Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 9,1%
  • Mala

glasova: 5 45,5%
  • Nikakva

glasova: 5 45,5%

• Ukupno glasova
    11
Kapetane sta pricas tiza Mitra bre?
Pa gde su ti silni exyu asovi o kojima smo bajke slusali Mitar ih sve preshiso...on nije svetska klasa ali zato ima srce svetske klase i te minuse u igri koje ima kad se saplete itd ko mu moze sta reci...decko em grize em trpa...

Lud lud 🤣🤣🤣 kakva bratina
cinjenica je da se mitar bori da igra srcem, sli je isto toliko cinjenica DA U PROTEKLIH PET GODINA JE BIO MALTENE ISKLJUCIVA OPCIJA U NAPADU, JEDINI SPIC, DOK SU TAKTIKE BILE SVAKOJAKE I UGLAVNOM ZIHERASKI NA NJEGA...

pa jel cudi sto je on to iskoristio i on davao golove kad svaka akcija SVAKA LOPTA ISLA NA NJEGA???

pa kome su trebali davati loptu ? rajkovicu jel...

ok nek igra, ali ga upariti sa nekim, ne sme se dozvoliti dao n bude jedina opcija i istureni spic, jer tako propadaju videcete i bolji igraci... vlahovic je protiv irske jednim potezom pokazao o kakvom se igracu radi... iz prve dade gol...
brzinska akcija...
vlahovic jovic djuricic, to mroa da se razigrava... djurici mi se dopada zbog brzine...

Gde su ti silni asovi iz cuvene CZ skole o kojima slusamo bajke?
Deda Zvezdina Zvezda vodi repku i ispravlja ovaj luzerski mentalitet koji su navukli....a sad vidi sta sam ja pisao o Piksiju kad je dosho...a ti si kuko po obicaju ko zhena u crnom...zato ubuduce ako te nesto zanima o fudbalu slobodno me pitaj i slusaj...i netrchi pred rudu...ovo ti nije prvi put da se provaljujes...a ja da te podsecam koda si dementan

Pa to je sve sto mozhe on samo pishe da bi mrachio svaki kutak foruma koristi da mrachi...
kompleksi

evo zevzdina legenda a isto tako i srpska legenda PIKSI VODI OVU REPREZENTACIJU, SRBIJU , I ONE SE TU POSMATRA KAO SRPSKA LEGENDA...

nas ponos, koji je za reprezentaciju uvek ginuo ma kako se ona zvala...

to je ime sa kojim mozes da se ponosis po svetu...

mstislav nije tolko klubaski kritican bio kad su debiltant krstaja i tumba lumba bili na celu tima...

nego kad nas piksi dovedo do katra, smeniti ga lepo, i postaviti recimo cirkovica za trenera...

ajmo milivojeeeeeeeeeee :D

kad igra reprezentacija, tada su pravi srbi ujedinjeni, tada smo svi jedno...
nije nam bitno iz kog kluba je igrac...

to je srbija, tad se ne razlikujemo

secam se rata u srpskoj, kada mi je bilo bas hladno i koliko god da sam to prikrivao, temperatura je cinila svoje...
uzmi sal nema veze sto je ciganjski uzmi grobaru bolestan si... :)

bio je to rade sa romanije inace, imao je taj vuneni sal crveno beli... sa njim smo ga sahranili

cinjenica je da se mitar bori da igra srcem, sli je isto toliko cinjenica DA U PROTEKLIH PET GODINA JE BIO MALTENE ISKLJUCIVA OPCIJA U NAPADU, JEDINI SPIC, DOK SU TAKTIKE BILE SVAKOJAKE I UGLAVNOM ZIHERASKI NA NJEGA...

pa jel cudi sto je on to iskoristio i on davao golove kad svaka akcija SVAKA LOPTA ISLA NA NJEGA???

pa kome su trebali davati loptu ? rajkovicu jel...

