bojci
Domaćin
- Poruka
- 3.488
Mascherano? mozda? ili Gerrard?![]()
hehe...oni su standardni u mom timu iz maste...

maskerano ako ne u igri ali zato na klupi....a gerrard i caragher,su uvek u idealnom timu...i naravno tores....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mascherano? mozda? ili Gerrard?![]()

Evo i mog tima :
Golman: Van Der SAR
Odbrana:Vidic, Ferdinand, Terry, Ramos
Sredina:CRonaldo, Ribery, Roben, Kaka
Napad:Messi i Rooney
Tim se zove CHAMPIONS
Trener Ser Alex Ferguson

tim se zove "nemam beka, a i nema ko da trci za zvezde na sredini"![]()
dbrana, sredina, napad...uopste me nezanima dal ce bude bek ili stoper..bitno je da igra pozaadi, a ja cu mu nadjem poziciju koju ce mozda bolje da igra nego na "beku"..tako da..a i nema ko da trci za zvezde na sredini
))) NEboj se :O)))Naizv ove teme je "Klub vase maste", pa i nemoraju da budu bekovi, ja samo nabrajam ovako igracedbrana, sredina, napad...uopste me nezanima dal ce bude bek ili stoper..bitno je da igra pozaadi, a ja cu mu nadjem poziciju koju ce mozda bolje da igra nego na "beku"..tako da..
Кад смо већ код мењања позиција, шта кажете рецимо да ставимо на гол Месија, у одбрани Кристијан Роналдо, Торес, Иниеста и Кака, на средини терена Тери, Видић, Рио Фердинанд и Серхио Рамос а у нападу Виктор Валдез и Касиљас, шта мислите да ли би тај тим могао да победи рецимо Чукарички?
) Dobar izbor.Evo i mog tima :
Golman: Van Der SAR
Odbrana:Vidic, Ferdinand, Terry, Ramos
Sredina:CRonaldo, Ribery, Roben, Kaka
Napad:Messi i Rooney
Tim se zove CHAMPIONS
Trener Ser Alex Ferguson

a nebi im ti bio trener????![]()
))).

Јел Бродарац улази у виши ранг?imas brodarac na starom sajmistu,, kapiten im ima 45 'dina tako da verovatno za tebe nece biti problem..
Imam 18 godina, igram solidno fudbal... Do sada sam trenirao mozda 6 meseci... u extra sam kondiciji... zanima me neki nizerazredni klub iz Beograda u kojem bih mogao da igram... ne zanimaju me pare itd, ja samo hocu da igram ako ima neko da mi preporuci neki klub molim vas napisite![]()