E svaka cast za video
Sto se tice pitanja 3 , rekao sam ti da si jako blizu , mislim da je to dovoljna pomoc , jedino bi sad sledece mogao da ti kazem ime grada.
La Plata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svaka cast za video
Sto se tice pitanja 3 , rekao sam ti da si jako blizu , mislim da je to dovoljna pomoc , jedino bi sad sledece mogao da ti kazem ime grada.
Ajmo novi set pitanja :
1. Koji skotski klub je dobio ime po latinskom nazivu za Irsku ?
2. Koji engleski klub je prvi stavio rec "United" u svoje ime , tj. koji je najstariji United u Engleskoj ?
3. Koje Svetsko prvenstvo tj. koja zemlja je rekorder po broju gradova na kojima su se igrale utakmice Svetskog prvenstva (mala pomoc, bilo ih je cak 14 , taj Mondijal je igran cak u 14 gradova) ?
Ajmo novi set pitanja :
1. Koji skotski klub je dobio ime po latinskom nazivu za Irsku ?
2. Koji engleski klub je prvi stavio rec "United" u svoje ime , tj. koji je najstariji United u Engleskoj ?
3. Koje Svetsko prvenstvo tj. koja zemlja je rekorder po broju gradova na kojima su se igrale utakmice Svetskog prvenstva (mala pomoc, bilo ih je cak 14 , taj Mondijal je igran cak u 14 gradova) ?

Vjerojatno neki što je nekoga gadno oštetio u bitnoj utakmici, pa mu ovi drugi dali ime stadiona. Ili neki lik što je poznat i po nečemu drugome, al je usput bio i sudac. Mislim, ko daje ime stadionu po pomoćnom sucu![]()
Notingem Forest![]()

Evo novi set pitanja :
1. Koja 2 evropska kluba su najvise puta gubila finale Lige (Kupa) sampiona ?
2. Real Madrid je davno uspeo da osvoji cak 5 titula prvaka Evrope zaredom, a postoje jos 2 kluba koja su uspevala da osvoje 3 titule prvaka Evrope zaredom (triple back) , koja su ta 2 kluba ?
3. Koji brazilski klub kao maskotu ima mladog musketara Dartanjana ?