Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.534
Sada slusajte genijalnosti spskog Murinja na rts-u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva ekipa?? Ovo je Kejn, Rajs i gomila balvana. Oni bukvalno nikog ne mogu da dobiju ovako. Osim nas. Andoru su kući dobili 2:0. Nas 5:0 u gostima. Mi smo ih napravili da izgledaju kao Brazil 1954 a u stvari je ovo totalni odron od ekipeCuj' ocajan,Englezi uvek imaju dobaru ekipu,oni kubure sa strucnim kadrom zato im fale vrhunski rezultati.
Čuj sjebu, pa ovo će tek da raspizdi ljudeVucic narucio od gazdi mu iz Mi6-a da Englezi sjebu raspolozenje narodu...jer mu narod skandira svasta...
...
Kakvo pišanje po sirotinji od bukvalno očajnog engleskog sastava
Drzava koja ima onakvu ligu nikako ne moze da bude odron.Ma kakva ekipa?? Ovo je Kejn, Rajs i gomila balvana. Oni bukvalno nikog ne mogu da dobiju ovako. Osim nas. Andoru su kući dobili 2:0. Nas 5:0 u gostima. Mi smo ih napravili da izgledaju kao Brazil 1954 a u stvari je ovo totalni odron od ekipe
Ne zna se koji se od ova dva diletanta više izblamiraoPiksi spremio taktiku s Pesicem nekidan u Rigi:
![]()
Evo i stenograma:
- Piksi: "Slusaj Kari, ovako cemo...Ti ces se braniti od Finske do -6, sto ti je bolje nego -7!"
- Kari: "Moze buraz, a ti od Engleza stisni na -5 i ne puštaj im šesti gol, nek crknu od muke!"
- Piksi: "Daj sad vamo te baklave...ali prvi slano Sendvici!"
...
Pa što sa tim fizikalijama još nekom ne daju 5 komada u gostima? Povremeni prvotimci Kristal Palasa i Njukasla. Henderson im igra ej....pa to je kao kad bi nama igrao Govedarica.Drzava koja ima onakvu ligu nikako ne moze da bude odron.
Fizikalije imaju,fali im samo lucidnosti, kreacija.Njihov najveci problem su treneri i menadzeri.
Andora se zatvorila protiv njih i zato je islo tesko a mi smo od prve minute krenuli u zestoki napad i Engleska je to iskoristila i kaznila nas, posle im se otvorilo. Svaka cast nasem Murinju na ovako hrabro postavljenoj taktici, ovako slicnu taktiku sam video u kvalifikacijama za SP u Brazilu gde je isto ovako hrabro na teren izasao San Marino, izgubili su mislim 8:0, to mnogo govori o tome koliko je nasa taktika bila zrelija i uspesnija od njihove. Jos jednom cestitke na odlicnom skautingu Engleske i pohvale selektoru za ovako hrabro postavljenu taktiku.Ma kakva ekipa?? Ovo je Kejn, Rajs i gomila balvana. Oni bukvalno nikog ne mogu da dobiju ovako. Osim nas. Andoru su kući dobili 2:0. Nas 5:0 u gostima. Mi smo ih napravili da izgledaju kao Brazil 1954 a u stvari je ovo totalni odron od ekipe
Vrhunske ekipe igraju onoliko koliko im treba da bi pobedili,nekada se utakmica tako otvori da trpaju do 5-6-7komada, a nekada je i 2-0 dovoljno.Pa što sa tim fizikalijama još nekom ne daju 5 komada u gostima? Povremeni prvotimci Kristal Palasa i Njukasla. Henderson im igra ej....pa to je kao kad bi nama igrao Govedarica.
Nego smo mi toliko nikakvi da smo ih napravili da izgledaju kao neka ekipa.
Birmančević kome je jedina vrlina što je igrao za Partizan
Kod Engleza su mogli Rodni i Del Boy da igraju u odbrani a stric Albert da brani....
Kaze Srbija sutirala samo JEDNOM u okvir gola...
Znaci ladno smo mogli igrati samo na pola terena, a drugu polovinu izdati termin za neki grupni termin joge ili za trening FK Brodarca...
Treba razmisliti sledeci put o tome...
...
Turci su primili od Španije 6 komada a imali su jedno 5 mrtvih šansi. Španci odigrali kao furija i ubalili im 6. Mi smo primili 5 komada, centar nismo prešli. Englezi su bukvalno igrali sa pola gasa i drkali se. Eto toliko smo mi očajni. A ta Engleska ni igrački ni u bilo kom smislu Špancima ne može da prismrdi.Vrhunske ekipe igraju onoliko koliko im treba da bi pobedili,nekada se utakmica tako otvori da trpaju do 5-6-7komada, a nekada je i 2-0 dovoljno.
Npr. Spanci su Bugare tukli 3-0 a mogli su 7 komada da im daju ali zato su Turci u Konji dobili 6.
....
Kod Engleza su mogli Rodni i Del Boy da igraju u odbrani a stric Albert da brani.
Mogao je uz njih i Boycie zadnjeg veznog bez problema..Kod Engleza su mogli Rodni i Del Boy da igraju u odbrani a stric Albert da brani.
Racunaju se samo golovi a ne i mrtve sanse.Turci su primili od Španije 6 komada a imali su jedno 5 mrtvih šansi. Španci odigrali kao furija i ubalili im 6. Mi smo primili 5 komada, centar nismo prešli. Englezi su bukvalno igrali sa pola gasa i drkali se. Eto toliko smo mi očajni. A ta Engleska ni igrački ni u bilo kom smislu Špancima ne može da prismrdi.