Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Sergej se pokazao na SP da se jednostavno ne uklapa sa ostatkom tima
To nije tacno. Mrzi me da objasnjavam, a vec je i bilo nesto reci o tome.. Kao kad bi rekao da se Pogba ne uklapa u tim Francuske..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sergej se pokazao na SP da se jednostavno ne uklapa sa ostatkom tima
Pogba ima jednog Grizmana i Co. koji mogu da povuku za njega a Sergej to nema ... zato kazem da se nije uklopioTo nije tacno. Mrzi me da objasnjavam, a vec je i bilo nesto reci o tome.. Kao kad bi rekao da se Pogba ne uklapa u tim Francuske..
Ljajic nikako!
Ispusen...
Vuce se po terenu i u besiktasu ko da bjezi od lopte ...
Kostic i radonja po krila...pavlovic da, milenkovic rupa
Gruja jovic i sergej zasluzuju sansu , sergej drugu a jovic nema price...on je najbolji nas napadac...
Pogba ima jednog Grizmana i Co. koji mogu da povuku za njega a Sergej to nema ... zato kazem da se nije uklopio
Ludak zvani Muslin koji je imao svoju neku formaciju koju je terao ... nista to nije cudno ; svi smo znali kako Muslin radi ; mozda da je neki drugi trener bio, bilo bi totalno drugacije ali evo i kod Tumbe ne igra tolikoNema Grizmana ali ima Tadica! I sta ima da vuku za njega nije on napadac, on je taj koji vuce.. Cuj nije se uklopio, svasta ovde moze da se procita.. Pa Mitrovic se nije uklapao od 2013. do 2016. nista nije mogo pogoditi, da ne pricam za Tadica a pogledaj sad... sva nam se igra bazira na njima dvojici.. Sergej je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji i samo ludak bi ga se odrekao u A timu repke...
Ludak zvani Muslin koji je imao svoju neku formaciju koju je terao ... nista to nije cudno ; svi smo znali kako Muslin radi ; mozda da je neki drugi trener bio, bilo bi totalno drugacije ali evo i kod Tumbe ne igra toliko
To niko ne osporava ; ja samo kazem da se nije uklopio kod Muslina ; to je to ... mada kazem evo i Tumba ne moze da ga uklopi ... ko zna, videcemoPa ne igra ali u Laciju razbija a to ne znaci da kod nas ne moze da se uklopi u sistem jer ne postoji igrac koga dobar trener ne bi mogao uklopiti.. Reci to Murinju, Gvardioli ili Klopu... Kad si cuo od nekoga od njih da im se neki igrac ne uklapa... Ili nebitno Zidan, Anceloti.. Nikad.
Taman sam to hteo da kazemMislim pazi desavalo se da Murinjo propusti Salaha ili De Brujnea ali u reprezentaciji ti takav luksuz nemas, jer ne mozes kupovati igrace, zato ne mozemo da se odreknemo igraca koji je vec 4-5 godina zvanicno najbolji u jednoj Italiji na svojoj poziciji...
ali si me preduhitrio 
Sergej jos jednu sansu ...A sto je Milenkovi rupa leba ti? Gruja, Jovic i Sergej ne da zasluzuju sansu nego treba da budu nosioci igre
Ljajic nikako!
Ispusen...
Vuce se po terenu i u besiktasu ko da bjezi od lopte ...
Kostic i radonja po krila...pavlovic da, milenkovic rupa
Gruja jovic i sergej zasluzuju sansu , sergej drugu a jovic nema price...on je najbolji nas napadac...
NajboljiNajbolji napadac samo jos da ubode gol ...
Brzo ce on da zavrsi svoju avanturu u Madridu
Škoti uopšte nemaju razloga za brigu jer već protiv Norveške mogu da odahnu.Škoti strahuju od Srba i Hrvata: "To je kao Old Firm puta hiljadu puta gore"
Ukoliko Srbija prođe na EP, igraće protiv Hrvatske u Glazgovu.
Deki Stanković postao profesor!
Još jedna velika čast za proslavljenog fudbalera.
ljudino, u redu je odbrana je ocajna... no imo je puno i on gresaka i delovao ko mrtvo puvalo cesto ali ajde neka njemu jos jedn sansa... sa borjanom nije ni porediti... ne on, ni jedan@kapetanmark
Kapetane, slazem se s tobom od reci do reci osim za golmana ; ja mislim da bi Dmitrovic itekako mogao da odradi svoje da nam odbrana nije suplja kao sto si i sam rekao
Ne mogu ni Dmitrovic a ni Borjan sve sami kad ti imas debile u odbrani koji ne znaju da odrade svoj posao
pardon zaboravio sam pavlovica!Dmitrovic
Kolarov - Pavlovic - Milenkovic - Gobeljic
Kostic - Maksimovic - Grujic - Tadic
Mitrovic - Jovic
Izmene: Radonjic, Sergej Milinkovic Savic.....
To je okosnica.