Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 7 36,8%
  • Selektora

glasova: 3 15,8%
  • Igrače

glasova: 1 5,3%
  • Način igre

glasova: 2 10,5%
  • Sve

glasova: 11 57,9%

• Ukupno glasova
    19
Turci su primili od Španije 6 komada a imali su jedno 5 mrtvih šansi. Španci odigrali kao furija i ubalili im 6. Mi smo primili 5 komada, centar nismo prešli. Englezi su bukvalno igrali sa pola gasa i drkali se. Eto toliko smo mi očajni. A ta Engleska ni igrački ni u bilo kom smislu Špancima ne može da prismrdi.
Engleska je po imenima u najmanju ruku ravnopravna sa Španijom. Pogledaj transfermarkt koliko vrede jedni i drugi i u kojim klubovima igraju njihovi fudbaleri. Veoma izjednačeno.

...

Arena spremila 5 nekih strucnjaka za ovaj mec, evo ih jos analiziraju...🤣🤣🤣

Umesto samo da su stavili Zeljka Pantaru da kaze PUKLI SMO, PIKSI ODJEBI!

I kraj programa...prebace se na bilijar...

...
Da to su oni mrsomudi koji se ne zameraju igracima,savezu,treneru.
Zato su Ciro i Osim najveci treneri sa ovih prostora,otvoreno svima bez ikakvog uvijanja.

Engleska je po imenima u najmanju ruku ravnopravna sa Španijom. Pogledaj transfermarkt koliko vrede jedni i drugi i u kojim klubovima igraju njihovi fudbaleri. Veoma izjednačeno.
I, da je u rangu sa Spanijom a nije, ovo sto su nam uradili veceras a da centar ne predjemo je bruka i sramota. Igraci mi nisu krivi ni sekunde, ali zato selektor i strucni stab je za zatvora.

I, da je u rangu sa Spanijom a nije, ovo sto su nam uradili veceras a da centar ne predjemo je bruka i sramota. Igraci mi nisu krivi ni sekunde, ali zato selektor i strucni stab je za zatvora.
Ništa naši nisu krivi. Jednostavno mi osim Vlahovića nemamo igrača svetske klase. Engleska ima barem 20 takvih a možda i 30.

Ovi drugi se junački držali protiv strašne Engleske. :lol:

Screenshot_2025-09-09-23-32-03-944_pure.lite.browser.jpg

Ništa naši nisu krivi. Jednostavno mi osim Vlahovića nemamo igrača svetske klase. Engleska ima barem 20 takvih a možda i 30.
Imamo igrace koji igraju zajedno vec godinama, i samo jednom su slozeni kako trreba otkako je ovaj dunster selektor. Poraz od 5:0 je bruka i sramota. Evo dunster prica kako je Engleska aktuelni vicesampion sveta i kako je ovo nasa realnost, oterati djubre sa klupe odmah, nasa realnost 0:5, kao da vodi Radnicki Nis protiv Engleske, verujem da bi i Radnicki Nis izvukao bolji rezultat od ovog veceras.
Edit: koliko ja znam Francuska je aktuelni vicesampion sveta, jesam li ja pomesao ili je ovaj opet popio vise od deset viskija veceras..

Imamo igrace koji igraju zajedno vec godinama, i samo jednom su slozeni kako trreba otkako je ovaj dunster selektor. Poraz od 5:0 je bruka i sramota. Evo dunster prica kako je Engleska aktuelni vicesampion sveta i kako je ovo nasa realnost, oterati djubre sa klupe odmah, nasa realnost 0:5, kao da vodi Radnicki Nis protiv Engleske, verujem da bi i Radnicki Nis izvukao bolji rezultat od ovog veceras.
Edit: koliko ja znam Francuska je aktuelni vicesampion sveta, jesam li ja pomesao ili je ovaj opet popio vise od viskija veceras..
Možda nemaju motiva da igraju zbog Vučića, ćacija, nadstrešnice, protesta i svega ostalog šta je zadesilo Srbiju u zadnje vreme.

A kad Mitrović uđe u 80. minutu,a a a a a a .. :hahaha:
па човек не игра фудбал нигде довољан је податак да је прецртан у Арабији и избачен у Катар, није у њему проблем уопште кривац је Пикси и играчи који су били вечерас на терену није срамота изгубити и убедљиво али на овај начин је недопустиво! то се са трибина вибело још боље тј очигледније без имало жеље и жара и код 0-0 после да не причам

Добро и пре почетка квалификација је се знало да ћемо се борити за бараж са шипцима, чим је група извучена Пикси не сме остати селектор по мени ни до краја квалификација а камоли за бараж

1757458164424.jpeg

Čim je ušao Anderson iz Foresta i povezao se sa Rodžersom koji je igrao umesto Belingema u drugom Englezi krenuli da stvaraju šanse kao od šale. Eze nije ni igrao. Njima Belingam i ne treba. Da je on igrao bilo bi 1:0 za njih, ne više. Ovaj tim što su imali večeras nikad nije igrao zajedno.

Ganci u napadu, a Nepalci u odbranu

...

Evo Nepalci izvukli Engleze iz naseg 16terca ⬇️

Zamisli razmene poruka između GSP Nepalca u Beogradu i žene mu u Katmanduu:

- GSP Nepalac: "Gde si ljubavi, šta radiš?"

- Žena: "Evo jurcam celi dan...sa komšijama jurimo Ministre, Ministra finansija smo bacili u reku, a premijera ošurili...smoriška...Ti šta radiš?

- GSP Nepalac: "Evo i ja radno...treća smena...vozim Engleze na aerodrom...ošurili Srbe pa beže..."

- Žena: "Vredni moj meda...Će mi posaljes 20€ da uzivam 20 dana ?"

- GSP Nepalac: "Poslacu ti 40€ breskice moja medena da imas do Nove 😘"

- Žena: "Mmm pališ me...otvori inbox...poslala sam ti sliku kolena...znam da ti je to fetiš...❤️🔥❤️"

...

Poslednja izmena:

Back