Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ja sam licno protiv regionalne lige u kosarci jer nam nije potrebna posto imamo dovoljno kvalitetnih klubova.

Ali sto se tice fudbala...slazem se sa Nislijom u potpunosti. Neredi su jedini problem, ostalo bi bilo zaista sjajno. Kad pomislim na pune tribine, na jaku ligu, svakog kola derbi...proizvodili bi mlade talente kao na traci :)

Ja sam ZA ;)

Ja sam licno protiv regionalne lige u kosarci jer nam nije potrebna posto imamo dovoljno kvalitetnih klubova.

Ali sto se tice fudbala...slazem se sa Nislijom u potpunosti. Neredi su jedini problem, ostalo bi bilo zaista sjajno. Kad pomislim na pune tribine, na jaku ligu, svakog kola derbi...proizvodili bi mlade talente kao na traci :)

Ja sam ZA ;)
Ne samo da bi se de[avali neredi,tuče i slično, već bi bilo mnogo namještanja i mnogo biznismena uključenih u fudbal.

Mislim da bi bilo znatno manje namestanja nego sto je to slucaj danas u nasem fudbalu :)

Ne milis valjda da bi Dinamo prodao utakmicu Zvezdi??? Ili mozda Hajduk Partizanu...nema sanse. Garantujem da bi liga bila regularnija nego ova nasa.

Mislim da bi bilo znatno manje namestanja nego sto je to slucaj danas u nasem fudbalu :)

Ne milis valjda da bi Dinamo prodao utakmicu Zvezdi??? Ili mozda Hajduk Partizanu...nema sanse. Garantujem da bi liga bila regularnija nego ova nasa.

ako u srbiji izbije npr.neki incident,onda igraci Dinama kao nece smeti da dodju u srbiju,jos samo treba da politika udje u sport.

O tome se vec uveliko pricalo...to je odlicna ideja ako misle da naprave nesto od fudbala na ovim prostorima...
Da je formirana liga trenutno bi sigurno prvak bio Dinamo...

@Johnny A sto se tice NLB lige...smijesno je reci da imate previse dobrih klubova pa zato ne treba da postoji NLB liga...naprotiv bas treba da pokazujete da ste najbolji...8-)

@sara Je li Zeta lose igra pa da svi moramo da pricamo o Raju Bozovicu(kao da je on napravio rezultate Zete)...po meni veca mafija je u Buducnosti! Prikrivaju svoju nesposobnost tako sto pricaju lose o Zeti...
a Buducnost je prica za sebe...taman su kao Zv(ij)ezda...samo igraju derbi...i tom timu prodamo naseg najboljeg igraca a oni ne umiju da ga iskoriste(Burzo)...blentave ekipe...dzabe im i titula...moraju da se promijene iz srzi!
Partizan i Zeta su za korak ispred po svemu u svojim ligama...neutralno misljenje...
A Dinamo je vec evropska ekipa za sve nase ekipe...8-)

О чему бре ви размишљате? Какви бре таленти, какви пуни стадиони? Колико дуго постоји јадранска лига у баскету? Колико су наши клубови за то време створили талената, а колико је кошаркашких центара пропало?
Много је паметније да се окренемо себи, и развијамо велике фудбалске центре. Једино тако ћемо имати неку перспективу.

А ви што причате о навијачким сукобима сте тек смешни. Колико вас би имало муда да оде у загреб? Запитајте се мало, шта би било кад би они дошли овде, чували би их као панде.
Оћете да су удружујете са хрватима и српским изродима? Па ви нисте нормални...
Dve stvari u tvom postu govore da si glup covek:
1.Uporedjivati kosarku i fudbal je smesno!
2.Delije,Grobari,Firma su u prethodnih nekoliko godina vec bili nekoliko puta u Zagrebu, i to sto si ti ***** ne znaci da smo i mi!

Много је паметније да се окренемо себи, и развијамо велике KOSARKASKE центре. Једино тако ћемо имати неку перспективу.

FIXED :)

Sto se tice fudbala, regionalna liga bi nam donela korist jer bi se ostali deo klubova bez Zvezde, Partizana i Vojvodine (mozda i OFK) ravnomernije razvijao. Nedostaju nam Radnicki Nis, Radnicki Kragujevac i ostali zaboravljeni klubovi iz vecih gradova. Kada ne bi bilo ovih velikana imali bi ujednaceniju ligu i mislim da bi se tako brze razvijali. Posle bi najboljeplasirani igrali sa ovima iz regionalne lige i ti je to. Recept koji garantuje uspeh :)

zoki_zm je potpuno u pravu, post nije nacionalisticki nego realan
razmislite malo kako su prosle sve vrste udruzivanja izmedju Juznih Slovena
od kad smo usli u Jadransku ligu krenulo je sve nizbrdo u nasoj kosarci, Zvezda i FMP su nikad gori, odumiru centri kao sto su Cacak, Kralejvo, Leskovac (Zdravlje je 2001 tuklo Partizan u sred Beograda ,a sad ga nema nigde), Pionir je prazan (ne bi bio pun ni da seigra protiv Sloge), ali je u Kraljevu festa kad dolazi Partizan
stvaranjem reginalne fudbalske lige dobili bi samo (i to mozda) najveci klubovi, ti Radnicki KG, Radnicki NI, Napredak, itd. nikad ne bi postali jaki klubovi ako bi Zvezda i Partizan igrali neku regionalnu ligu a oni tavorili u domacoj
sto se tice kvaliteta Dinama, u svakom slucaju deluje jace nego Partizan ili Zvezda, ali je daleko od toga da je evropski klub
o mogucim sukobima je izlisno govoriti, pogledajte sta je bilo u Mostaru
mozda bi mogli da se organizuju neki turniri i to je sve

Ееее, људи, лепо је све ово, можемо да гледамо коју год текму хоћемо, ал није то мени ужитак док не чујем Милојка Пантића или бар Ацу Стојановића у позадини :mrgreen: :lol:

Ееее, људи, лепо је све ово, можемо да гледамо коју год текму хоћемо, ал није то мени ужитак док не чујем Милојка Пантића или бар Ацу Стојановића у позадини :mrgreen: :lol:

Eto ti sad...a meni je jedna od najvecih zelja da, kad postanem bogat i tako to, napravim televiziju na kojoj cu stalno pustati utakmice bez komentara, samo sa zvukom sa lica mesta.

Back