Oho. Već ste na EURU vidim, to za prolaz skupine nam čitate lekciju ili?I vas avare cemo leta 2021. nauciti pameti i oboriti na zemlju gde vam je mesto!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho. Već ste na EURU vidim, to za prolaz skupine nam čitate lekciju ili?I vas avare cemo leta 2021. nauciti pameti i oboriti na zemlju gde vam je mesto!![]()
Oho. Već ste na EURU vidim, to za prolaz skupine nam čitate lekciju ili?![]()
Izgleda da ovi nista nemaju sem Halanda i Edegarda...Djuricic ovakvu tekmu nikad nije odigro Lazovic sjajan Mitar uprkos promasijaima "preoro je dulume veceras" i pola njegovog gola prvi...Gudelj i Maksa ooet lopta u nazad a gudelj je i gresio bas puno maksimovic je imo nekih dobrih intervencija nazad i lazovica slao u prostor i makar ja sam ubedjen da svaki igrac moze tako igrati i da mozemo tu pronaci puno bolja resenja i ako ih izbacis nista negubis naprotiv
Ako smo sredili Norvesku, moci cemo i pijane pirgavce skote.![]()
2011* nije potcenjivanje, jadni su, od 90ih nisu bili ni na jednom takmičenju, ako izuzmemo amaterske i polu-amaterske ekipe, oni su možda i najgori na svetu. plus igra se kod nas. znam da bi bilo u našem stilu da sad kad smo teži deo posla uradili ispadnemo, ali stvarno ne mogu da zamislim da ispadnemo od grupe škota...Ne potcenjujmo druge.Tako smo i Estonce potcenili 2010. pa svi znamo kako se to zavrsilo...
![]()
ali stvarno ne mogu da zamislim da ispadnemo od grupe škota...
A to je Mitar drven ali je trco i tamo i vamo oro kolko mogo...Gudelj je brate nekoliko lopti pasom predo norvezanima i nije izaso kad je onaj sutirao i dao gol a borili su se svi pa i maksimovic nista manje borben i skinuo je halandovu jedinu sansu s gol linije... I Kolarov je ovo odigro dobro jeste nazad sigurniji Milenkovic ali Kolarov je nekoliko puta iznosio loptu kad su se ova dva skrivala na sredini...i znam da je Tadic nekoliko imo.majstorija...poenta je da ga je manje u drugom bilo na lopti nego Djuricica i da je Djuricic bolju utakmicu odigro...zato kazem Tadica 'vise treba'Gudelj je bio najborbeniji igrac veceras na terenu... Najsigurniji i mentalitetom najstabilniji nas igrac je bio Milenkovic...
Sergej demonstrirao onim lobom i pre toga pasom u prostor za Lazovica da je svetska klasa..
Tadic u prvih 20-30 minuta napravio 3-4 majstorije da bi mu i Ronaldinjo i Mesi rekli svaka cast..
A najgori je bio upravo Aleksandar Mitrovic... Skoro svaku loptu izgubio, bas je bio los, nema veze sto nije dao gol, jednostavno je igrao lose...
Ajde dobro, jedan od najgorih... Los je bio i Ristic, kao i Maksimovic.. A da, Lazovic je uglavnom bio dobar, on zasluzuje pohvale...
I Rajkovicu svaka cast... Jesmo generalno bili bolji, ali nije bas ni da on nije imao posla.. A uradio sve sto je do njega.
Kolarov je troma kljusina bez snageA to je Mitar drven ali je trco i tamo i vamo oro kolko mogo...Gudelj je brate nekoliko lopti pasom predo norvezanima i nije izaso kad je onaj sutirao i dao gol a borili su se svi pa i maksimovic nista manje borben i skinuo je halandovu jedinu sansu s gol linije... I Kolarov je ovo odigro dobro jeste nazad sigurniji Milenkovic ali Kolarov je nekoliko puta iznosio loptu kad su se ova dva skrivala na sredini...

Nevolim ga ni ja al nema potrebe pljuvati samo pljuvanja radiKolarov je troma kljusina bez snage
Lobao je golmana na liniji. Meni se isto čini da je htio centrirat. Ko zna. Takvi slučajevi su uglavnom "gađao sam".Sada gledam snimak gola SMS i meni se sve cini da je lik ladno hteo da vrati loptu u sredinu za Mitrovica....![]()
Meni je delovalo da su se svi sasrali jer nece u gol pa i tadic odigroo samo na stranu za Sergeja da je se otarasi tj trenutak vise je uzo...i onda Sergej na svu tu nasu nevjericu uplasenost lobuje golmana hladnokrvono...majstorija klasa i "cist bezobrazluk"Mada i ono odigravanje Tadica na 3 metra od gola je potez za mali fudbal i pikanje sa drustvom a ne za ovaj nivo....
Lobao je golmana na liniji. Meni se isto čini da je htio centrirat. Ko zna. Takvi slučajevi su uglavnom "gađao sam".