Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto primecujem je neki bezrazlozni nihilizam i nipodastavanje bilo kojeg poteza selektora...i to je dobro jer covek bar nece imati pritisak u svom poslu
Ono sto kao dugogodisnji fan reprezentacije mogu da primetim kao dobre stvari kod Krstajica do sada : hrabro je dao sansu mladim igracima, da pokupe iskustvo sa takmicenja i da u narednom periodu budu jaka osnova tima, prvi je koji je pokusao sa jednim zadnjim veznim, prvi je koji je stavio do znanja izborom igraca da zeli da igra fudbal ( to je ono sto smo svi trazili zar ne? Izvinjavam se fanovima Muslina koji tuguju sto Gudelj i Vukovic nemaju mesta u timu) , prvi je presekao sa igracima koji nam idu na zivce tipa Bambi Tosic, Maksimovic, Gudelj,zaista pohvalno , prvi je prepoznao dobru sezonu Jovica, prvi je skontao da Milinkovic-Savic treba da bude vodja ovog tima ( ovi sto pominju menadzere uz njegovo ime neka pogledaju malo neki mec iz ove sezone, Muslin za kojim toliko zale bi se prvi omastio da je mogao) ....ima dosta propusta u igri ali nije nista gora od igre pod njegovim prethodnikom.....
Za sada nema neke krupne greske iako nije ni imao vremena da je napravi... zasto da budemo negativni? Ako nije sed nece dobro voditi tim? A ovamo sto ne damo mladima da rade... kad su stari onda "kad ce bata djorina skola na djubirste istorije vise" , kad su mladi "dajte nekog iskusnog da zatvori kad treba"....i dobro je sto je odugovlacio sa spiskom jer ociti da javnost ne misli dobro reprezentaciji....sto nije pozvan Pesic? Da je pozvan bilo bi vidi kako menadzerise....u prvi mah danas me iznervirao sto nema Baste , a onda sam temeljno izlistao statistiku igraca i video da taj covek ove sezone ima jedva 20ak nastupa, znaci ipak se prAte neke stvari, nije sve tako crno i lose
Ono sto bi ja kao mini zamerke iznei je neko potajno favorizovanje Grujica i Radonjica ( recimo Maksimovica je u martu pozvao tek posle povrede SMS-a)....
Ali u globalu mozemo i trebamo biti zadovoljni

I ne mogu a da ne uporedim ovaj tim i Anticev opet: tada smo imali odbranu na svetskom glasu , ali ostale linije su bile prilicno tanke , napad ni sada nije nesto, ali je sredina sada bar za klasu iznad tadasnje, tada smo imali atmosferu, euforiju i impozantne kvalifikacije iza nas, imali smo iskusnog strucnjaka , imali smo dojam da je kucnuo nas cas....danas imamo mladog trenera, mrsave kvalifikacije iza, minimalna ocekivanja, slabiju uigranost ali i veci individualni kvalitet.... tada zbog nkza stvari to nije bilo dovoljno za neki uspeh, cinilo nam se da nam je tada grupa preterano laka kao sto nam se sada cini preterano teskom....i mozemo mi ovde raspravljati da li je Maksa ili Bleki za reprezentaciju kao sto smo onda da li je Raca bio , ali rezultat ne donose samo imeba pogotovo ne toliko prosecna imena.... Hrvatska 1998,Turska 2002,Grcka 2004 , Ukrajina 2006, Rusija 2008, Gana i Urugvaj 2010, Kosta rika 2014, Vels 2016 , i mnogi drugi pre , pa i Portugal 2016 , nisu imali kvalotet za svoj plasman, ali su odigrali jako timski, iznenadili, imali i srece i napravili istorijske uspehe...tako da mozda i opet budemo sjebali sve, a mozda i krenemo sa nulte tacke ....al najbitnije kako igraci psihicki budu spremni da igraju, a ne kako mi to posmatramo iz fotelja

Sto se prve postave tice ona ce se menjati verovstno od meca do mec, ali neki kostur po meni :
Stojkovic-Rukavina-Ivanovic-Nastasic-Kolarov-Milivojevic-Matic- Sergej- Ljajic-Zivkovic-Mitrovic ( s tim da ce verovatno Tadic i Kostic pre Ljajica i Zivkovica u prvi tim)

Rodic i Radonjic odjednom u reprezentaciji.. jasno ko dan da je to tvorzino maslo.

