sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Ne bi trebalo.
Meni je glupo što je tako u košarci.
Bilo bi mnogo politike ,namještanja i sličnih gluposti...
Meni je glupo što je tako u košarci.
Bilo bi mnogo politike ,namještanja i sličnih gluposti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne samo da bi se de[avali neredi,tuče i slično, već bi bilo mnogo namještanja i mnogo biznismena uključenih u fudbal.Ja sam licno protiv regionalne lige u kosarci jer nam nije potrebna posto imamo dovoljno kvalitetnih klubova.
Ali sto se tice fudbala...slazem se sa Nislijom u potpunosti. Neredi su jedini problem, ostalo bi bilo zaista sjajno. Kad pomislim na pune tribine, na jaku ligu, svakog kola derbi...proizvodili bi mlade talente kao na traci
Ja sam ZA![]()

Mislim da bi bilo znatno manje namestanja nego sto je to slucaj danas u nasem fudbalu
Ne milis valjda da bi Dinamo prodao utakmicu Zvezdi??? Ili mozda Hajduk Partizanu...nema sanse. Garantujem da bi liga bila regularnija nego ova nasa.
Sreca pa ih sad nemamo(biznismene)!Ne samo da bi se de[avali neredi,tuče i slično, već bi bilo mnogo namještanja i mnogo biznismena uključenih u fudbal.
kad bi dosli Rajo Bozovic i kompanija,bilo bi duplo gore nego sad.Sreca pa ih sad nemamo(biznismene)!
Od ovog gore ne moze!Moze samo isto da bude!kad bi dosli Rajo Bozovic i kompanija,bilo bi duplo gore nego sad.
ako u srbiji izbije npr.neki incident,onda igraci Dinama kao nece smeti da dodju u srbiju

Dve stvari u tvom postu govore da si glup covek:О чему бре ви размишљате? Какви бре таленти, какви пуни стадиони? Колико дуго постоји јадранска лига у баскету? Колико су наши клубови за то време створили талената, а колико је кошаркашких центара пропало?
Много је паметније да се окренемо себи, и развијамо велике фудбалске центре. Једино тако ћемо имати неку перспективу.
А ви што причате о навијачким сукобима сте тек смешни. Колико вас би имало муда да оде у загреб? Запитајте се мало, шта би било кад би они дошли овде, чували би их као панде.
Оћете да су удружујете са хрватима и српским изродима? Па ви нисте нормални...
Много је паметније да се окренемо себи, и развијамо велике KOSARKASKE центре. Једино тако ћемо имати неку перспективу.

Ееее, људи, лепо је све ово, можемо да гледамо коју год текму хоћемо, ал није то мени ужитак док не чујем Милојка Пантића или бар Ацу Стојановића у позадини![]()
![]()