Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 7 36,8%
  • Selektora

glasova: 3 15,8%
  • Igrače

glasova: 1 5,3%
  • Način igre

glasova: 2 10,5%
  • Sve

glasova: 11 57,9%

• Ukupno glasova
    19
Cuj' ocajan,Englezi uvek imaju dobaru ekipu,oni kubure sa strucnim kadrom zato im fale vrhunski rezultati.
Ma kakva ekipa?? Ovo je Kejn, Rajs i gomila balvana. Oni bukvalno nikog ne mogu da dobiju ovako. Osim nas. Andoru su kući dobili 2:0. Nas 5:0 u gostima. Mi smo ih napravili da izgledaju kao Brazil 1954 a u stvari je ovo totalni odron od ekipe

Kakvo pišanje po sirotinji od bukvalno očajnog engleskog sastava

Piksi spremio taktiku s Pesicem nekidan u Rigi:

1757055878-PHOTO-2025-09-05-02-11-26-1-scaled-750x500.jpg

Evo i stenograma:

- Piksi: "Slusaj Kari, ovako cemo...Ti ces se braniti od Finske do -6, sto ti je bolje nego -7!"

- Kari: "Moze buraz, a ti od Engleza stisni na -5 i ne puštaj im šesti gol, nek crknu od muke!"

- Piksi: "Daj sad vamo te baklave...ali prvi slano Sendvici!"

...

Ma kakva ekipa?? Ovo je Kejn, Rajs i gomila balvana. Oni bukvalno nikog ne mogu da dobiju ovako. Osim nas. Andoru su kući dobili 2:0. Nas 5:0 u gostima. Mi smo ih napravili da izgledaju kao Brazil 1954 a u stvari je ovo totalni odron od ekipe
Drzava koja ima onakvu ligu nikako ne moze da bude odron.
Fizikalije imaju,fali im samo lucidnosti, kreacija.Njihov najveci problem su treneri i menadzeri.

Piksi spremio taktiku s Pesicem nekidan u Rigi:

1757055878-PHOTO-2025-09-05-02-11-26-1-scaled-750x500.jpg

Evo i stenograma:

- Piksi: "Slusaj Kari, ovako cemo...Ti ces se braniti od Finske do -6, sto ti je bolje nego -7!"

- Kari: "Moze buraz, a ti od Engleza stisni na -5 i ne puštaj im šesti gol, nek crknu od muke!"

- Piksi: "Daj sad vamo te baklave...ali prvi slano Sendvici!"

...
Ne zna se koji se od ova dva diletanta više izblamirao

Drzava koja ima onakvu ligu nikako ne moze da bude odron.
Fizikalije imaju,fali im samo lucidnosti, kreacija.Njihov najveci problem su treneri i menadzeri.
Pa što sa tim fizikalijama još nekom ne daju 5 komada u gostima? Povremeni prvotimci Kristal Palasa i Njukasla. Henderson im igra ej....pa to je kao kad bi nama igrao Govedarica.

Nego smo mi toliko nikakvi da smo ih napravili da izgledaju kao neka ekipa.

Andora se zatvorila protiv njih i zato je islo tesko a mi smo od prve minute krenuli u zestoki napad i Engleska je to iskoristila i kaznila nas, posle im se otvorilo. Svaka cast nasem Murinju na ovako hrabro postavljenoj taktici, ovako slicnu taktiku sam video u kvalifikacijama za SP u Brazilu gde je isto ovako hrabro na teren izasao San Marino, izgubili su mislim 8:0, to mnogo govori o tome koliko je nasa taktika bila zrelija i uspesnija od njihove. Jos jednom cestitke na odlicnom skautingu Engleske i pohvale selektoru za ovako hrabro postavljenu taktiku.

Pa što sa tim fizikalijama još nekom ne daju 5 komada u gostima? Povremeni prvotimci Kristal Palasa i Njukasla. Henderson im igra ej....pa to je kao kad bi nama igrao Govedarica.

Nego smo mi toliko nikakvi da smo ih napravili da izgledaju kao neka ekipa.
Vrhunske ekipe igraju onoliko koliko im treba da bi pobedili,nekada se utakmica tako otvori da trpaju do 5-6-7komada, a nekada je i 2-0 dovoljno.
Npr. Spanci su Bugare tukli 3-0 a mogli su 7 komada da im daju ali zato su Turci u Konji dobili 6.
....

...

Sreca udje Mitrovic u 70. minutu...

Mogao je zamalo i da ne udje...

I lepo je sto nasi igraci imaju dobru saradnju...
Taman što je usao...kapiten Milenkovic uleti klizeci Kejnu i izadje s terena i da kapitensku traku Mitrovicu...

E jos da je i Mitrovic uleteo klizeci pa popio i on crveni...pa da mozmeo reci..."Jbg...ima li smo 2 igraca manje...moglo je biti 0:9...ali smo zbili redove...i evo samo 0:5"

...

Vrhunske ekipe igraju onoliko koliko im treba da bi pobedili,nekada se utakmica tako otvori da trpaju do 5-6-7komada, a nekada je i 2-0 dovoljno.
Npr. Spanci su Bugare tukli 3-0 a mogli su 7 komada da im daju ali zato su Turci u Konji dobili 6.
....
Turci su primili od Španije 6 komada a imali su jedno 5 mrtvih šansi. Španci odigrali kao furija i ubalili im 6. Mi smo primili 5 komada, centar nismo prešli. Englezi su bukvalno igrali sa pola gasa i drkali se. Eto toliko smo mi očajni. A ta Engleska ni igrački ni u bilo kom smislu Špancima ne može da prismrdi.

Turci su primili od Španije 6 komada a imali su jedno 5 mrtvih šansi. Španci odigrali kao furija i ubalili im 6. Mi smo primili 5 komada, centar nismo prešli. Englezi su bukvalno igrali sa pola gasa i drkali se. Eto toliko smo mi očajni. A ta Engleska ni igrački ni u bilo kom smislu Špancima ne može da prismrdi.
Racunaju se samo golovi a ne i mrtve sanse.
Spanci su verovanto trenutno najbolja rep.na svetu mada i Englezi u punom sastavu nisu za bacanje.
.....

Back