Fudbalski kviz

Jeste bravo , Gvadalahara Civas , jedan od 2 najveca kluba u Meksiku uz Klub Ameriku ; )

Ajmo novi set pitanja :

1. Koji jedini evropski fudbaler je igrao tokom 4 razlicite decenije (profesionalnu karijeru poceo 1987. a zavrsio je 2011.) ?

2. Koji klub iz Argentine igra na stadionu Eve Peron (stadionu koji nosi ime po Evi Peron) ?

3. Koji jedini klub iz Skotske ima 100% uspeha u mecevima protiv Barselone , u 4 meca imaju 4 pobede protv slavne Barse ?

1. Mozda Frank De Bur.
2. Banfild?
3. Harts?

Ima golmana, ali on je jedini igrac ; ) (doduse ima jos nekih sto jos uvek aktivno igraju ali koliko znam ne i u Evropi)

2. Nije Quilmes ;) (Moze mala pomoc , taj klub je od nedavno prvoligas, tacnije od onda kada je bilo ono veliko prosirenje prve argentinske lige na 30 klubova)

3. Nije ni Kvins Park a ni Madervil

3. Да није Данди или Данди Јунајтед(за неупућене, то су 2 клуба)
2. Можда неко од ових за које нисам чуо. Алдосиви, Тукуман, Дефенса, Сармиенто, Темперлеј. Њих се не сећам да су икада раније били у Примери...

Ако није проблем ја бих поставио мојих 5 питања.

1. Којем голману је успело да одбрани 4 пенала у једном финалу Купа Шампиона?
2. Ко је био најбољи стрелац Примере пре него што га је претекао Меси, и сада ће и Роналдо?
3. Који српски клуб је био непоражен у Српској лиги Београд исте године када је Арсенал био непоражен у Премијер лиги?
4. Ко је најбољи стрелац у историји Сент Етјена?
5. Који клуб игра, или је играо, не знам да ли данас постоје, на стадиону Жељко Ражнатовић Аркан?

1. 8 mile, тачно, само хоћу конкретно име.
2. Деки, није Раул, било би превише просто. Мала помоћ, никада није играо за Реал или Барсу...

3. Да није Данди или Данди Јунајтед(за неупућене, то су 2 клуба)
2. Можда неко од ових за које нисам чуо. Алдосиви, Тукуман, Дефенса, Сармиенто, Темперлеј. Њих се не сећам да су икада раније били у Примери...

2. Jeste Dani Junajted : )

3. Sarmineto , odnosno Sarmiento de Junin pun naziv kluba , inace od ovih klubova koje si nabrojao ja se secam da je Atletiko Tukuman igrao u prvoj ligi i to dosta dugo pre nego sto su ispali , i secam se njihovog lokalnog derbija sa San Martinom ; )

Ако није проблем ја бих поставио мојих 5 питања.

1. Којем голману је успело да одбрани 4 пенала у једном финалу Купа Шампиона?
2. Ко је био најбољи стрелац Примере пре него што га је претекао Меси, и сада ће и Роналдо?
3. Који српски клуб је био непоражен у Српској лиги Београд исте године када је Арсенал био непоражен у Премијер лиги?
5. Који клуб игра, или је играо, не знам да ли данас постоје, на стадиону Жељко Ражнатовић Аркан?

1. Bogdan Stelea

2. Jedino ko mi je pao na pamet je Alfredo di Stefano

3. Mozda Vozdovac

4. Ne znam

5. E ovo i mene zivo zanima , ali ajde mozda je Mladi Obilic ?

1. Bogdan Stelea

2. Jedino ko mi je pao na pamet je Alfredo di Stefano

3. Mozda Vozdovac

4. Ne znam

5. E ovo i mene zivo zanima , ali ajde mozda je Mladi Obilic ?

On je igrao sa Real a ovaj koji se trazi nije igrao za Real i Barsu.

1. Dudek
2. Pretpostavljam da je taj davno u penziji ali cu lupnuti Morijentes.
3. Bezanija
4. :huh:
5. Nisam ni znao da postoji stadion sa tim imenom. Verovatno negde u R. Srpskoj.

Screenshot_247.png

Pronađite najdužu reč od ponuđenih slova :)

Аграме, браво за Дукадама и Зару. Иде репутација.
@jos_1_5ak, браво за Вождовац, иде репутација.

Значи остали смо на 2 питања.

Ајмо помоћ за ово, није Обилић, није Млади Обилић, није клуб из Републике Српске.
Онај ко је играо менаџере, и то оне библијашке, као CM 03/04 ће наћи, сећам се да сам играо против тог клуба у купу, када сам водио Партизан...

Poslednja izmena:
Хммммм, изгледа да сам поставио заиста тешка два питања чим нико не уме да одговори. Ајде одговорићу ја па да идемо даље.
4. Херве(или Ерве, не знам како Французи читају) Ревели.
5. ФК Житорађа

1. Koja je prva reprezrentacija iz Azije koja je uspela da pobedi neku reprezrentaciju iz Evrope na Svetskom prvenstvu i plasira se u nokaut fazu takmicenja ?

2. Za koji klub trenutno nastupa legenda urugvajskog fudbala Diego Forlan ?

3. Igraci kog brazilskog kluba su odigrali u istoriji najvise meceva za reprezrentaciju Brazila (vise meceva nego igraci bilo kog drugog brazilskog kluba) , negde oko 1100 utakmica za reprezrentaciju Brazila su odigrali igraci tog kluba (naravno u momentu dok su bili clanovi tog kluba , ne bivsi igraci koji su u jednom momentu igrali za taj klub ili ponikli tamo) ?

4. Koji poslednji klub iz Nemacke je osvojio Kup (Ligu) UEFA ?

5. U kojoj drzavi postoje prvoligasi koji se zovu Urugvaj i Liberia ?

1. Koja je prva reprezrentacija iz Azije koja je uspela da pobedi neku reprezrentaciju iz Evrope na Svetskom prvenstvu i plasira se u nokaut fazu takmicenja ?

2. Za koji klub trenutno nastupa legenda urugvajskog fudbala Diego Forlan ?

3. Igraci kog brazilskog kluba su odigrali u istoriji najvise meceva za reprezrentaciju Brazila (vise meceva nego igraci bilo kog drugog brazilskog kluba) , negde oko 1100 utakmica za reprezrentaciju Brazila su odigrali igraci tog kluba (naravno u momentu dok su bili clanovi tog kluba , ne bivsi igraci koji su u jednom momentu igrali za taj klub ili ponikli tamo) ?

4. Koji poslednji klub iz Nemacke je osvojio Kup (Ligu) UEFA ?

5. U kojoj drzavi postoje prvoligasi koji se zovu Urugvaj i Liberia ?

1. Iran
2. Neki kineski pretpostavljam. Neka bude Peking
3. Santos
4. B. Leverkuzen
5. :think:

1. Saudi Arabia je tukla Belgiju u SAD-u čini mi se, sjećam se da je tip pretrčao 50 metara i nanizao gro igrača. Ne znam kako to nije među najboljih 5 golova na SP. Da je lik Brazilac ili sl. bila bi druga priča.
2. Penarol? :D
3. Vasco
4. Schalke
5. Trinidad i Tobago

Back