Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvih 11 za Ligu Nacija

Dmitrovic

Kolarov - Pavlovic - Milenkovic - Gobeljic

Maksimovic - Grujic

Kostic - SMS - Tadic

Jovic

I izmene obavezno Radonjic i Mitrovic, mada sam u dilemi da li stvarno Kostic pre Radonjica jer su obojica u sjajnoj formi, staviti jednog od njih dvojice na drugo krilo a Tadica u sredinu, pritom izbaciti SMS-a je isto opcija... Na sredini Maksimovic i Grujic uvek pre Milivojevica i Matica, sto se tice odbrana ova cetvorka i nema neku alternativu.. A za golmana sam isto bio u dilemi jer je Rajkovic mozda i bolji golman od Dmitrovica.. Steta sto Borjan ne moze da brani za nas.. Sta vi mislite??

Prvih 11 za Ligu Nacija

Dmitrovic

Maksimovic - Grujic

Kostic - SMS - Tadic

Jovic

I izmene obavezno Radonjic i Mitrovic, mada sam u dilemi da li stvarno Kostic pre Radonjica jer su obojica u sjajnoj formi, staviti jednog od njih dvojice na drugo krilo a Tadica u sredinu, pritom izbaciti SMS-a je isto opcija... Na sredini Maksimovic i Grujic uvek pre Milivojevica i Matica, sto se tice odbrana ova cetvorka i nema neku alternativu.. A za golmana sam isto bio u dilemi jer je Rajkovic mozda i bolji golman od Dmitrovica.. Steta sto Borjan ne moze da brani za nas.. Sta vi mislite??

Mitrovic na klupi a Jovic u napadu ?
Mozda za tri, cetiri godine

Prvih 11 za Ligu Nacija

Dmitrovic

Maksimovic - Grujic

Kostic - SMS - Tadic

Jovic

Ko god bude igrao sanse su 60/40 za protivnika.Ne uigrani smo stalno se menja prvih 11,trener je diabola,,golman je rupa,u napadu imamo sidrasa,bez kreativnosti na sredini,da ne nabrajam dalje...

Car Londona, Mitar u 3. minutu!

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je uspeo da postigne svoj 21. gol ove sezone u Čempionšipu i da približi svoju ekipu Premijer ligi.

Mitar je za sada strelac jedinog gola u meču protiv Milvola u gostima, a gol je postigao već na samom startu utakmice.

Srpski reprezentativac tako potvrđuje sjajnu formu otkako se vratio na teren posle povrede.

Bila je to uigrana akcija, Mitar je dočekao loptu na drugoj stativi pošto je bio brži od golmana domaćih.

Pogledajte gol OVDE.

Loše vesti za Tumbakovića, reprezentativac Srbije mora na operaciju!

Nemanja Radonjić igra jako dobro ove sezone, kako u dresu Marseja, tako i u dresu reprezentacije Srbije.

Jasno je da bi mogao da bude od velike važnosti za "Orlove" u baražu za Evropsko prvenstvo, ali sada je pod velikim znakom pitanja i njegov nastup protiv Norveške.

Naime, kako je trener Olimpika Andre Viljaš-Boaš potvrdio, bivši fudbaler Crvene zvezde u poslednje vreme trpi velike bolove jer ima problema sa "sportskom kilom" i mogao bi da završi na operaciji.

"Nemam puno novih vesti. Radonjić ima problem sa sportskom kilom, tek ćemo odlučiti da li će ići na operaciju ili ne.

Biće na raspolaganju za meč protiv Lila i videćemo da li će nakon toga bol nastaviti da se javlja tokom mečeva, nakon mečeva, nakon treninga.

O operaciji ćemo odlučiti nakon utakmice
", izjavio je Portugalac.

Nemanja Radonjic

Marsej igra jako dobro ove sezone, trenutno su drugi na tabeli francuskog šampionata, a za vikend ih očekuje važan meč sa Lilom.

Radonjić će se izvesno naći u prvoj postavi, kako Paje ima 50% šanse, prema Viljaš-Boašu, zbog povrede da se nađe u postavi, a van stroja je i Tovan, koji pre marta neće na teren.

Pretpostavlja se da bi Radonjić pod injekcijama mogao da igra dok se Tovan u potpunosti ne oporavi, ali to znači da bi u martu najverovatnije morao na operaciju, koja bi ga od terena odvojila tri nedelje.

Duel Srbije i Norveške u baražu za Euro zakazan je za 26. mart, pa je jasno da postoji realna opasnost da Nemanja Radonjić ne bude spreman za jako važnu utakmicu naše reprezentacije.

