Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovako ga ni "Kosovari" nebi pocastili.luku jovica i vlahovica ubaciti ili jovica i djuricica...
mitro je gotov, kljusina jedva dise ...
мора да се бори са јовићем за место, јер у првих 11 је неприкосновен митарVlahovic mora da igra u prvih 11.
мора да се бори са јовићем за место, јер у првих 11 је неприкосновен митар
драго ми је и за спајића, одиграо је најбоље у одбрани данас
мора да се бори са јовићем за место, јер у првих 11 је неприкосновен митар
драго ми је за спајића, одиграо је најбоље у одбрани данас
seti s eprvog gola protiv irske...Uvak dobijam mini srčani udar kada loptu u nogama imaju naši štoperi. Ako katastrofalno ne pogreši Mitrović, tu je Milenković a i Spajić. Ne znam kako će to rešiti Piksi. Uz to za formaciju sa tri štopera moraš da imaš sjajne bočne igrače u oba smera a mi ih nemamo(Kostić danas). Srednji red i napad dobri. Rajković nije baš slepac kao Dmitrović. Naprotiv, danas je bio baš dobar ali nekako mi više poverenja uliva Mustafa. Srednji red i napad odlični, odbrana kriminal. Kako god , više sam nego zadovoljan rezultatima u ova tri kola. Nije bilo lako uopšte.
Mislio sam da igraju u paru, sa dva napadaca - a u tom slucaju Vlahovic je za Milosevic-Jovica izmislio fudbal.мора да се бори са јовићем за место, јер у првих 11 је неприкосновен митар
драго ми је за спајића, одиграо је најбоље у одбрани данас

миленковић је ту најризичнији, а уме и павловић да се завоза, мада то је и до младости/неискустваUvek dobijam mini srčani udar kada loptu u nogama imaju naši štoperi. Ako katastrofalno ne pogreši Mitrović, tu je Milenković a i Spajić.
са два нападача евентуално кад се мора, кад се јури резултатMislio sam da igraju u paru, sa dva napadaca - a u tom slucaju Vlahovic je za Milosevic-Jovica izmislio fudbal.