Za Radonjica se slazem, gura neko tu pricu jos mediji potkrepljuju i samo se nadam da nece izvisiti neko tipa Zivkovic ili Gacinovic zbog toga....a vrlo verovatno da ce da ga povede i da ima 9 krila , a skiknuce neko iz odbrane pa cemo ici samo sa 1 rezervnim stoperom

Varijante su da otpadnu Rodic, Maksimovic i Spajic
Ili Veljkovic, Maksimovic i Spajic

A ja navijam da otpadnu Spajic,Grujic i Radonjic jer je tako najrealnije...sve varijante u kojima Grujic i Radonjic ostaju u timu su pod uticajem nekoga

Sto se Rodica tice on i zasluzuje poziv, jer ce ionako biti rezervni bek i mozda i nece uci u igru a nama su bekovi kriticni za buducnost i kad pogledas s obzirom da se Antonov oladio od fudbala Rodic ce biti prvi izbor cim Kolarov ode iz reprezentacije osim ako ne smisle nekog novog ....Obradovic ima 30 godina i sezonu nista posebno sa Anderlehtom

Postoji verovatnoca da i Nastasic otpadne,zbog navodne povrede.Maksimovica nije ni zvao ja mislim.. ne mislim da ce Grujic biti precrtan,sto bi sto puta do sada zvao igraca koji ne igra u svom klubu ako ga nece voditi.Onaj Sasa Lukic iz Torina je doktor za Grujica srpskog Dzerarda. :rotf: Nesto se mislim ako je vec zvao Grujica mogao je zvati i Lazara Markovica jer to je ista sorta.Nije zvao Sulejmanija koji igra u zivotnoj formi,nije zvao Fejsu (takodje u odlicnoj formi).

Ljudi mi prolazimo bre ovu grupu lagano pobedjujemo i Kosta Riku i Svajcarsku jaci smo . triling Kostic - Sergej - Tadic puca od kreacije , Kostic mozda nije neka velika zvezda ali je dobar igrac a za ove osrednje rivale koje imamo za protivnike je odlican , Tadic je genije covek nas je odveo u Rusiju nece valjda sad stati . Sergej ako je veliki gde ces bolji trenutak da to i dokaze a ja mislim da jeste veliki . tu je i Mitar gol masina . bice to sve super ..

Pozadi mi Bane uliva poverenje jos kad bi se i Matija oporavio uff mada i ako Tosic bude igrao uz Baneta ja se ne brinem .. jedino me plasi Stojkovic da se ne izleti sa nekim kiksom i sredina me brine jer Matic vec neko vreme pati od kurcobolje kad bi igrao na onom nivou kao u klubu to bi bilo top . al ajde videcemo . ja VERUJEM u prolaz , dobili smo laku grupu daj da je prodjemo kad smo vec tu pa posle sta bude sve je moguce !!!

Postoji verovatnoca da i Nastasic otpadne,zbog navodne povrede.Maksimovica nije ni zvao ja mislim.. ne mislim da ce Grujic biti precrtan,sto bi sto puta do sada zvao igraca koji ne igra u svom klubu ako ga nece voditi.Onaj Sasa Lukic iz Torina je doktor za Grujica srpskog Dzerarda. :rotf: Nesto se mislim ako je vec zvao Grujica mogao je zvati i Lazara Markovica jer to je ista sorta.Nije zvao Sulejmanija koji igra u zivotnoj formi,nije zvao Fejsu (takodje u odlicnoj formi).

