Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
evo moje ekipe iz PES-a:D

B Laudrup Euzebio Bonijek
(Rumenige (Kanidja (Podolski
Pele) Kempes) Dzajic)

Suster(mnogo napreduje)
(Di Stefano
Brolin)
Ziko Krojf
(Neskins) (Ball
Henes)

Brajtner Zamer Pasarela Everaldo
(Ramos) (Koler) (Rajkard) (Krol)

Shamhel
(Banks)

igra se totalni fudbal, osvajam sve trofeje, ali nisam mnogo efikasan jer mi je potrebno mnogo prilika da dam gol:confused:
tokom sezona kroz ekipu prodju Bojinov, Inijesta, Kajser, Bekembauer, Fogs, ....

Podseti me na zlatne dane mog Juventusa sa PES 6, sa trojkom u napadu koju je predvodio Brajan Laudrup sa desne strane, dok je sa leve bio neki Šveđanin na ''B'' - ni ime mu više ne pamtim. U sredini je bio neki nebitan lik. Bitno je da su Laudrup i taj Šveđanin toliko napredovali da sam ja tokom nekoliko sezona prosto šurio sa tim timom. Eh, the good ol' days.

A klub moje mašte ako je na PES-u mora da ima Gulita. On je tamo k'o Arkimond u trećem Warcraft-u.

A ako nije na PES-u onda ide rad Jašin, Barezi, Maldini, Mur, Bekenbauer, Krojf, Maradona, Pele, Di Stefano, Puškaš. Jedanaesti nije ni potreban.

Klupa? Klupa Benks, Karlos Alberto, Đalma Santos, Nilton Santos, Figeroa, Koler, Faketi, Mateus, Didi, Best, Garinča, Ziko, Platini, Hento, Euzebio, Miler, Kočiš, Meaca, Zizinjo, Leonidas, Fridenrajh, Bican.

A klub moje mašte ako je na PES-u mora da ima Gulita. On je tamo k'o Arkimond u trećem Warcraft-u.

A ako nije na PES-u onda ide rad Jašin, Barezi, Maldini, Mur, Bekenbauer, Krojf, Maradona, Pele, Di Stefano, Puškaš. Jedanaesti nije ni potreban.

dobar je Gulit, ali Shuster na PES 5 (ja jos taj pikam) je ubedljivo najbolji
pocinje sa 20 godina i do 26-27 dolazi do ocena koje su sve preko 95, mislim da ima samo jednu ispod

Moj tim:

Golman: Casillas (Van der Sar)
Odbrana: A. Cole (Daniel Alves), Vidić (Vermaelen), Terry (Johnson), Sergio Ramos(Sagna)
Sredina: Ronaldo (Ribéry), Fabregas(Xavi Hernández), Gerrard(Lampard), Kaka(Diego)
Napad: HENRY(Ibrahimović), Messi(Torres).

E ovo je tim snova.

Back