Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Da smo pametni da iskoristimo sad u toj Ligi Nacija i Boze zdravlja na EURU ovaj trio napred: Tadic - Kostic - Radonjic!! Bas su monstruozni..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kamo srece kolega da znamo sta da radimo sa takvim talentom ; nadajmo se u Tumbino iskustvo kao trenerDa smo pametni da iskoristimo sad u toj Ligi Nacija i Boze zdravlja na EURU ovaj trio napred: Tadic - Kostic - Radonjic!! Bas su monstruozni..
Prvih 11 za Ligu Nacija
Dmitrovic
Kolarov - Pavlovic - Milenkovic - Gobeljic
Maksimovic - Grujic
Kostic - SMS - Tadic
Jovic
I izmene obavezno Radonjic i Mitrovic, mada sam u dilemi da li stvarno Kostic pre Radonjica jer su obojica u sjajnoj formi, staviti jednog od njih dvojice na drugo krilo a Tadica u sredinu, pritom izbaciti SMS-a je isto opcija... Na sredini Maksimovic i Grujic uvek pre Milivojevica i Matica, sto se tice odbrana ova cetvorka i nema neku alternativu.. A za golmana sam isto bio u dilemi jer je Rajkovic mozda i bolji golman od Dmitrovica.. Steta sto Borjan ne moze da brani za nas.. Sta vi mislite??
Mitrovic na klupi a Jovic u napadu ?
Mozda za tri, cetiri godine
Ko god bude igrao sanse su 60/40 za protivnika.Ne uigrani smo stalno se menja prvih 11,trener je diabola,,golman je rupa,u napadu imamo sidrasa,bez kreativnosti na sredini,da ne nabrajam dalje...Prvih 11 za Ligu Nacija
Dmitrovic
Kolarov - Pavlovic - Milenkovic - Gobeljic
Maksimovic - Grujic
Kostic - SMS - Tadic
Jovic
I izmene obavezno Radonjic i Mitrovic, mada sam u dilemi da li stvarno Kostic pre Radonjica jer su obojica u sjajnoj formi, staviti jednog od njih dvojice na drugo krilo a Tadica u sredinu, pritom izbaciti SMS-a je isto opcija... Na sredini Maksimovic i Grujic uvek pre Milivojevica i Matica, sto se tice odbrana ova cetvorka i nema neku alternativu.. A za golmana sam isto bio u dilemi jer je Rajkovic mozda i bolji golman od Dmitrovica.. Steta sto Borjan ne moze da brani za nas.. Sta vi mislite??
Ako ti je ovaj trener diabola, kakav je tek bio KrstajicKo god bude igrao sanse su 60/40 za protivnika.Ne uigrani smo stalno se menja prvih 11,trener je diabola,,golman je rupa,u napadu imamo sidrasa,bez kreativnosti na sredini,da ne nabrajam dalje...

Dijabola na kvadrat...Ako ti je ovaj trener diabola, kakav je tek bio Krstajic![]()
Kažu propo Sergej načistoBravo majstore izuzetno zrela partija Sergeja u onome šahu od italijanskog fudbala, Može on domonantnije i bolje i ubedljivije od ovoga, mislim Laciu svaka čast iznad svih očekivanja idu ka Skudetu bilo bi sjajno da osvoje...ali štrči i upada u oči je koliko ostatak ekipe ne može da isprati Sergeja jedini igrač visoke klase koji može da ga isprati je Luiz Alberto kad got su njih dvojica kombinovali Lacio je delovo opasno zato su sve činili da ih drže podalje jednog od drugog ovamo Sajsedo je očajan njemu daš loptu koda si je u bunar bacio sjebo je najmanje 5 akcija koje su obećavale čovek nemože lopte odložiti normalno lopptu pokraj marusić orač kome treba 5 sekundi da odluči sta će i 5 sekundi kad da se ubaci i pojedinim situacijama mi je bilo žao sergeja delovalo je smešno skim treba da igra i kombinuje ali je bio miran staložen svo vreme puna koncentracija dok se ja nerviram kako je moguće da korrea neigra kolko got bio sebican a jestr a zlo je jedan na jedan makar imo bi skim imo odigrati nešto ovaj naš...i na kraju ga Sergej majstorski metnu...kad je konte skonto da je djavo odnio šalu sa 'šahom' fino se sergej poigro snjima ko s djecom za svoju dušu....Nemogu da opišem koliko.me drago zbog trolova '100 miliona dinara jeli'....Presprosla bolja od prošle iako je prošele proglasen za najboljeg veznjaka serije A...još kad bi za inat uzo skudeto pa nek guslaju...kako nema pojma kako je propo i kako mu naručuju tekstove...
Hrvati se ozbiljno provaljuju sa onim statistickim portalima tipa sofascore koji ruku na srce nije loš ali je smešno pokušati ukalupiti sve u statistiku jer od drveta nevidiš šumu...a kraju su ljudi došli mrtvi ladni sa pričom Brozović u Realu ono ajde važi...Što se tiče Sergeja ja oću da ode u vrhunsku ekipu gde bi tek ga onda bila milina gledati nemora real nemora Barsa nemora ni Jović da uspe u Realu voleo bi jer je stvar prestiža al to je jasno kao dan da su sjajni igrači....za Sergeja mi je najdraže kako se se okrenu kolo sreće te svi znaju da je prevara svi ga pljuju čojeka proglase za najboljeg veznjaka lige, te smeju se jao kakva prevara čojek sad će za inat uzeti skudeto
ono nemože sladje...Eno Kežman juri gardijanove novinare i gazetine sve sa burekom i jogurtom
![]()