Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ako nesto i napravi u Engleskoj, to je zato sto tamo nema "pametovanja" u igri, kao u Španiji gdje se igra atraktivan fudbal, latino-fudbal moze se reci.
U Spaniji da bi uspio moras biti tehnicki potkovan, a Zigic to nije. ;)
I Dzeko ne bi uspio u Spaniji, pa se nadam da nece izabrati Real M.

I za njega je vise Serie A ili Premiership. Mozda cak vise Serie A. ;)

:hahaha::rotf::hahaha::rotf: Real :hahaha::rotf::hahaha: kaze lik Real :rotf::hahaha::rotf:
Pa brate jel si dobro, izmeri da nemas mozda temperaturu...:rotf:
Kaze, "nadam se da nece izabrati Real":rotf:, otkud ti to da bi Real njega i izabrao:hahaha:
A da, i ja se nadam da Moreiru nece izabrati Inter, ili Lazetica Mancester:hahaha:

A sto se tice Premier lige, on nije ni za Championship, mozda bi mu taman bila Coca Cola League One, evo klub ko stvoren za njega Wycombe Wanderers:hahaha:

pa moze se reci! ALI "TA" NJEGOVA SKOOK IGRA KOLJE sve zive! SAMO CEMO VIDETI KOLIKO CE DA MU LEZI TO STO se u engleskoj igra jak fudbal i sto stoperi uopste ne maze svoje protivniki---- bas, baš, baš su agresivni!

I korpulentniji.Ta njegova skok igra moze doci do izrazaja,samo ako mu se to dozvoli.Cim je naspram njega neki malo bolji stoper,on ne moze ni da prdne.Secam se kad ga je svojevremeno 40-godisnji Kostakurta "spakovao u mali dzep".Nije pipnuo loptu.Ali je svakako koristan igrac,kao alternativa u napadu,kada tim juri rezultat,pa igra visokim loptama...

:hahaha::rotf::hahaha::rotf: Real :hahaha::rotf::hahaha: kaze lik Real :rotf::hahaha::rotf:
Pa brate jel si dobro, izmeri da nemas mozda temperaturu...:rotf:
Kaze, "nadam se da nece izabrati Real":rotf:, otkud ti to da bi Real njega i izabrao:hahaha:
A da, i ja se nadam da Moreiru nece izabrati Inter, ili Lazetica Mancester:hahaha:

A sto se tice Premier lige, on nije ni za Championship, mozda bi mu taman bila Coca Cola League One, evo klub ko stvoren za njega Wycombe Wanderers:hahaha:

Na svu srecu, nisam ti brat. :)

A Real je vec poslao ponudu Wolfsburgu, jer ga Mourinho hoce u svojoj ekipi.

I ne moras vise dokazivati da mrzis muslimane, jasno mi je. ;)
Samo ima jedan problemcic, mene se sljivi za tebe. :mrgreen:

gde je on to naveo?
to sto tebi fali koja daska nema veze sa veroispovesti :bye:

sto se tice Zigica, zelim mu sve najbolje, on moze da bude jako koristan uz pravog trenera i pravog partnera
nesto ko Drula i Sava nekada pre u reprezentaciji

ma to za Dzeka je nebitno za cinjenicu da Aveiru fali daska
i ovo je tema o Zigicu, a ne o Dzeku
mozda ne bi bilo lose da je spoje sa temom o reprezentaciji

A postoji i tema o transferima, k'o sto rece covek:

Ja mislim da si mogao da postavis pitanje na temi o transferima a ne da sirimo pdf za svaki prelazak nekog igraca. Ovako bespotrebno razvodnjavamo diskusiju. Na svakoj temi ima da budu po 2-3 posta i moze da se udara katanac cim se tema malo ohladi.

Nema potrebe otvarati novu temu za svaki transfer.

E kolko samo mrznje izvire iz tebe, odma' bi on neke podele po nacionalnoj i verskoj osnovi, a niko ziv to nije ni spomenuo. Sta ti je, mi Srbi smo uvek bili tolerantni prema svima, ali ipak da te podsetim da si ti ovde upao na nas posed i da si na nasoj teritoriji...

Back