Fudbalski klub Radnički

• Začetnik teme Začetnik teme bulja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj covek je mnogo bogat i sposoban da napravi nesto tako, jedino je pitanje motiv? Zasto bi on ulozio u Radnicki koji je propao u bukvalnom smislu. Jedino Bojan koja mu je desna ruka za Srbiju je veza sa Nisom i nista vise. Da se ne lazemo Radnicki je u takvoj situaciji da bi se uhvatio za bilo kakvu pomoc pa makar dolazila i od stranca sa lovom. Daj boze da se ovo ostvari pa da Radnicki pocne da igra rame uz rame sa 3 najjaca kluba iz zemlje jer realno tamo mu je i mesto. A i zalosno je gledati kako Cair propada iz dana u dan, red je da se renovira.

Ovaj covek je mnogo bogat i sposoban da napravi nesto tako, jedino je pitanje motiv? Zasto bi on ulozio u Radnicki koji je propao u bukvalnom smislu. Jedino Bojan koja mu je desna ruka za Srbiju je veza sa Nisom i nista vise. Da se ne lazemo Radnicki je u takvoj situaciji da bi se uhvatio za bilo kakvu pomoc pa makar dolazila i od stranca sa lovom. Daj boze da se ovo ostvari pa da Radnicki pocne da igra rame uz rame sa 3 najjaca kluba iz zemlje jer realno tamo mu je i mesto. A i zalosno je gledati kako Cair propada iz dana u dan, red je da se renovira.

Motiv?Pa zato sto mu je sigurno jeftinije da ulaze u Radnicki nego u Veneciju koja je propala i nema nikakve sanse da bude u vrhu italijanskog fudbala,Palermo i nekako se drzi..Dok kod nas Radnicki moze da bude za 2 godine u samom vrhu sa malim ulaganjem u igrackom kadru jer realno Super Liga nam je slaba..

Мајко моја да ли ће неко коначно ставити тачку на овај дугогодишњи суноврат Реала са Нишаву!? Срамота за овај град. Срамота за све претходне, као и тренутну власт у граду, који прстом нису мрднули да помогну клубу. Брука и срамота. Стадион само што се не сруши. Можда неко и нешто предузме, али тек када се нека трибина обруши, и не дај Боже, неко настрада! Искрено ми је жао момака који у опште и излазе на терен и трче по оној каљузи од игралишта! Некад велики Југословенски клуб, спао је на нижеразредни Српски клуб из провинције! :evil::dontunderstand:

Ala si ga rekao, kao da je to najgori mogući scenario...

Nasi bi pre prodali klub coveku iz Srbije nego bilo kom strancu jer je narod sujetan. Da ne pricam da se u ovom slucaju govori o Sicilijancu sto je motiv vise da se pomisli da je to sumnjiv potez ulagati u propali klub. Sto se tice Venecije, glupo je porediti Veneciju i Radnicki jer je Italijanska 2 liga u poredjenju sa nasom 2 ligom kao nebo i zemlja po kvalitetu a da ne pricam o parama i ulaganjima.

Citam ove komentare i iskreno mi je zao jer se Radnickog secam iz mnogo lepsih vremena,pun stadion,fantasticna atmosfera i naravno pobede protiv svih jacih klubova SFRJ-a!Nadam se da ce u najskorijoj buducnosti tako nesto ponovo desiti!

чини ми се да многима у граду не одговара ова вест,уплашили се без разлога...још је далеко италијан од Радничког,полако!:lol:
Не видим разлог зашто је куповина сумњива јер он стадион неће моћи да користи за ништа друго сем за фудбалске утакмице.Мене је искрено више страх домаћих тајкуна,због њих се можда направе и рупе у закону,па да на месту наших стадиона никну тржни центри...
А и коначно је време да се нешто конкретно уради са клубом,па џа или бу!
Једна солуција је да се приватизује,да се покуша са повратком у супер лигу (како ово смешно звучи :D,лига јесте,али одакле ово ''супер''?) и друга да се угаси клуб па да постанемо црвено-црно-бели град и право правцато село...

Pa za Beograđane i Lale mi i jesmo selje. Oni nas drugačije i ne vide. Ono što mene muči je to što ovi naši lokalni politički talibani prstom ne žele da mrdnu, da se kojim slučajem ne bi naljutile njihove Beogradske Dahije.

Pa za Beograđane i Lale mi i jesmo selje. Oni nas drugačije i ne vide. Ono što mene muči je to što ovi naši lokalni politički talibani prstom ne žele da mrdnu, da se kojim slučajem ne bi naljutile njihove Beogradske Dahije.

Веруј да смо ми сами криви због тога,нису нам криви ни београђани ни лале.Не пропада само Раднички,уопште нишки спорт,пропада нишка привреда,нема скоро никаквих културних дешавања...ужас!
Све то равнодушно гледамо,па самим тим и не заслужујемо боље локалне политичаре...

Poslednja izmena:

Ne vide nas drugacije jer mi to dozvoljavamo..Nasa gradska vlast ne cini nista za sport njih je samo briga da napune dzepove a drugo nista..

Valjda je grad izdvojio pozamasnu sumu novca da da igracima Radnickog ukoliko pobede N Pazar ali ocigledno ni to nije dovoljno da motivise raspale igrace sa Caira. Treba se izdvojiti kinta za kupovinu boljih igraca a amatere ne mozete da naucite da igra bolje ako mu ponudite vecu lovu.

2m4sh8i.jpg

10mo2mx.jpg

Fudbaler Radničkog iz Niša Milutin Ivanović (19), prvi strelac Druge lige, potpisao je trogodišnji ugovor sa Jagodinom.

"Reč je o talentovanom i najperspektivnijem igraču u ovom delu Srbije, nasledniku Dragana Stojkovića Piksija", rekao je Tanjugu Goran Milanović, predsednik superligaša. Jagodina je trenutno šestoplasirani tim Jelen Superlige sa 21 osvojenim bodom iz 15 kola.

Izvor B92

Eto ode najvredniji igrac iz ekipe koja je poslednja u drugoj ligi. Dovidjenja do trece lige.

да,нажалост због катастрофалне ситуације у клубу морало је тако,али заузврат Раднички ће добити неколико солидних фудбалера из Јагодине плус 25% од следећег Милутиновог трансфера...

Back