Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 9,1%
  • Mala

glasova: 5 45,5%
  • Nikakva

glasova: 5 45,5%

• Ukupno glasova
    11
Logican potez,kolika je sansa da bi ikada zaigrao u reprezentaciji pored Mitrovica,Vlahovica i Jovica...
Sprdam se za Djurdjevica...decko je krampa na kub...kukali su po portalima za njim 🤣🤣🤣 i ovde je neko kuko 🤣🤣🤣
Nego gde si ti burazeru nema te prokomentarises drvenog Mitra i Radonju atleticara 🤣 neces da nam rusis sneska a? Nego cekas poraz pa da kazhes jesam vam reko :P

A dobro, jeste da mu godine baš i ne idu u prilog. Ali šta ima veze, ako može da doprinese, neka ga, samo kod nas važi to kao pravilo, čim pređe 30,daj da se sklanja, neka ostavi mesto za mlađe :roll:
Pa nije ovo škola pevanja nego fudbalska reprezentacija. Ako može da tera i sa 40, neka tera.

A nije loš Milun, bez zezanja. Jeste ranije kiksao, sad mi deluje, bar ono ne mnogo što sam gledao, mnogo sigurnije, dobro se kreće, ume da poturi glavudžu kod prekida, čak kao i da je brži. Možda ne kao prva opcija ali mislim da bi se na njega moglo računati.
Ma dobar je Milun meni je on zesca gotiva ali daleko od toga da nam rjesava sve probleme...odlicno skache i hrbar je i dobar na lopti to su velike stvari...medjutim Milun je uzasan u igri 1 na zalece se ko bik pri tome je spor i kad krene samo.molis Boga da nije crveni uz to zvezda u veznom redu ima Sanoga koji sve koriguje i zatvara i to radi vrhunski...mislices da sam lud(kontam da negledas Zvezdu pa si iz fazona ono neka krkanchina dobro oko nije izbio Sumi) ali Srbija nema takvog igracha mrtav ssam ozbiljan ono je zverina i samo povrede su ga sprecile da igea za neki top klub pitam se kakav je bio pre povreda? Lik sve zatvara postavlja se cita ko kompijuter pokriva a u dueli raznosi a dobar na lopti zna zasrati nekada kad je iznosi ali cesto nema ni opcija mnogo Pa kad 'pretera' to mu gledaju kao manu...ako si gledo protiv Hofenahjma covek sam igra ****** na tom nivou protiv Milana drugu aj sve sto pozatvara nego sve kupi i izdominira ih u duelima i stalno je tu...e takav shtit ispred sebe ima Milun...u Zvezdi je dobro ushuskan u sistemu i samo vidis njegove kvalitete...

Само да кажем, Митровићу капа до пода за оно што показује у репрезентацији. Греота је што човек није играо за неки јачи клуб, али је емотивац и веже се за неке екипе за које игра. Тако је било у Њукаслу, тако је и у Фуламу. У репрезентацији, њему могу да опростим промашен пенал, као што је и Мијату опроштено, јер су крв пролили на свакој утакмици у националном дресу. Њега не дрма она класична кур.цобоља која обузме већину наших играча када клупски дрес замене дресом Србије.

Није ово бриљантна игра у ова три меча, али су две победе и реми што је најважније. Није нама често проблем била тактика, чак ни избор играча, већ као што је неко поменуо, тај лузерски менталитет, лузерски ДНК. Код Пиксија као селектора ми се свиђа што не форсира тврдоглаво нешто што не иде. Ако види да му играч пати на терену, јер не одговара свакоме сваки противник, он ће направити измену. Има и даље доста тога негативног, али ово је за сада пријатно изненађење, посебно ако се има у виду на какве хороре нас је репрезентација навикла. А баш због тога, овај солидан почетак неће ништа значити ако и овога пута, по нашој навици, проспемо на крају оно што смо градили.

.
Да ли је могуће да ће из ове каце ванаго поново да изаберу кадар???

Није прошло две недеље од како је склоњен онај канцер из савеза и створена атмосфера да се нико не меша и људи играју фудбал.

Све су то играчи који су дуго око репрезензтацје и сигуран сам да нису научили пре недељу дана да играју.

