potkovan, a Zigic to nije.
I Dzeko ne bi uspio u Spaniji, pa se nadam da nece izabrati Real M.
I za njega je vise Serie A ili Premiership. Mozda cak vise Serie A.![]()
pa moze se reci! ALI "TA" NJEGOVA SKOOK IGRA KOLJE sve zive! SAMO CEMO VIDETI KOLIKO CE DA MU LEZI TO STO se u engleskoj igra jak fudbal i sto stoperi uopste ne maze svoje protivniki---- bas, baš, baš su agresivni!
iiiiii, ipak preterujes! to stoji (da bi trpao sve po nasoj ligi), ali ipak mislim da je on boljI!
mi realno nemamo boljeg napadaca, trenutno!
...svi su bolji od njega.Nikakav igrac...
Real
kaze lik Real
Pa brate jel si dobro, izmeri da nemas mozda temperaturu...
Kaze, "nadam se da nece izabrati Real", otkud ti to da bi Real njega i izabrao
A da, i ja se nadam da Moreiru nece izabrati Inter, ili Lazetica Mancester
A sto se tice Premier lige, on nije ni za Championship, mozda bi mu taman bila Coca Cola League One, evo klub ko stvoren za njega Wycombe Wanderers![]()
a sta, kao sada smo svi zaboravili one golove protiv Farskih ostrva, kada nas je trenirao onaj magarac ili onaj gol kojim smo naceli rumune u Bg-u! da on nije dao onaj gol potiljkom glave, ko zna kako bi se dalje razvvijala utakmica!
Ti si neki vatreni Zvezdas?
A ti golovi mogu biti slucajnost.
Klasa se dokazuje u kontinuitetu, a ne jednim golom.![]()
jesam zvezdas! kako znas? dokazace on klasu letos i za godinu dana ce biti ponuda i ponuda za njega!
Na svu srecu, nisam ti brat.
A Real je vec poslao ponudu Wolfsburgu, jer ga Mourinho hoce u svojoj ekipi.
I ne moras vise dokazivati da mrzis muslimane, jasno mi je.
Samo ima jedan problemcic, mene se sljivi za tebe.![]()
gde je on to naveo?
to sto tebi fali koja daska nema veze sa veroispovesti
sto se tice Zigica, zelim mu sve najbolje, on moze da bude jako koristan uz pravog trenera i pravog partnera
nesto ko Drula i Sava nekada pre u reprezentaciji
ma to za Dzeka je nebitno za cinjenicu da Aveiru fali daska
i ovo je tema o Zigicu, a ne o Dzeku
mozda ne bi bilo lose da je spoje sa temom o reprezentaciji
Ja mislim da si mogao da postavis pitanje na temi o transferima a ne da sirimo pdf za svaki prelazak nekog igraca. Ovako bespotrebno razvodnjavamo diskusiju. Na svakoj temi ima da budu po 2-3 posta i moze da se udara katanac cim se tema malo ohladi.
a sta, kao sada smo svi zaboravili one golove protiv Farskih ostrva, kada nas je trenirao onaj magarac ili onaj gol kojim smo naceli rumune u Bg-u! da on nije dao onaj gol potiljkom glave, ko zna kako bi se dalje razvvijala utakmica!
Na svu srecu, nisam ti brat.
A Real je vec poslao ponudu Wolfsburgu, jer ga Mourinho hoce u svojoj ekipi.
I ne moras vise dokazivati da mrzis muslimane, jasno mi je.
Samo ima jedan problemcic, mene se sljivi za tebe.![]()
Batice,zamoli moderaciju da brise temu....Zigic fudbaler?!
Što si se, bre, iznervirao, prijatelju![]()