Bren
Elita
- Poruka
- 23.967
Nema šansi da SMS ne bude u startnih jedanaest. Pa zbog njega i Kežmana je sada i sav ovaj cirkus.
I jel Milenković odigrao neku utakmicu za reprezentaciju?
I jel Milenković odigrao neku utakmicu za reprezentaciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodic i Radonjic odjednom u reprezentaciji.. jasno ko dan da je to tvorzino maslo.
Nesto se mislim ako je vec zvao Grujica mogao je zvati i Lazara Markovica jer to je ista sorta.Nije zvao Sulejmanija koji igra u zivotnoj formi,nije zvao Fejsu (takodje u odlicnoj formi).Postoji verovatnoca da i Nastasic otpadne,zbog navodne povrede.Maksimovica nije ni zvao ja mislim.. ne mislim da ce Grujic biti precrtan,sto bi sto puta do sada zvao igraca koji ne igra u svom klubu ako ga nece voditi.Onaj Sasa Lukic iz Torina je doktor za Grujica srpskog Dzerarda.Nesto se mislim ako je vec zvao Grujica mogao je zvati i Lazara Markovica jer to je ista sorta.Nije zvao Sulejmanija koji igra u zivotnoj formi,nije zvao Fejsu (takodje u odlicnoj formi).

Fali Ljuboja!

A pogledaj ovu grobarsku histriju oplakah ali sad zamisli da su oni imali pešića sa ovakvom statistikom...pa da nije na spisku pozivali bi na bojkot reprezentacije...Dok nijedan zvezdaš nespominje Pešića jasno
Nije imo bi blizu ovakvu statistiku ali ste ga u gurali za kapitena u21 generacije svetskih sampiona sa novog zelanda i tamo je pokazo da je goli ***** aj sto se blamiro na terenu nego je dobio i crveni...javi se onaj Agram hrvat čovek kaže imate dobrih igrača ali ovaj 9ka kapiten preko koje veze on igra?
- - - - - - - - - -
Šta kažeš fali Ljuboja?
Da da fali Ljuboja i navodna povreda Nastasića kakvih sve experta imamo!
Djurdjevica sam i ja pljuvao,isti antrak ko i Pesic..igrac za JSL i nista vise od toga...Fale Krsticic i Srnic,kad je bal nek je bal...Ljuboja moze da ostane kuci,i Kuzmanovic.
Kako se besramno gura vezara Grujic, bitno da nema malog Maksimovica iz Valensije.

Kako se besramno gura vezara Grujic, bitno da nema malog Maksimovica iz Valensije.
Maksimović je na spisku... Ja mislim