Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ja da sam predsednik FS-a ja bi njih odma ubacio u prvu ligu pored i losijih rezultata u PLS. Pitate se zbog cega, pa zbog publike! Kod njih na prosecnoj utakmici protiv Mladosti i po kisi dodje 2000 kolko bi tek dolazilo da su u JSL. 4000 sigurno.

kada se razmislja o sp. infrastrukturi prvo mi na pamet padne nis. Taj grad, pre svih drugih zasluzuje pravi fudbalski stadion velikog kapaciteta, bez obzira na igru tima. Ideja o onom italijanu je bila odlicna, mada bi ja ponudio veliko parce kvalitetnog zemljista investitoru(domacem(cepter, misko) ili stranom(pozovite pixija i japancerose)) da na njemu izgradi sportsko poslovno stambeni centar i ne bih postavljao uslove. Brate, ti meni(gradu) cisto fudbalski stadion, a na ostatku zemljista ako ces javne kuce :). Grad bi fantasticno profitirao, o ljudima iz nisa da ne pricam, investitoru objekti(i ako ce akcije stadiona) i svi sretni. Samo jedna strana utakmica na lepom stadionu(min30000 dusa) i slika o gradu i zemlji se menja iz temelja. I ako sam sa krajnjeg severa Srbije, jednostavno mislim da nis (uz kragujevac) ima fantasticne predispozicije za tako nesto. Trebate vi nislije da se dogovorite, peticije i na ulice(staro i mlado). Znam da je situacija teska, ali ovo ne ide iz dzepa, samo u dzep, to je za napredak grada. Muka mi je kada vidim onu rugobu od caira, verujte mi na rec. Ono je dno dna! Pozdrav!!!

TURNIR.jpg

Kao sto je već svima poznato, Nikola Žigić je prešao iz redova španske VALENSIJE u redove ENLESKOG BIRMINGEMA za 6 miliona funti (izmedju 7 i 8 miliona evrdi)...
Šta mislite o tome, kako će da mu leži engleski stil igre, kako će da se uklopi, kakva će mu biti sledeća sezona! ajdeee, da cujem!

POZZ

Ja mislim da si mogao da postavis pitanje na temi o transferima a ne da sirimo pdf za svaki prelazak nekog igraca. Ovako bespotrebno razvodnjavamo diskusiju. Na svakoj temi ima da budu po 2-3 posta i moze da se udara katanac cim se tema malo ohladi.

Da je preshao ranije, rekao bih da je dobar potez, ali posto je celu svoju karijeru sisao vesla u Valensiji i *****o kako ce da predje samo u veci klub drago mi je sto ga je zivot ispalio i bacio u Birmingem.

slazem se, one je naj godine spucao u propalu valensiju, zbog cega? nije igrao, nista nije uradio! ali ja ipak mislim da ce on da igra dobro u novom klubu!

Kao sto je već svima poznato, Nikola Žigić je prešao iz redova španske VALENSIJE u redove ENLESKOG BIRMINGEMA za 6 miliona funti (izmedju 7 i 8 miliona evrdi)...
Šta mislite o tome, kako će da mu leži engleski stil igre, kako će da se uklopi, kakva će mu biti sledeća sezona! ajdeee, da cujem!

POZZ

Po meni, nikakav igrac. Pokajace se ti koji su ga doveli vec nakon prve utakmice. On je dusu dao za Zvezde i srbijanske lige. ;)

Sigurno mu taj stil igre u Premijer ligi,odgovara vise nego u Primeri...Inace,slazem se da je Zigic,osim te visine i skok igre,prilicno "tanak" igrac...Obzirom da je vec u zrelijim igrackim godinama,ovo mu je zadnja sansa da se uspesno proda i uzme neku lovu

Sigurno mu taj stil igre u Premijer ligi,odgovara vise nego u Primeri...Inace,slazem se da je Zigic,osim te visine i skok igre,prilicno "tanak" igrac...Obzirom da je vec u zrelijim igrackim godinama,ovo mu je zadnja sansa da se uspesno proda i uzme neku lovu

pa moze se reci! ALI "TA" NJEGOVA SKOOK IGRA KOLJE sve zive! SAMO CEMO VIDETI KOLIKO CE DA MU LEZI TO STO se u engleskoj igra jak fudbal i sto stoperi uopste ne maze svoje protivniki---- bas, baš, baš su agresivni!

pa moze se reci! ALI "TA" NJEGOVA SKOOK IGRA KOLJE sve zive! SAMO CEMO VIDETI KOLIKO CE DA MU LEZI TO STO se u engleskoj igra jak fudbal i sto stoperi uopste ne maze svoje protivniki---- bas, baš, baš su agresivni!

Ako nesto i napravi u Engleskoj, to je zato sto tamo nema "pametovanja" u igri, kao u Španiji gdje se igra atraktivan fudbal, latino-fudbal moze se reci.
U Spaniji da bi uspio moras biti tehnicki potkovan, a Zigic to nije. ;)
I Dzeko ne bi uspio u Spaniji, pa se nadam da nece izabrati Real M.

I za njega je vise Serie A ili Premiership. Mozda cak vise Serie A. ;)

Back