I Sasa Lukic i Fejsa i Ljuboja,sva trojica bi trebalo da imaju prednost u odnosu na Grujica ali jbg, sto se tice Sulejmanija tu smo vec dobro popunjeni..plus Radonjic mora da ide jer ne zele da se kace s Tvorzom..vratice usluge jedni drugima jer nama je uvek bio cilj samo kvalifikovati se a posle da menadzeri udome svoje pulene.Kako god,ocekujem bod protiv Kostarike i mozda,ali mozda svajcarskih siptara.

Poslednja izmena:
Daj Krstajiću skloni sa spiska Radonjića (može i Rodića) a posebno Grujića koji odavno nema nikakve sa Zvezdom samo da se grobarske duše odmore od imena Crvena zvezda kada je reprezentacija u pitanju..Ovakvu patnju nisu doživeli ni sa prepljuvanim Đukićem.Zaslinavili su celu temu.
Ne treba nijedan iz Zvezde ne pojavi na SP,bolje im je da budu odmorni i spremni za početak kvalifikacija za LŠ i kasnije domaće prvenstvo.

Capture.jpg

Pocelo je zakuvavanje....
Crveni na mecu mu dodje sigurica....

- - - - - - - - - -

Ali kada neko napise da treba da pozove Fejsu ili Pesica:dash:

- - - - - - - - - -

Krstajicu bi bilo najpametnije da nije nikoga zvao iz nase lige i ne bi bilo ovih glupih rasprava....

Nije imo bi blizu ovakvu statistiku ali ste ga u gurali za kapitena u21 generacije svetskih sampiona sa novog zelanda i tamo je pokazo da je goli ***** aj sto se blamiro na terenu nego je dobio i crveni...javi se onaj Agram hrvat čovek kaže imate dobrih igrača ali ovaj 9ka kapiten preko koje veze on igra?

- - - - - - - - - -

Šta kažeš fali Ljuboja?

Nije imo bi blizu ovakvu statistiku ali ste ga u gurali za kapitena u21 generacije svetskih sampiona sa novog zelanda i tamo je pokazo da je goli ***** aj sto se blamiro na terenu nego je dobio i crveni...javi se onaj Agram hrvat čovek kaže imate dobrih igrača ali ovaj 9ka kapiten preko koje veze on igra?

- - - - - - - - - -

Šta kažeš fali Ljuboja?

Djurdjevica sam i ja pljuvao,isti antrak ko i Pesic..igrac za JSL i nista vise od toga...Fale Krsticic i Srnic,kad je bal nek je bal...Ljuboja moze da ostane kuci,i Kuzmanovic.

Da da fali Ljuboja i navodna povreda Nastasića kakvih sve experta imamo!

Hteli su(tvorza & co) i srpskog Bekenbauera starog Vujadina da ubace umesto Nastasica,ali nadam se da ce se Nastasic skroz oporaviti,ili bi vi mitomani ,clanovi kluba '91 voleli da cela postava F.K Krcun ide na SP.

- - - - - - - - - -

Djurdjevica sam i ja pljuvao,isti antrak ko i Pesic..igrac za JSL i nista vise od toga...Fale Krsticic i Srnic,kad je bal nek je bal...Ljuboja moze da ostane kuci,i Kuzmanovic.

Da,i Krsticic koji je i bio u reprezentaciji ove godine,ali izgleda.. nema ''pravog menadzera'' za SP.

A vidi što su Radonjića proglasili za najboljeg fudbalera aprila i maja. :hahaha:

Očigledno planiraju da ga vode, pa sada pokuššavaju na sve načine da opravdaju njegov poziv.

Komedija!

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 493041

Pocelo je zakuvavanje....
Crveni na mecu mu dodje sigurica....

I nadam se da će to biti naš igrač.

Tamo negde pred sam kraj utakmice kada osiguramo pobedu da uvedemo u igru nekog kojeg ne planiramo baš da koristimo, pa da skrlja ovog midžeta.

Taj će igrač postati glavni junak SP-a u Srbiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back