ok nek igra, ali ga upariti sa nekim, ne sme se dozvoliti dao n bude jedina opcija i istureni spic, jer tako propadaju videcete i bolji igraci... vlahovic je protiv irske jednim potezom pokazao o kakvom se igracu radi... iz prve dade gol...
brzinska akcija...
vlahovic jovic djuricic, to mroa da se razigrava... djurici mi se dopada zbog brzine...
I onda udje Mitar i zabije onakvu golcinu...pa onda drugi pa danas dva i portugalu za rekord....
I Jovic i Vlahovic su talentovaniji igraci...ali nemaju to sto ima Mitar...ne brini pocece Piksiju u nekim tekmama oni pre Mitra kad proceni i to u nekim najbitnijim ubedjen sam kad proceni da mu je potreban mobilniji igrac...pa ocigledno mu je bio Vlahovic zbog forme prvi izbor ali Mitar tako kida da ga je Mitar bukvalno natero da se za njega opredeli i jel mozda pogresio???
Ti koda zaboravljas da Mitar kad je pocheo bio je klinac imk 19 a tada napadacha ni za leka Braca Scepovic i Filip Djordjevic iz francuske druge lige...Vlahovic ti se "juche pojavio"...Jovic je eksplodirao u klubu u vreme Krstaje dunstera...polako repku napokon vodi pravi covek i niko neispasta zbog Mitra nego naprotiv zbog njega smo tu...Jovic prije nekolko dana je i sam izjavio da nema snage za 90 minuta...

Deda Zvezdina Zvezda vodi repku i ispravlja ovaj luzerski mentalitet koji su navukli....a sad vidi sta sam ja pisao o Piksiju kad je dosho...a ti si kuko po obicaju ko zhena u crnom...zato ubuduce ako te nesto zanima o fudbalu slobodno me pitaj i slusaj...i netrchi pred rudu...ovo ti nije prvi put da se provaljujes...a ja da te podsecam koda si dementan

Vodi preko Mitra, Vlahovica i Pavlovica. Verovatno ubrajas onu kiksaru Dmitrovica u vase. :super:

Ovaj pad u drugom je upravo slika i prilika tog luzerskog malodusnog samozadovoljavujceg mentaliteta te bolesti od koje patimk....piksi je odro glasnice u drugom izadji izadji! Dovesce to on sve u red...samo gledajte kako ekipa raste...
koji pad lik napravio penal iz čista mira! Odreagovao je odmah izmenama i cela ekipa na terenu ako je neko mislio da će biti 0:5 ili da Azeri neće preći pola greši

I dalje mislim da bi bilo bolje igrati sa cetiri igraca pozadi, tj. sa klasicnim bekovima. U ove tri utakmice dosta su golova nasi primili posle centarsuteva. Da smo imali po klasicno krilo i beka verujem da bi neki od tih centarsuteva bio blokiran. Voleo bih da smo bar u jednom mecu imali mirniju zavrsnicu. Ali sto neko rece, 7 bodova iz 3 utakmice je odlicno, pa makar i uz grickanje noktiju.

koji pad lik napravio penal iz čista mira! Odreagovao je odmah izmenama i cela ekipa na terenu ako je neko mislio da će biti 0:5 ili da Azeri neće preći pola greši
Sta koji pad pa imali smo evidentan pad u igri u drugome u prvom.je manje vishe lopta ishla fino uz gol Mitrov glavom je imo na centarsur radonje josh jednu sjajnu priliku ali pored imomje i Sergej onaj udarac glavom...jos jedno 2 3 izgledne situacije gde su i Tadic i Mitar brzopleti bili i nerezonski sutirali...u prvom vise nego dovoljno da ih rutiniras u drugom...su azeri izasli dosta hrabrije mi spori bez pas igre i kretnje i tesko smo je iznosili dok se piksi drechi izadji...i gledas tekmu i vidish obice nam se o glavu...i onda bash to epska glupost Kostica...
Piksi inache sjajno menja slazem se nije mazga nego oseca fudbal tekmu prati sta se deshava fudbal ziva stvar sto se kazhe...