Kažu propo Sergej načisto 🤣 Bravo majstore izuzetno zrela partija Sergeja u onome šahu od italijanskog fudbala, Može on domonantnije i bolje i ubedljivije od ovoga, mislim Laciu svaka čast iznad svih očekivanja idu ka Skudetu bilo bi sjajno da osvoje...ali štrči i upada u oči je koliko ostatak ekipe ne može da isprati Sergeja jedini igrač visoke klase koji može da ga isprati je Luiz Alberto kad got su njih dvojica kombinovali Lacio je delovo opasno zato su sve činili da ih drže podalje jednog od drugog ovamo Sajsedo je očajan njemu daš loptu koda si je u bunar bacio sjebo je najmanje 5 akcija koje su obećavale čovek nemože lopte odložiti normalno lopptu pokraj marusić orač kome treba 5 sekundi da odluči sta će i 5 sekundi kad da se ubaci i pojedinim situacijama mi je bilo žao sergeja delovalo je smešno skim treba da igra i kombinuje ali je bio miran staložen svo vreme puna koncentracija dok se ja nerviram kako je moguće da korrea neigra kolko got bio sebican a jestr a zlo je jedan na jedan makar imo bi skim imo odigrati nešto ovaj naš...i na kraju ga Sergej majstorski metnu...kad je konte skonto da je djavo odnio šalu sa 'šahom' fino se sergej poigro snjima ko s djecom za svoju dušu....Nemogu da opišem koliko.me drago zbog trolova '100 miliona dinara jeli'....Presprosla bolja od prošle iako je prošele proglasen za najboljeg veznjaka serije A...još kad bi za inat uzo skudeto pa nek guslaju...kako nema pojma kako je propo i kako mu naručuju tekstove...

Kažu propo Sergej načisto 🤣 Bravo majstore izuzetno zrela partija Sergeja u onome šahu od italijanskog fudbala, Može on domonantnije i bolje i ubedljivije od ovoga, mislim Laciu svaka čast iznad svih očekivanja idu ka Skudetu bilo bi sjajno da osvoje...ali štrči i upada u oči je koliko ostatak ekipe ne može da isprati Sergeja jedini igrač visoke klase koji može da ga isprati je Luiz Alberto kad got su njih dvojica kombinovali Lacio je delovo opasno zato su sve činili da ih drže podalje jednog od drugog ovamo Sajsedo je očajan njemu daš loptu koda si je u bunar bacio sjebo je najmanje 5 akcija koje su obećavale čovek nemože lopte odložiti normalno lopptu pokraj marusić orač kome treba 5 sekundi da odluči sta će i 5 sekundi kad da se ubaci i pojedinim situacijama mi je bilo žao sergeja delovalo je smešno skim treba da igra i kombinuje ali je bio miran staložen svo vreme puna koncentracija dok se ja nerviram kako je moguće da korrea neigra kolko got bio sebican a jestr a zlo je jedan na jedan makar imo bi skim imo odigrati nešto ovaj naš...i na kraju ga Sergej majstorski metnu...kad je konte skonto da je djavo odnio šalu sa 'šahom' fino se sergej poigro snjima ko s djecom za svoju dušu....Nemogu da opišem koliko.me drago zbog trolova '100 miliona dinara jeli'....Presprosla bolja od prošle iako je prošele proglasen za najboljeg veznjaka serije A...još kad bi za inat uzo skudeto pa nek guslaju...kako nema pojma kako je propo i kako mu naručuju tekstove...

Znam da mislis na ove nase tuntuze.. Ali jel se secas moje javne prepiske sa susjedom Agramom i njegove arogancije i stava kako Sergej za velike pare moze samo u Kinu..?? Hhahaahahah.. On i celu karijeru da ostane u Laciju svi znaju da je jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji, i kome vise treba da se dokazuje.. Pa kad Kulibali u 29 godina i dalje igra za Napoli, kakve ima veze..... Eto moze da se bori za titulu na svakih 5 godina i povremeno da udje u LS.. Mislim naravno da ce on preci negde, pogotovo ako ga Zidan zaista toliko zeli, ali svima je odavno jasno kakav je igrac i bez dokazivanja u najvecim klubovima.........

Hrvati se ozbiljno provaljuju sa onim statistickim portalima tipa sofascore koji ruku na srce nije loš ali je smešno pokušati ukalupiti sve u statistiku jer od drveta nevidiš šumu...a kraju su ljudi došli mrtvi ladni sa pričom Brozović u Realu ono ajde važi...Što se tiče Sergeja ja oću da ode u vrhunsku ekipu gde bi tek ga onda bila milina gledati nemora real nemora Barsa nemora ni Jović da uspe u Realu voleo bi jer je stvar prestiža al to je jasno kao dan da su sjajni igrači....za Sergeja mi je najdraže kako se se okrenu kolo sreće te svi znaju da je prevara svi ga pljuju čojeka proglase za najboljeg veznjaka lige 🤣, te smeju se jao kakva prevara čojek sad će za inat uzeti skudeto 🤣🤣🤣 ono nemože sladje...Eno Kežman juri gardijanove novinare i gazetine sve sa burekom i jogurtom 🤣🤣🤣

Ma brate krenuli smo da stanjcamo ofanzivne igrače kao na traci kolko got to djelovalo smjesno nekome sada iz ove perpsketive skupice se takva koncentracija talenta u jednom.trenutku i poklopit se da imamo pristojnog teenera i nesto cemo veliki napraviti uprkos svim lopovlucima nepostojanju sistema itd mozda i brže nego sto mislimo....mozda bas ovaj Savo kolko got bio ljigav itd zbog svega iz proslosti oce da igra fudbal dobro mu izgleda ekipa...

