Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Nisam bio mozda 6 meseci. Verujem da se popravila atmosfera, tu je negde kao u Areni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio mozda 6 meseci.
Verujem da se popravila atmosfera, tu je negde kao u Areni![]()
Opet X. Ako ne pobede CSK u sledecoj nemaju sta da traze u drugoj ligi.
Аха,значи фазон ''навијајмо из фотеље''
А не,није као у Арени,са пуно изрода из провиниције...
На Чаиру је нормална атмосфера,као у нормалним земљама са навијачком културом.Само нишлије који навијају за свој градски клуб.
Opet kazem ja ne navijam za Radnicki ali ga podrzavam jer sam lokalpatriota i drago mi je kada pobedjuju. A verujem da bi na Cairu dali sve kada bi ta "normalna atmosfera" citaj dosadna bila kao u Areni.Аха,значи фазон ''навијајмо из фотеље''
А не,није као у Арени,са пуно изрода из провиниције...
На Чаиру је нормална атмосфера,као у нормалним земљама са навијачком културом.Само нишлије који навијају за свој градски клуб.
Opet kazem ja ne navijam za Radnicki ali ga podrzavam jer sam lokalpatriota i drago mi je kada pobedjuju. A verujem da bi na Cairu dali sve kada bi ta "normalna atmosfera" citaj dosadna bila kao u Areni.
Zbog cega?ne mogu da nadjem ali sam malopre video, da je Radnicki kaznjen dve utakmice igranja bez prisustva publike,znaci bez komentara,i sto zbog cega..Pa sta bi zvezdi trebali da urade da je izbace iz lige onda..Kakva drzava takav i sport..![]()
Zbog verbalnog napada na pomocnog sudiju..![]()
Pa to je uobicajena praksa u nasoj ligi. Kakve veze imaju navijaci sa tim? Zasto bi njih kaznjavali?
ne mogu da nadjem ali sam malopre video, da je Radnicki kaznjen dve utakmice igranja bez prisustva publike,znaci bez komentara,i sto zbog cega..Pa sta bi zvezdi trebali da urade da je izbace iz lige onda..Kakva drzava takav i sport..![]()
Na Radnicki i ovako ne dolazi publika a oni ih jos kaznjavaju..![]()
а шта,ово треба да буде смешно?
......................................................................................................
Smesno je to koliko nam je fudbal jadan,fudbalski savez umesto da drasticno kazni vecite rivale on kaznjava drugoligaski klub zbog veoma glupog razloga.Radnicki ionako nema mnogo publike jos nasli da ih i kazne .
Sto se tice danasnje utakmice Radnicki je bio mnogo bolji i zasluzio je pobedu.
12 Zemun (-2) 22 8 5 9 26:24 +2 27
13 Sloga (K) 23 5 10 8 16:18 -2 25
14 Mladost (L) 23 5 10 8 20:24 -4 25
....................................................................................................
15 Radnički (N) 23 5 8 10 21:27 -6 23
16 Mladost (A) 23 6 5 12 18:35 -17 23
17 ČSK Pivara 23 4 10 9 22:31 -9 22
18 Radnički (S) 23 5 7 11 14:25 -11 22