Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Evo novi set pitanja :
1. Svi znamo da je Crvena Zvezda u polufinalu Kupa sampiona eliminisala Bajern Minhen na putu do finala sa Olimpikom iz Marseja u Bariju , a pitanje je koji klub je Olimpik iz Marseja eliminisao u polufinalu na putu ka tom finalu u Bariju 1991. ?
2. Koji je poslednji engleski igrac osvojio nagradu za najboljeg strelca u Premijer ligi u jednoj sezoni ?
3. U kojoj zemlji postoji FC Santa Claus ?
4.Koje je jedino Svetsko prvenstvo na kome su ucestvovale sve 4 reprezrentacije iz Velike Britanije : Engleska, Skotska, Vels i Severna Irska ?
5. U proteklim kvalifikacijama za Euro 2016 u Francuskoj koja reprezrentacija je postigla najvise golova a koja je primila najmanje golova ?
1. Spartak iz Moskve
2. Kevin Filips legena Sanderlenda 'kultni lik u mom drustvu' imam drugara koji je navijo za Sanderlend tada samo zbog njega prico mi je da je osto bez sponzora one sezone kad je Sanderlend ispo...a sezona 99/2000 zlatna kopacka Evrope 30 golova...preprosle sezone se povuko igro je za Lester u Championshipu i za jos dosta klubova najvise u West Bronwichu 5 puta je izborio ulazak u premijer ligu sa klubovima iz Championshipa...Bas sam pre neki dan cito o njemu jedan teskt...Inace vrlo kasno se probijo u Premijer Ligi sa 26 7 slicno kao Vardiju doduse ranije al krenuo sa dna sto se kaze 'non league player'...****** napokon ove godine neki Englez ce biti prvi streac sem ako im Aguero nepomrsi racune kao sto on uvek radi na kraju izdivlja...
3. Da nije Finska mozda? Znam da smo u 3cem osnove slali pismo Deda Mrazu iz Finske sto je najjace odgovorio nam je...
4. Meksiko 86te?