Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
golman:Mladen Bozovic
odbrana:
Rukavina,Djordjevic,Knezevic,Obradovic
sredina:
Juca,Moreira,Ilic,Tosic
napad:
Jovetic,Diara

Da sam na mestu Stevanovica :D

Golman: Mladen Bozovic

Odbrana: Sinisa Stevanovic, Nenad Djordjevic, Srdja Knezevic, Rajko Brezancic

Sredina: Brana Ilic, Branislav Jovanovic(Ljubomir Fejsa), Almami Moreira, Nikola Vujovic

Napad: Kleo, Lamine Dijara

P.S.Nadam se da Beli cita ovo :mrgreen:

Poslednja izmena:
Da sam na mestu Stevanovica :D

Mladen Bozovic

Sinisa Stevanovic Nenad Djordjevic Srdja Knezevic Rajko Brezancic

Ljubomir Fejsa Almami Moreira

Brana Ilic Nikola Vujovic

Kleo Lamine Dijara

P.S.Nadam se da Beli cita ovo :mrgreen:

Da si na mestu Stevanovića brzim trkom bi napustio klub i ne bi dozvolio da te amateri i totalno nestručni ljudi za.ebavaju...misli,meni je utoliko bolje što je baš takvo stanje kod vas :D

moze...jer ova tema je otvorena kako bi sami kreirali klub,tako da je nebitno,da li ce to biti klub sa najlepsim,najruznijim,ili cak najgorim igracima....sve je dozvoljeno...jer na ovoj temi mi biramo igrace....

moze klub sa najlepsim igracima,?

7850_5316_thumb.jpg

Listam neke stare poruke, i ovo je otprilike sastav koji smo ja i Grizli nekad davno iz zezanja sastavili:

Kameni, Jobo, Leskot, Kolo Ture, Sisoko, Muntari, Esien, Obi Mikel, Mwaruwari, Drogba, Hulk. Na klupi Psiho Pirs.

Istina, nismo bas pokriveni po svim pozicijama, al' to za ovu priliku nije ni bitno, garant bi ta ekipa igrala najludji fudbal :D

Najlepsi fudbaleri -Kasiljas(golman)i najlepsi. dalje-LJumberrg, Van Persi,Fabrekas, Obradovic, Drogba, Ronaldo, Fabijo Kanevaro, Niko Kranjcar.Markes ima ih jos ali od mene toliko ,pozdrav................

evo moje ekipe iz PES-a:D

B Laudrup Euzebio Bonijek
(Rumenige (Kanidja (Podolski
Pele) Kempes) Dzajic)

Suster(mnogo napreduje)
(Di Stefano
Brolin)
Ziko Krojf
(Neskins) (Ball
Henes)

Brajtner Zamer Pasarela Everaldo
(Ramos) (Koler) (Rajkard) (Krol)

Shamhel
(Banks)

igra se totalni fudbal, osvajam sve trofeje, ali nisam mnogo efikasan jer mi je potrebno mnogo prilika da dam gol:confused:
tokom sezona kroz ekipu prodju Bojinov, Inijesta, Kajser, Bekembauer, Fogs, ....

Poslednja izmena:
1. Fahrudin Omerović
2. Dragomir Marjanović
3. Slobodan Rojević
4. Miodrag Ješić
5. Dragi Kaličanin
6. Ljubomir Radanović
7. Admir Smajić
8. Zvonko Živković
9. Dragan Mance
10. Zoran Dimitrijević
11. Nikica Klinčarski

80's virus. Srce veće od Rusije, a muda do poda. Ja tu ništa ne bih menjao. Naravno, ako je tim iz mašte i Moca Vukotić mora da bude tu.

evo moje ekipe iz PES-a:D

B Laudrup Euzebio Bonijek
(Rumenige (Kanidja (Podolski
Pele) Kempes) Dzajic)

Suster(mnogo napreduje)
(Di Stefano
Brolin)
Ziko Krojf
(Neskins) (Ball
Henes)

Brajtner Zamer Pasarela Everaldo
(Ramos) (Koler) (Rajkard) (Krol)

Shamhel
(Banks)

igra se totalni fudbal, osvajam sve trofeje, ali nisam mnogo efikasan jer mi je potrebno mnogo prilika da dam gol:confused:
tokom sezona kroz ekipu prodju Bojinov, Inijesta, Kajser, Bekembauer, Fogs, ....

bas si skroman :)

Listam neke stare poruke, i ovo je otprilike sastav koji smo ja i Grizli nekad davno iz zezanja sastavili:

Kameni, Jobo, Leskot, Kolo Ture, Sisoko, Muntari, Esien, Obi Mikel, Mwaruwari, Drogba, Hulk. Na klupi Psiho Pirs.

Istina, nismo bas pokriveni po svim pozicijama, al' to za ovu priliku nije ni bitno, garant bi ta ekipa igrala najludji fudbal :D

Najbolji moguci tim..:D Brat moj...:super:.

-------------------------CECH--------------------------------
IVANOVIC------------------------------------------A COLE
---------------------TERY-------CARVALHO---------------

i ostatak esien, drogba, anelka, malouda, j.cole, balak, mrzelo me da crtam ove linije

Back