Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 4 57,1%
  • Selektora

glasova: 1 14,3%
  • Igrače

• Način igre

• Sve

glasova: 3 42,9%

• Ukupno glasova
    7
Brt slušali smo to i za prošli Euro kako će Engleska da nam uvalja 7 lakih komada a jedva nam 1 dali... primili 2 gola u 3 utakmice.. zjbi me s tim dečjim glupostima.. 10 : 0 ćemo izgubiti, daće nam 6 golova itd.. uozbilji se ako hoćeš da diskutujueš..
Nas niko ne može da ponizi.. čvrsti smo pozadi..
Nismo jbni San Marino mada ni oni više ne primaju po 6, 7 golova..

Cista sreca ili njihova nezainteresovanost sto su nam tako malo dali :lol:.
A I nije im bila bitna pobeda. Mislim na Engleze.

A sto smo cvrsti :lol:
Razocaranje

Srbija nikada nije bila u vrhu svetskog fudbala
nikada i nece biti
generacija Novozelandja je fenomen jednom u 100 godina
moramo da shvatimo da je uspeh sam plasman na SP
pa cak i na Evropsko jer je duga bila pauza
Sad odjednom svi ocekuju neka cetvrtfinala najmanje
Nece da mozze tako.
Kad bi se pet puta zaredom plasirali na velima takmicenja
opet nema garancije za neku zavrsnicu
iammo talentovane momke imamo i dobre trenere
ali menadzerisanje i ugradivanje urnisse drzavu a da nece reprezentaciju
jbg...

Srbiji treba pametna regionalna liga i da to bude izvodivo kao sto je Aba Liga u kosarci ali da se ta regionalna fudbalska liga tipa napravi sa Rumunima i,Bugarima Madjarima eventualno nikako i sa nikim vise,to bi jako podiglo kvalitet fudbala,takva liga bi bila jako dobra

20 timova da igra u toj regionalnoj ligi iz svake zemlje po 5 najacih klubova

Ali to je daleko od realnosti trenutno

Poslednja izmena:
Srbija treba da razmislja da osvoji 1 mjesto u ovoj grupu a realno bice mnogo tesko

Engleska do kraja kvalifikacija ima jos 5 meceva i ima 15 bodova u opticaju ona trenutno ima 9 bodova

Srbija treba da pobjedi kuci Albaniju,Andoru u gostima i oba puta Letoniju i da uzme bod na Wembliju i da dobije kuci Englesku i sa time ce biti prva u grupi imala bi 20 bodova a Engleska 19

25 godina se čeka igrač koji zna da dribla!
Poslednji koji je obećavao nakon Savićevića je bio Perica, al on se sjeboh.
Od tada nula zero.
Rodonjić po nekad na sekund pokaze nesto, al to nije ni 0.000000001.
Jel stvarno 25+ godina mi nismo u stanju proizvesti "krstenog" ofanzivnog igrača

25 godina se čeka igrač koji zna da dribla!
Poslednji koji je obećavao nakon Savićevića je bio Perica, al on se sjeboh.
Od tada nula zero.
Rodonjić po nekad na sekund pokaze nesto, al to nije ni 0.000000001.
Jel stvarno 25+ godina mi nismo u stanju proizvesti "krstenog" ofanzivnog igrača

Savicevic je bio zongler kakvih imas po zemljama tipa Brazil ili Argentina koliko hoces, precijenjen igrac,fizicki nespreman i mentalno slab,a to sto je imao sjajan dribling i finte pa takvih igraca imas i danas po svijetu koliko hoces samo sto to nije dovoljno da bi bili igraci velikih klubova ili selekcija zato sto ozbiljan igrac je mnogo vise od zonglera to je mnogo vise kvaliteta igrackih u pitanju

Verovatno ti je i mesi precenjen, i Ronaldo zna se koji itd.
Mesi i Ronaldo kada gledas danasnje vrijeme najbolji su tacno ali Messi i Ronaldo da su igrali u najacoj eri od 1990 do 2005 na tom vrhunci oni ne bi bili medju 10 najboljih igraca svijeta tada

Od koga Messi i Ronaldo da budu bolji tada od koga?

Od Del Piera,Ronalda Nazaria,Zidana,Ronaldinja,Rivalda,Romarija

To je isto kao da neko kaze Ramos najbolji defanizvac axaxxaxa a da je igrao u eri Maldinija i Roberto Karlosa bio bi solidan igrac a ne najbolji

Danasnja era je jedna od najgorih era u Istoriji fudbala.Zato i fudbal danas nije pracen niti ima hype i glefanost kao nekada.A kada nemas bolje onda mediji hvale to sto imaju da bi odrzali popularnost,danas je veca reklama nego ikada a i pracenost manja nego ikad.Fudbal je u krizi danas

