Ajmo to podijeliti ovako..na 2 nacina..
1-Ajmo ovdje ne mijesati ove velike zvijezde koje je trazio Arsenal,Totenham itd..dakle prodo je Vukojevica,Calu,Pokrivaca i jos neke..dakle svi u kadru reprezentacije..a objektivno njih nije morao niti su oni htjeli ici tj iskazivali nezadovoljstvo..i to da stvar bude gora prodao ih je pred europske dvoboje,a kune se da zeli rezultat u europi..adekvatne zamjene nije doveo da stvar bude gore..i unatoc tome prosli smo Spartu i u grupama imali 1 pobjedu..bod nam je falio za proljece za Europu...
2-Ove zvijezde..ee da im se objasnilo da se zeli dobar rezultat u europi..i da ih se nepusta bar do zime morali bi slusati jer ih veze ugovor..ako nece ko ih ****,ajmo na klupu ili tribinu pa da vidimo..pada ti cijena,klubovi gube zanimanje..je da se riskira i lova u klub ali zar zbilja mislis da oni ne bi igrali..pa Corluka je imao 21 godinu kad je odlazio..eee 21 godinu...Corluku i Eduarda je prodao pred dvoboj sa Werderom,kad su bili zreli da ih napucamo..a doveo panja Balabana koji je fulao zicera i zicera u Bremenu sto bi Eduardo zmurecki napravio..tako se nemoze u Europu..konsantnom prodajom najboljih igraca,cak i onih koje nije morao...da najbolji smo u tom prodavanju,ali budi siguran da bi svaki navijac Dinama ukljucujuci i mene bio najsretniji da se igraci bar jednu godinu ne prodaju..
Evo novi primjer..zele prodat Mandjukica..Mandjukica je trazio Werder za 9 mil..on ga ne da ispod 15..ajmo realno on toliko ne vrijedi,ali je glavni strijelac prvenstva i Dinama,glavni napadac i boljeg nemamo..Mamic se opet kune nema prodaje..vidit cemo..ali ode li mi smo opet na pocetku i 30 posto slabiji..***** ti to,daj nam jedan tim koji se nece rasprodat...iako se ovaj sad nerasproda imamo realnu sansu za LP,ali opet smo ***** kakvi smo bili i mogli biti...
Evo pogledaj ovu sliku...najvise boli sto je rasprodana izuzev Olica tek prije par sezona..a malo samo strpljenja je trebalo i pogledaj kakvu bi ekipu imali..e stari moj to je san svakog Dinamovog navijaca a ne prodaja i titula najorganiziranijeg kluba u prodajama..
E ovo je tim koji bi bio konkurentan i u Ligi Prvaka..sto je dokaz da se moze..samo malo strpljenja nam fali i ljudi koji nisu kao Mamic da prvo gledaju svoj djep..
Zar ti ovo neizgelda dobro?