Fudbalski klub Radnički

• Začetnik teme Začetnik teme bulja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да,не зна се још увек ништа...
Следећих 5 утакмица ће бити одлучујуће за опстанак,јер нам долазе директни конкурентни за испадање.Прво у суботу Младост Апатин,7.4.Слога Краљево и 17.4. ЧСК,уз гостовања Новом Саду и у Лучанима...

Jel se sada placa ulaz na jug ili jok?Na zapad?

ако неко случајно није видео најаву на јавном сервису,пинку,Б92 и еуроспорту :lol:

27.3.2010.
Стадион Чаир,14:00

РАДНИЧКИ
klub_84.gif
-
klub_261.gif
МЛАДОСТ Апатин

Poslednja izmena:
било би лепо,али је ипак само 5 бодова...

Среда,07.04.2010 | 15:00h

РАДНИЧКИ
klub_84.gif
-
klub_23.gif
СЛОГА Краљево

Da moja greska, lose sam izracunao.

U svakom slucaju Radnicki - Sloga rezultat 0:0.

Sva sreca pa nijedan tim sa dna tabele pa sve do sredine nije pobedio i tako pobegao Radnickom na vecu razliku tako da je konkurencija za ispadanje velika. Od zadnjeg do 11 mesta je razlika samo 9 bodova i tu je cak 8 ekipa.

Реко ми друг да нису судили пенал за Раднички у 92 минуту, каже био је чист ко суза

Не знам за пенал,постојао је неки контакт...али зато помоћни судија испод западне трибине у другом полувремену није дозволио Радничком да игра :evil:

Znam samo da je karta za zapad bila 200 din. To nema nigde...

За клуб који волиш то и није много,а на крају крајева југ је био отворен као и увек...
п.с.колико кошта неког нишлију да одгледа текму близанаца у бгд?

Не знам за пенал,постојао је неки контакт...али зато помоћни судија испод западне трибине у другом полувремену није дозволио Радничком да игра :evil:

За клуб који волиш то и није много,а на крају крајева југ је био отворен као и увек...
п.с.колико кошта неког нишлију да одгледа текму близанаца у бгд?

Inace nije klub koji volim tako da mi se nisu davale pare, plus je bilo ocajno vreme i ocajan protivnik. Druga liga nema kvalitet a cene za ulaz su previsoke za takav nivo fudbala. Pa na Marakani i na JNA su takve cene a tamo makar i mozes nesto dobro videti.

Inace nije klub koji volim tako da mi se nisu davale pare, plus je bilo ocajno vreme i ocajan protivnik. Druga liga nema kvalitet a cene za ulaz su previsoke za takav nivo fudbala. Pa na Marakani i na JNA su takve cene a tamo makar i mozes nesto dobro videti.

Знам да није,зато сам и болдовао...;)
Јужна трибина је била отворена,али сам у принципу против тога да буде бесплатан улаз.Управо из разлога да би долазили само они којима је Раднички светиња...

Глупо би било да ја рецимо коментаришем цене карата за партизан-Макаби од безобразних 1500 до 2500 динара,без обзира што су у питању биле утакмице за Ф4.Пошто нисам навијач партизана никад не бих дао ни 100 динара да их гледам,тако да те разумем што ниси гледао Раднички.:ok:

21edv0g.jpg

Знам да није,зато сам и болдовао...;)
Јужна трибина је била отворена,али сам у принципу против тога да буде бесплатан улаз.Управо из разлога да би долазили само они којима је Раднички светиња...

Глупо би било да ја рецимо коментаришем цене карата за партизан-Макаби од безобразних 1500 до 2500 динара,без обзира што су у питању биле утакмице за Ф4.Пошто нисам навијач партизана никад не бих дао ни 100 динара да их гледам,тако да те разумем што ниси гледао Раднички.:ok:

21edv0g.jpg

Pa sta ces, tamo si za te pare imao privilegiju da gledas ulazak u f4 i da sve to gledas u modernoj hali sa jos 20.000 navijaca koji urlaju za svoj tim. Tako nesto se u ovoj zemlji vrlo retko desava pa zato i takve cene. Radnicki je zacepao 250din za zapad da bi neko gledao nekakvu Slogu iz Kraljeva ili Teleoptik ili tako nesto, uz to dobijas prljavo sediste pored mozda 200-300 penzionera koji su dosli da pospese svoj ionako bogat vokabular najgorih moravskih psovki.

Ни најмање ме не занима ни партизан,ни Ф4,ни атмосфера у арени...само сам онако бзв повук'о паралелу...а за твој коментар о публици на западу,цени карте и осталом,види се да одавно ниси био на Чаиру...

Back