Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.925
Pogledajte gde se igraju utakmice, Škoti će imati ogroman motiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mitar je odvlačio i vezivao njihovu odbranu otuda onoliko prostora na krilima....asistirao je kod gola...,vraćao se u odbranu....jedino nije imao realizaciju kao obično. Nije njegovo najbolje izdanje ali daleko je od lošeg odigrao.
Da al brate on nazalost ima problema sa tim elementarnoma stvarima nerjetko to je onaj limit i sto ljude nervira i vicu da je drvo da pojma nema...ali se kida trudi jos kad ga oce gol puna kapa...Po meni je odigrao lose jer nijednom nije iskontrolisao loptu u trku, a to su elementarne stvari. Pritom je promasio prazan gol
Glazg*vnari ce dobiti svoje 12. XI 2020.![]()
Da al brate on nazalost ima problema sa tim elementarnoma stvarima nerjetko to je onaj limit i sto ljude nervira i vicu da je drvo da pojma nema...ali se kida trudi jos kad ga oce gol puna kapa...
Skinucemo skotskim devojkama suknjice na pruge.
Pa da al tipa Jovic da ti je bio kolko got finiji i psimeniji igrac bio bi puno staticniji ovaj ce juriti i levo i desno...Ma nema sumnje za Tadica nekoliko majstorija iz prve je moro odma biti gol i bukvalno odradio poso samo kazem "trebalo ga je vise u drugom" pasivniji je bio dosta Djuricica osetno vise bilo i bio je odlican...Nisam ni ja njegov ljubitelj dobar je sa znj protivnicima ali kad odigra dobro red ga je pohvaliti pri tome vaznost utakmice...Pa dobro ti kazes da su se svi kidali, a gol nije dao, tako da onda i ne vidim neki njegov ucinak da bi rekli da je odigrao dobru utakmicu....
Tadic bi na primer trebao da ima vise kredita, bar je jedno celo poluvreme odigro doktorski ko pravi majstor, sto i jeste
Pa da al tipa Jovic da ti je bio kolko got finiji i psimeniji igrac bio bi puno staticniji ovaj ce juriti i levo i desno...Ma nema sumnje za Tadica nekoliko majstorija iz prve je moro odma biti gol i bukvalno odradio poso samo kazem "trebalo ga je vise u drugom" pasivniji je bio dosta Djuricica osetno vise bilo i bio je odlican...Nisam ni ja njegov ljubitelj dobar je sa znj protivnicima ali kad odigra dobro red ga je pohvaliti pri tome vaznost utakmice...
Ne ocekujem neku laku utakmicu protiv Skota.
Predvidjam neku odvratnu utakmicu za gledanje,Skoti igraju odvratan fudbal...
Najveci problem za nas moze da bude to sto se sada ocekuje pobeda i odlazak na prvenstvo....
Naći ću temu i staviti link rasprave da vide svi tko je bio u pravu a tko se najeo govanaPogledajte
Pre neki dan je dao gol protiv Intera za 1:1..
I uvek daje golove najjacima.
Zvanicno najbolji vezni u Italiji..
Utamica na svetskom protiv kostarike je pure art...
Agrame priznaj lepo da si pojeo gowno za njega kad si pricao da za velike pare moze samo u Kinu.
Milan je svojevremeno nudio 120 miliona...

Naći ću temu i staviti link rasprave da vide svi tko je bio u pravu a tko se najeo govana![]()
Bas htedoh da napisem al bi verovatno dao gol...jeste pokretljiviji s loptom bolji i ima bolji touch ali mislio sam da jednostavno ne ni radi koliko mitar manje se trosi upola...I stvarno je tesko Mitra izvesti toliko nas dugo vuce svojim golovima i sad kad ga neide a trudi se i nestaje koliko got bitna tekma da ga izvedes da mu neverujes do kraja...to ni prema njemu nebi bilo ok a i vratio je onom asistencojom sergeju...Zasto mislis da bi Jovic stajao ukopan? Ja bas mislim da bi se kretao i da je pokretljiviji od Mitrovica... Pogotovo sto on ne bi ono promasio, a kladim se da bi nas castio i jos nekim prelepim golom
Stavio sam. Istiskivanje Rakitića iz Barcelone jer je bolji za klasu. Istiskivanje Kovačića iz Reala i tako.Slobodno. I ja bih to voleo
Stavio sam. Istiskivanje Rakitića iz Barcelone jer je bolji za klasu. Istiskivanje Kovačića iz Reala i tako.![]()