Lionel Messi Mls GIF by Major League Soccer

I
Happy World Cup GIF by FIFA

Ja nisam ni mislio na tog Ronalda, za mene je samo jedan Ronaldo.
A, Messi bi bio zver u svakoj eri.
Poredis Del piera i Mesija brt :D
A zasto ih ne bi poredio kada je Del Piero igracina u eri u kojoj Messi ne bi bio nivo Del Piera,cijelu karijeru lik je bio u Juventusu koji je tada gigant bio i to vodja tima nije imao Xavija i Injestu kraj sebe a i morao je mnogo jace defanzivce da dribla nego Messi.Ja protiv Mesija nista nemam ali me ne fascinira ni Messi kao nijedan igrac iz ove ere u fudbalu

Evo npr

1.Brazil - Facinira me Romario,Ronaldinjo,Ronaldo ne fasciniraju me Nejmar i Kutinjo

2.Argentina - Fascinira me Maradona a ne Messi

3.Italija - Fascinira me Del Piero a ne Verrati

4.Holandija - Fasciniraju me Bergkamp i Snajder a ne Gakpo i Depaj

5.Cile - Fascinira me Zamorano a ne Sanchez

6.Rumunija - Facinira me Hadji a ne Hadji junior

7.Bugarska - Fasciniraju me Berbatov i Stoickov a ko ima igra danas ni imena im ne znam itd

8.Francuska - Fasciniraju me Zidan i Anri a nikako Mbappe i Dembele

9.Urugvaj - Fasciniraju me Franceskoli,Forlan a ne Suarez i Valverde

Golmani nekada - Van der Sar,Dida,Bufon a danas Nopert, Alison i Donaruma i pricas mi Messi a Messi moze da bude presercan sto ga cijelu karijeru nije cuvao Kafu,Maldini itd nego Pepe i Van Dajk i slicni

Ovu eru niko nece pamiti tamo neke 2050 godine svi ce pricati i tada o eri 1990 ih,2000 ih,1970 ih,o eri posle 2005 e nece niko pricati jer je jedan od najgorih i nebitna

Kapiram da volis Mesija ali objektivno i on svaki igrac iz ove ere je precijenjen ako gledamo istorijski citavu istoriju fudbala

Poslednja izmena:
Najveci tim svih vremena

Golmani - Dida ili Bufon

Odbrana

Maldini,Roberto Karlos, Kafu,Mateus

Sredina

Zidan,Pele,Ronaldinjo,Maradona

Napad - Ronaldo Nazario,Anri

Rezervni igraci

Odbrana - Barezi,Nesta,Bekenbauer,Dunga,Lahm

Sredina - Krojf, Figo,Del Piero,Rivaldo

Napad - Romario,Van Basten,Raul,Drogba

Poslednja izmena:

Pod 1 - Messi 2009 protiv tada najbolje odbrane Celzija u polufinalu Ls nije se vidio a sudija tada Cleziju nije svirao 3 penala to je skandal bio i kradja vijeka a onda 2014 finale protiv Njemacke nije se vidio protiv jake odbrane Njemacke

Pod 2 - Celzijeva odbrana 2009 koja je bila vrhunska nije ni primaci odbranama Italijanskih klubova sa kraja 1990 ih pocetka 2000 ih

Pod 3 Argentini je 2022 u ukupno 7 meceva na Mundijalu na 5 meceva su im svirani penali i to protiv Saudiske Arabije i Poljske u grupi i protiv Holandije, Hrvatske i Francuske u eliminacionoj fazi

U istoriji fudbala niko nikada na 5 utakmica na Mundijalu nije imao 5 penala dosudjenih u 5 meceva i jos ima ljudi koji nemaju postenja i obraza da kazu da Argentini taj Mundijal nije bio poklonjen od strane Fife i sudija to je bruka.Citav svijet i prije pocetka Mundijala je htio da Messi osvoji Mundijal samo se o tome pricalo.Sudjenje je bilo sramno

Argentina cetvrtifinale penal dosudjen 1 - 0

Argentina polufinale penal dosudjen 1 - 0

Argentina finale penal dosudjen 1 - 0

To je sramota za Fifu i najsramniji Mundijal ikada,samo ljudi koji nemaju obraza ce to da pravdaju.

Sa druge strane Zidan 1998 je osvojio Mundijal sam rijesio finale i u nijednom mecu im nije bio dosudjen penal iako su domacini bili kada je nesto posteno onda se skida kapa.Brazil je 1970 sve meceve pobjedio cisto i sa minimum 2 gola razlike,Spanija je 2024 Euro osvojila dobila sve meceve cisto itd.Messi jeste medju top 20 najvecih igraca ikada kao i Ronaldo ali Top 10 nije ako cemo posteno i ti rekordi nemaju tezinu pravu jer su ostavreni u najgoroj eri u fudbalu i jako sumnjivo

A da ne pricamo koliko su Real i Barselona u doba Mesija i Ronalda dobili neposteno kradjom, pa penale koji nisu bili itd.Real je 2 titule LS na ofsajde uzeo kao i Barselona kradjom

Poslednja izmena:

Back