.

Sto se tice konkretno stopera...Mislim da ce Sava Arangel Cestic ubrzo dobiti Piksijev potez....i ako ocete stopera koji zna iznjeti loptu dobro stim sto nazad ne da bije bije za sve pare 🤣 pa ovaj Liyanko Vojinovic za njega mislim da bi bash dobro igro sa 3 nazad...e sad sto je on vishe Brazilac no Srbin...I sto mu je Brazil blizi srcu sto je i normalno to je sad druga stvar...

Sprdam se za Djurdjevica...decko je krampa na kub...kukali su po portalima za njim 🤣🤣🤣 i ovde je neko kuko 🤣🤣🤣
Nego gde si ti burazeru nema te prokomentarises drvenog Mitra i Radonju atleticara 🤣 neces da nam rusis sneska a? Nego cekas poraz pa da kazhes jesam vam reko :P
Nisam gledao utakmicu protiv Portugala.
Ono sto sam video u prvoj protiv Iraca i drugo poluvreme protiv Azera je onako osrednje nista posebno,ako gledamo samo broj osvojenih bodova i povratak posle 2-0 vidi se pomak na bolje.

Odakle ovog izvukli? Ovaj bio u CZ posle Piksija. Onaj period 2008 2009 kad su bili pred bankrotom bez struje i vode ako se dobro secam. Mislim da je njegova uprava dovela prve strance iz Afrike i Juz Amerike u klub.

Није, после Пиксија су били Дан Тана, Топлица Спасојевић и Марко Мишковић, Лукић је дошао са Аџићем када су кола већ била низбрдо. Куповао, односно "куповао" је неке отпатке без пара, на обећање, али свако ко је имао трунку квалитета бежао је без обештећења, плус је побегло пола омладинске школе. Није човек крив за многе ствари, јер у његово време на Маракани буквално није било пара струја да се плати, али неуспехе на терену и ван њега је маскирао са десетине саопштења која нам нису помогла.

Да је материјал за председника ФСС, није, ни близу.

Није, после Пиксија су били Дан Тана, Топлица Спасојевић и Марко Мишковић, Лукић је дошао са Аџићем када су кола већ била низбрдо. Куповао, односно "куповао" је неке отпатке без пара, на обећање, али свако ко је имао трунку квалитета бежао је без обештећења, плус је побегло пола омладинске школе. Није човек крив за многе ствари, јер у његово време на Маракани буквално није било пара струја да се плати, али неуспехе на терену и ван њега је маскирао са десетине саопштења која нам нису помогла.

Да је материјал за председника ФСС, није, ни близу.
Jao jeste na Toplicu I Dan Tanu sam zaboravio. Dusan Bajevic kad je bio trener, pa je sramno otisao. Odosmo u off.

Ja se uzdam u Irsku da ce nekom jos zakinuti bod. Mi Lux moramo obe dobiti iako nije vise ekipa kanta za punjenje.

Bilo bi super da "profa" preuzme savez 🤣🤣🤣

Nego navodno pisu Holandezi

Kako prenosi najčitaniji holandski sportski list “Krojf Sport”, reprezentativac Srbije i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović na korak je od prelaska u Ajaks.

Kopljanici će Fulamu za Mitrogola platiti 20 miliona evra i bonuse, a Srbin u Amsterdam dolazi na insistiranje Dušana Tadića i Marka van Bastena koji je oduševljen igrama Mitrovića u dresu reprezentacije Srbije.

Svidja mi se ideja ali ja u ovo ne vjerujem nedavno su doveli Hallera za rekordnu lovu....

Nema šanse, ali nikakve. Ajax takve igrače ne dovodi. Ni što se tiče karakteristika, niti što se tiče visine transfera.
Moguće da sam u krivu, ali stvarno se ne mogu sjetiti da je Ajax ikad imao sličnog napadača.
Pa sta je Haller nego taj tip napadacha?
Sta je Milik sta je Huntelar?
Ok mozhes reci sve su to tehnicki potkovaniji igraci i pokretniji mozda...ali prevashodno sve su to duge devetke sidrasi igraci za 16...

Back