Hrvati se ozbiljno provaljuju sa onim statistickim portalima tipa sofascore koji ruku na srce nije loš ali je smešno pokušati ukalupiti sve u statistiku jer od drveta nevidiš šumu...a kraju su ljudi došli mrtvi ladni sa pričom Brozović u Realu ono ajde važi...Što se tiče Sergeja ja oću da ode u vrhunsku ekipu gde bi tek ga onda bila milina gledati nemora real nemora Barsa nemora ni Jović da uspe u Realu voleo bi jer je stvar prestiža al to je jasno kao dan da su sjajni igrači....za Sergeja mi je najdraže kako se se okrenu kolo sreće te svi znaju da je prevara svi ga pljuju čojeka proglase za najboljeg veznjaka lige 🤣, te smeju se jao kakva prevara čojek sad će za inat uzeti skudeto 🤣🤣🤣 ono nemože sladje...Eno Kežman juri gardijanove novinare i gazetine sve sa burekom i jogurtom 🤣🤣🤣

Gledas onaj podcast Tribinu? :D Ja sam ih batalio, a i proredili su se malo kolko vidim... Naravno, slazem se sa tobom, ja to pricam odavno... Sergej i Jovic su vrhunski igraci, mislim da bi imali mesta i u Francuskoj a kamoli kod nas, aj kad rece Francuska ja izuzetno cenim i Pogbu i Zirua, mislim da su dosta podcenjeni igraci obojica, al ako nista ovi nasi bi mogli makar sa klupe da ih menjaju.. Samo da se razumemo Pogba mozda jeste nesto talentovaniji od Sergeja ali je Sergej normalniji lik u glavi i nemoj nekog da cudi ako bude zapamcen kao veci igrac... I ako je Pogba marketinski propracen nevidjeno..

Luka je naravno bolji od Zirua ali ono sto Ziru radi za svoje timove je neprocenjivo, moze nikad da ne da gol, ali toliko dobrog posla uradi... E sad imamo i Tadica, koliko jos bude mogao ali vidimo da moze... Mitrovic jeste druga liga ali 21 gol na pola sezone je ono wtf.. Pa i prosle godine je u prvoj dao 12... Kostic isto poput Mitra nije top klasa niti ce ikada biti, ali igra u fantasticnoj formi vec duze vreme, usao je i u 5 top asistenata Bundeslige, a to nije mala stvar..

To je vec 5 igraca, znaci Jovic, Sergej, Tadic, Mitar i Kostic.. A gde je Radonja brat sa 7 golova u 9 utakmica.. Marsej drugi u Francuskoj.. Gde je mali Vlahovic najbolji strelac Fiorentine sa 19, 20 godina... A sto kazes potencijal tek nadolazi, mozda nesto bude od Jovelje ili Adzica, a stize Fica Stevanovic, Velja Nikolic, brate ono vec vidim za dve godine imacemo problem koga da stavimo na spica, levo krilo ili desetku, bice po par odlicnih igraca na svakoj poziciji.. Hahaha :D

Nisam gledo tribinu odavno bili su zatajili...evo vidim vratili su se...Oni su meni bilo gotivni jer vidim da su bas entuzijasti ljudi vole fudbal i mogu o tkme razglabati 2 dana...ne znam radi li iko ista tome slično kod nas?...ali baš oni robuju statistici do te mjere da se ode u krajnost...Znam kad su pričali o Kovačiću onaj ćelavi se ubi da svima tobože objasni kako Kovačić sjajno igra u realu na osnovu statiske...Mislim svi znaju koliko ja cjenim Kovacicev talenat smatram ga najadarenijim igracem sa nasih prostora otkad pratim fudbal vjerovatno...Ali je lik u realu igro klasican alibi fudbal bez preuzimanja rizika odgovornosti da je to smesno...i svi vide...dok ovaj ali statistika daj brate...od sume nevidis drvo...evo kod Lamparda dobija ozbiljniji ulogu i pocinje da posjeca na sebe... i imali su tako tih bisera...Legendarno je i ono kad je Salah preso kad su se naklatili da ce biti los transfer doduse niko nije ocekivo da ce ovakav biti ali oni su se bas naklatili iz nekog razloga pa je ispalo legendarno...🤣 I ono za Bendera jel to Sabonis? Kakav Sabonis sunce ti ***** jesi ti ikad gledo Sabonisa...To ko ono Perisic i Maradona 🤣
Kad smo kod tih bisera...Nas Vlada Novaković je legenda ja mislim da on troluje ljude....pogledaj ovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back