ETO ME
Aktivan član
- Poruka
- 1.256
imas brodarac na starom sajmistu,, kapiten im ima 45 'dina tako da verovatno za tebe nece biti problem..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas brodarac na starom sajmistu,, kapiten im ima 45 'dina tako da verovatno za tebe nece biti problem..
Da je preshao ranije, rekao bih da je dobar potez, ali posto je celu svoju karijeru sisao vesla u Valensiji i *****o kako ce da predje samo u veci klub drago mi je sto ga je zivot ispalio i bacio u Birmingem.
Kao sto je već svima poznato, Nikola Žigić je prešao iz redova španske VALENSIJE u redove ENLESKOG BIRMINGEMA za 6 miliona funti (izmedju 7 i 8 miliona evrdi)...
Šta mislite o tome, kako će da mu leži engleski stil igre, kako će da se uklopi, kakva će mu biti sledeća sezona! ajdeee, da cujem!
POZZ
Po meni, nikakav igrac. Pokajace se ti koji su ga doveli vec nakon prve utakmice. On je dusu dao za Zvezde i srbijanske lige.![]()
iiiiii, ipak preterujes! to stoji (da bi trpao sve po nasoj ligi), ali ipak mislim da je on boljI!
mi realno nemamo boljeg napadaca, trenutno!
Pa dobro, vi imate vrhunsku odbranu. Sredina vam solidna, a napad nije nesto.
Al ok, Pantelic nije jos za starog gvožđa.
Samo čudi me sto ne zove Kežmana u reprezentaciju. Bolji je od Žigića.
ma koji kežman, veze nema!Pa dobro, vi imate vrhunsku odbranu. Sredina vam solidna, a napad nije nesto.
Sigurno mu taj stil igre u Premijer ligi,odgovara vise nego u Primeri...Inace,slazem se da je Zigic,osim te visine i skok igre,prilicno "tanak" igrac...Obzirom da je vec u zrelijim igrackim godinama,ovo mu je zadnja sansa da se uspesno proda i uzme neku lovu
pa moze se reci! ALI "TA" NJEGOVA SKOOK IGRA KOLJE sve zive! SAMO CEMO VIDETI KOLIKO CE DA MU LEZI TO STO se u engleskoj igra jak fudbal i sto stoperi uopste ne maze svoje protivniki---- bas, baš, baš su agresivni!
Pa dobro, vi imate vrhunsku odbranu. Sredina vam solidna, a napad nije nesto.