- Poruka
- 41.553
40 milki ?Ajntraht odbio Interovih 40.000.000 za Filipa Kostića
https://www.mozzartsport.com/fudbal...interovih-40-000-000-za-filipa-kostica/336696
Vredi li ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
40 milki ?Ajntraht odbio Interovih 40.000.000 za Filipa Kostića
https://www.mozzartsport.com/fudbal...interovih-40-000-000-za-filipa-kostica/336696
Na današnjem tržištu vredi. Da je 2 godine mlađi sigurno i preko 50.
I Radničkom bi dobro došla neka para od tog transfera.
Ne može igrač Ajntrahta da vredi toliko baš.A da je 5 godina mladji vredeo bi mozda i 80-100 miliona.. Dokaz da i bez tehnike na cistu motoriku mozes da uspes i izgradis ime u svetskim okvirima.
A da je 5 godina mladji vredeo bi mozda i 80-100 miliona.. Dokaz da i bez tehnike na cistu motoriku mozes da uspes i izgradis ime u svetskim okvirima.

Ti nisi piso u prasinu kad je tumba utisavao rupu i harao ovde...Naravno i Portugalci imaju ludacki napad, Zoao Felix jedan od najboljih i najskupljih mladih igraca na planeti, Ronaldo jedan od najvecih u istoriji fudbala i Bernardo Silva igrac koji bi bio svetska klasa i pre 15 godina u zlatnom dobu fudbala a kamoli sad.. Tu je i stari znalac Zoao Mutinjo, plus Semedo, Kanselo, itd.. sve jaka imena.. Prvak Evrope osvajac Lige Nacija, prosto nikad jaci Portugal. Bod bi bio ko kuca ali s obzirom u kakvoj smo situaciji treba ici na pobedu ali ne srljati grlom u jagode.. Stvar je u tome sto sa Tumbom ne znas ni sta da ocekujes covece ovo je bas vatreno krstenje za njega...
I ako sam protivnik Matica i Milivojevica u repki treba ih sutra staviti na sredinu, nemamo bolje... Matic je van ritma ali mozda njegovo veliko iskustvo bude znacilo i imam osecaj da bi bas on mogao dati gol. Ako igras sa dva spica a nadam se da Tumba hoce, onda ti na sredini trebaju dva zadnja vezna, a kreaciju ce vec izmisliti Tadic i Kostic..
Nasa sudbina zavisi od meca izmedju Ukrajine i Portugala ; naravno i od naseg ishoda protiv ostalih ali najvise od te utakmice.Pa nije sve jos izgubljeno ... mi imamo jos 3 utakmice sa dva slabija tima i Ukrajinom u Beogradu. Sto znaci sa 3 pobede imacemo 17 poena. Ukrajina ima tri utakmice ali igra protiv Portugala i nas. Sto znaci moramo sve pobjediti i Ukrajina bi trebala izgubiti od Portugala ali i sa njihovom neresenom imamo sanse.
Pa nije sve jos izgubljeno ... mi imamo jos 3 utakmice sa dva slabija tima i Ukrajinom u Beogradu. Sto znaci sa 3 pobede imacemo 17 poena. Ukrajina ima tri utakmice ali igra protiv Portugala i nas. Sto znaci moramo sve pobjediti i Ukrajina bi trebala izgubiti od Portugala ali i sa njihovom neresenom imamo sanse.
Ma ima Marakana da ih pojedeMi da pobedimo sve do kraja imacemo 16 bodova a Ukrajina i da izgubi od nas i od Portugala opet igra kod kuce sa Litvanijom i ako tu pobedi a gotovo je sigurno da hoce, onda ima isto bodova kao i mi, a gleda se medjusobni skor, a posto su nas razbili 5:0 tesko je ocekivati da mi njih dobijemo sa 6 golova razlike...
sta ti je