Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Da li neko zna kakvu će podršku imati srpska reprezentacija u J. Africi?

Bio sam razočaran podrškom u Nemačkoj, kao gastarbajterska zemlja em blizu a recimo Urugvaj je imao 10 x više navijača nego SCG.

Imamo dosta iseljenika koji rade u J.Africi ali ne verujem da će mnogo odavde putovati dole.

Pretpostavljam da će Engleska, J. Afrika i Holandija imati najviše navijača.
Posle njih Argentina, Nemačka i Brazil.
Danci i japanci su nacije koje najviše putuju pa ne sumnjam ni u njih.
Afričke reprezentacije će zbog blizine imati verovatno solidnu podršku.

Bio sam razočaran podrškom u Nemačkoj, kao gastarbajterska zemlja em blizu a recimo Urugvaj je imao 10 x više navijača nego SCG.

Imamo dosta iseljenika koji rade u J.Africi ali ne verujem da će mnogo odavde putovati dole.

Australija ce imati mnogo navijaca koji su se najavili u velikom broju.

Сви знамо да се завршила свуда Сезоне па тако и у нижим Лигама,на жалост неки остају а неки путују у виши ранг.Да ће бог да неки клубови следеће сезоне оду и виши ранг па мало по мало до 1 Телеком Лиге или 2 Лиге.

Ево списак Лига који остају а који одлазе у виши ранг:

Из ВЛЗ(Војвођанске Лиге Запад) иде у Српску Лигу:Растина(Солунац),још се чека један клуб да се види да ли иде и он у СРПСКУ ЛИГУ или остаје у 4 Лиги Запад.

Бараж за пролазак у СПРСКУ ЛИГУ СЕ ИГРА:БАРАЖ УТАКМИЦЕ
ПРВА УТАКМИЦА БАРАЖА ЗА ПОПУНУ СРПСКЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНА ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2010/2011. СЕЗОНУ, ОДИГРАЋЕ СЕ У НЕДЕЉУ, 6. ЈУНА 2010. ГОДИНЕ У БЕОЧИНУ: ЦЕМЕНТ-БАЧКА 1901. СУБОТИЦА СА ПОЧЕТКОМ У 17,00 ЧАСОВА. РЕВАНШ ЈЕ У СРЕДУ, 9. ЈУНА 2010. ГОДИНЕ У СУБОТИЦИ: БАЧКА 1901. - ЦЕМЕНТ БЕОЧИН У 17,00 ЧАСОВА.

Из Војвођанске Лиге Исток иде у СРПСКУ ЛИГУ:Слобода(Нови Козарци),док Бачка игра са Цементом у баражу.

А што се тиче пионира у виши ранг иде: Војводина Нови Сад која има 83 бода остала је још једна утакмица али нема никакву вредност

И на крају Кадети-Има још једна утакмица која има вредност тј за директан улазак у виши ранг играће се 2.6.2010 а играју Војводина(Нови Сад).Банат(Зрењанин)
пошто Војводина има 68 бодова а Банат има 66 бода.

За 2 дана ће се знати ко од кадета иде директно у виши ранг а ко игра бараж за улазак у виши ранг.

Poslednja izmena:
Скоро рече Шабан Шаулић на ТВ да путује у ЈАР, да бодри нашу репрензетацију.

Значи можемо да рачунамо на Шапкетову подршку.:hahaha:

Па још кад запева у мегафон ''Отвори ми своја вратаааааааааааа''(збуни голмана), а у том тренутку, Красић закуца лопту у гол, а Шапке ''Ја сам човек који куцаааааааа''. А голман који је ''отворио врата'' не зна шта га је снашло.

Meni je uvek bilo krivo sto nismo neka bogatija nacija,verujem da bi nasa reprezentacija imala sigurno najbrojnija gostovanja.Mislim da ima udela i u tome sto kod nas nije izgradjen kult reprezentacije,evo cist primer Hrvatske mislim da su oni(racunajuci Balkan)reprezentacija koji ima najvise navijaca na gostovanjima i na velikim fudbalskim manifestacijama.Poznato je da njihove navijacke grupe prate reprezentaciju pa i oni sami "povlace"veliki broj ljudi.Kod nas ljudi vole fudbal i reprezentaciju ali zbog pre svega finanjskih rzazloga nisu u mogucnosti da odlaze na gostovanja,mislim da u JAR nece biti mnogo navijaca koji nisu na radu dole.Bas me zanima podatak koliko ljdi ce ici odavde dole,mislim da ta cifra ne prelazi 1000 ljudi.

Ako pises sva ostala imena velikim pocetnim slovom, onda napisi i Srbi a ne srbi u naslovu teme.

Ja kao neko ko nikada nije igrao fudbal ni kao amater bi voleo :)
Ali kao profesionalac ne, jer Perica nije ni igrao nego samo gledao sa klupe a u vecini slucajeva i sa tribina. Dzaba sto si clan kluba kada ne igras. To je mrtvo slovo na papiru, eto gde je zavrsio u Jagodini...

Ja kao neko ko nikada nije igrao fudbal ni kao amater bi voleo :)
Ali kao profesionalac ne, jer Perica nije ni igrao nego samo gledao sa klupe a u vecini slucajeva i sa tribina. Dzaba sto si clan kluba kada ne igras. To je mrtvo slovo na papiru, eto gde je zavrsio u Jagodini...

Baš tako. Nekome ko ne voli da se znoji bi dobrodoslo da sjedi i prima platu, ali fudbaleri zele da igraju, a ne samo da primaju platu. ;)

Back