Kad izmeni Piksi ovaj luzerski DNKa a menja ga tek ce biti fudbala i kad se ekipa uigra i neke automatizme poprimi..tad ce i Sergej biti na nivou ovo on sto igra je prosek ali neka ga samo ga neka i takav sa prosecnom igrom je avion za sve veznjake zna stranu da promeni i zna cuvati loptu dobro zna se i poigrati pa ti srce preskoci ali ok....
Sad se kontam nesto kada bi do svetskog izronila neka 2 talenta svetske klase...auuu gde bi nam bio kraj...tipa jedan gastos nemacka skola kao Kuzmanovic onda(koliko je on bio kvalitatan igrac i koliko potcenjen...kasnije ga povrede usporile senka onoga igracha nekada)....i neki majstor za zadnju terena neki novi Tadic :) hehehehehe
Ono sto Piksi pomeni mora uraditi a siguran sam da oce na sledece okupljanje zvati Kataia...

Sve više mi se sviđa ova ekipa i sve više mi je gotivan Piksi kao selektor. Na stranu rezultati u ove 3 utakmice koji su, samo solidni, vidi se neka nova atmnosfera u ekipi i neka borbenost i zajedništvo kakvo stvarno odavno nije viđeno kod nas.

Da se ne lažemo, ima ovde dosta odličnih fudbalera, sve su pozicije i te kako pokrivene, osim beka, beka krštenog nemamo ni na vidiku.

Na ovu ekipu samo može još da se doda Katai, eventualno Milunović kao dodatni štoper ako održi formu i ako zatreba i ništa više ne menjati.

Sve više mi se sviđa ova ekipa i sve više mi je gotivan Piksi kao selektor. Na stranu rezultati u ove 3 utakmice koji su, samo solidni, vidi se neka nova atmnosfera u ekipi i neka borbenost i zajedništvo kakvo stvarno odavno nije viđeno kod nas.

Da se ne lažemo, ima ovde dosta odličnih fudbalera, sve su pozicije i te kako pokrivene, osim beka, beka krštenog nemamo ni na vidiku.

Na ovu ekipu samo može još da se doda Katai, eventualno Milunović kao dodatni štoper ako održi formu i ako zatreba i ništa više ne menjati.
Mora brat Milun a ubedio te Vlada Novakovic...hehehhehe na stranu sto mislim da je Milun odlican korektor ali kontam rezon sto ge nema ima 32...a ima i lakat hehehehe...

Kad izmeni Piksi ovaj luzerski DNKa a menja ga tek ce biti fudbala i kad se ekipa uigra i neke automatizme poprimi..tad ce i Sergej biti na nivou ovo on sto igra je prosek ali neka ga samo ga neka i takav sa prosecnom igrom je avion za sve veznjake zna stranu da promeni i zna cuvati loptu dobro zna se i poigrati pa ti srce preskoci ali ok....
Sad se kontam nesto kada bi do svetskog izronila neka 2 talenta svetske klase...auuu gde bi nam bio kraj...tipa jedan gastos nemacka skola kao Kuzmanovic onda(koliko je on bio kvalitatan igrac i koliko potcenjen...kasnije ga povrede usporile senka onoga igracha nekada)....i neki majstor za zadnju terena neki novi Tadic :) hehehehehe
Ono sto Piksi pomeni mora uraditi a siguran sam da oce na sledece okupljanje zvati Kataia...

Ne valja u ekipi mnogo majstora. Majstor je dovoljan i samo jedan. Dosta je jedan Tadić. Pa i ako nije Tadić, ima Sergej. Meni ovoj ekipi baš ništa ne fali (pričao sam već o bekovima) mada bih voleo da su štoperi malo pouzdaniji ali borbenost i volja ne fale.

Mora brat Milun a ubedio te Vlada Novakovic...hehehhehe na stranu sto mislim da je Milun odlican korektor ali kontam rezon sto ge nema ima 32...a ima i lakat hehehehe...

A dobro, jeste da mu godine baš i ne idu u prilog. Ali šta ima veze, ako može da doprinese, neka ga, samo kod nas važi to kao pravilo, čim pređe 30,daj da se sklanja, neka ostavi mesto za mlađe :roll:
Pa nije ovo škola pevanja nego fudbalska reprezentacija. Ako može da tera i sa 40, neka tera.

A nije loš Milun, bez zezanja. Jeste ranije kiksao, sad mi deluje, bar ono ne mnogo što sam gledao, mnogo sigurnije, dobro se kreće, ume da poturi glavudžu kod prekida, čak kao i da je brži. Možda ne kao prva opcija ali mislim da bi se na njega moglo računati.

Back