Truman
Elita
- Poruka
- 24.222
"све је исто само њега нема"
Кад се Тумба слупа извући ће опет неког тренера слабијих домета и јово наново.
Кад се Тумба слупа извући ће опет неког тренера слабијих домета и јово наново.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад се Тумба слупа извући ће опет неког тренера слабијих домета и јово наново."све је исто само њега нема"Кад се Тумба слупа извући ће опет неког тренера слабијих домета и јово наново.
Mitrovic jedino pogadja zato sto mu je mesto 100%zagarantovano dok svi ostali napadaci sansu dobijaju na kasikicu.Da sacekamo sta ce ispasti, ako je u pitanju ljutnja Jovica sto nije igrao ne opravdavam ga. Trebalo je da se ljuti kod Krstajica, ali sada kada nije dao gol 6 meseci a Mitrovic prakticno jedini pogadja to ponasanje nije na mestu.
Ali cija god da je krivica gospodo fudbaleri imate najmanje kredita da glumite sujetne zvezde. U konkretnom primeru imamo polutrenera i nesazrelog igraca i zbog njihovog ega sada treba da trpi reprezentacija, pa kako bi se ponasali na poslu ako se duvate za svaku sitnicu. I kakav je to igrac koji plane odmah na trenera posle 2 meca i kakav je to trener koji ne ume da pridje svojim igracima
Mitrovic jedino pogadja zato sto mu je mesto 100%zagarantovano dok svi ostali napadaci sansu dobijaju na kasikicu.
Sve dok Mitar igra u napadu nema nista od nase igre,spor,trom,bez driblinga,suta,samo znaga i igra glavom.
I onda cela igra reprezentacije mora da se prilagodi takvom igracu i dok je jedina alternativa u napadu igracemo sporo i dosadno.
Nadavao se golova ali zato mi nemamo niti rezultate niti igru,kod Muslina je i bilo nekakvih rezultata ali je igra bila ista kao i danas.
Jović je rezerva u Realu i nije još zabio nijedan gol.Sa dva napadaca ili mitar na klupu. Jovic je spic reala, stoga ne palemudimo da smo bolji od reala...
Pa sta i Ziru iz Francuske nije imao sut u okvir gola na svetskom prvenstvu.Jović je rezerva u Realu i nije još zabio nijedan gol.
A nije bog zna sta ni igro...Jović je rezerva u Realu i nije još zabio nijedan gol.
Zreb moze da se odrzi i onda se samo cekaju ishodiKako zreb 30. novembra kada se Liga Nacija igra tek u martu...? I nije tacno da je ovo prvi put da ucestvuju 24 ekipe, i na proslom EURU ih je isto bilo 24.
Je l.gledao neko Real sinoc, je l Luka stvarno toliko los bio?
Mislim da u situaciji u kojoj se nalazi najmanje mu je trebalo da odjavi reprezentaciju.

ne bih ja to garantovao...Dobijamo Norvezane u gostima, jaci smo mnogo... I posle Skote, Fince, Bugare ili koga vec..
ne bih ja to garantovao...
norvezani su bili dobri protiv spanaca...spancimaa nije bilo potrebno ali...
igrace pred svojom publikom, sansu za prvenstvo nece olako propustiti...
mi smo toliko ocajni da ne vidim razlog za tvoj optimizam...
Valjda du bilje poziciobirani od nas, tako nesto...A po kom osnovu se igra kod njih?
Zasto nije dvomec ili neutralan teren?
Je l.gledao neko Real sinoc, je l Luka stvarno toliko los bio?
Mislim da u situaciji u kojoj se nalazi najmanje mu je trebalo da odjavi reprezentaciju.