Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ma nema to veze. Koliko vidim na slici su samo 3 odbrambena igrača. Tu je i Sergej koji neće igrati zbog povrede.
Nego jel se to meni čini ili Živković nosi broj 1?
HAHAHAHAHAAHAH
Kakav cirkus !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema to veze. Koliko vidim na slici su samo 3 odbrambena igrača. Tu je i Sergej koji neće igrati zbog povrede.
Nego jel se to meni čini ili Živković nosi broj 1?
Po meni traku treba da dobije onaj ko je najbolji a to je Matic i Milinkovic Savic,menjati kapitena pre prvensta je amaterizam.
Tako i mi kada smo bili klinci, pa igramo fudbal na goliće, kapiten je uvek bio onaj ko je najbolji. Dobar ti je rezon, pogotovo što je SMS odigrao jednu utakmicu za reprezentaciju.
A zasto onda dva najbolja igraca sveta nisu kapiteni u svojim klubovima nego su to Serhio Ramos i Iniesta . . ?
Djokovic je izgubio nacionalnu pripadnost ako ju je nekad i imao....covek se zaglavio sa indijskim sektama, poceo da grli drvece....pogubljen lik
Uigravacemo jedan tim, a na SP ce da ode neki totalno drugi...... Bole njih ona stvar ljudi moji oni su uzeli pare od ucesca, razgrabili i to je to.....
Očekuje se da Krstajić izvede na teren kombinovani sastav, a prema informacijama iz tabora našeg tima, ražalovani kapiten Branislav Ivanović prvi put posle mnogo vremena neće biti ni starter u nacionalnom timu, a pod velikim znakom pitanja je čak i njegovo učešće na Mundijalu u Rusiji.
A u čemu je problem oko Ivanovića? Zbog čega se ovaj dunster ispizmio na čoveka?
Iskompleksiranim zvezdasima Bane nije dobar i nikako ne bi smeo da pretekne Stankovica po broju nastupa ? Ni Krstajic vam nije dobar jer je partizanovac ......da je bio Vidic penaldzija verovatno bi sve bilo kao u bajci....iskompleksiranim grobarima sad đoković nije srbin?
- - - - - - - - - -
izgleda da je jedini imao muda da podrži muslina
Iskompleksiranim zvezdasima Bane nije dobar i nikako ne bi smeo da pretekne Stankovica po broju nastupa ? Ni Krstajic vam nije dobar jer je partizanovac ......da je bio Vidic penaldzija verovatno bi sve bilo kao u bajci....
A sad se malo prelazi u patetiku. Da se ne lažemo, ja sam za to da Ivanović u najmanju ruku treba da ide na SP. Da li kao starter ili ne... Može da bude kapiten a i ne mora... Ali počinje ozbiljno da mi se serre od ovog patetisanja i plakanja oko njega. Kako u medijima i medju narodom tako i na ovoj temi. Ako je jedan igrač naše repke bio žešće pljuvan i kritikovan od svih redom to je taj Ivanović. Svi su redom govorili kako je vreme da zabatali reprezentativni fudbal i kako je kiksara i sto stvari. A sad svi redom plaču kao kiša za jadnim Banetom.
Preslikana situacija kao sa Muslinom! Svi ga pljuvaše i kritikovaše i terali ga iz reprezentacije a sutradan svi u glas "eto, otera mafija čoveka na pravdi Boga"!
Ma ne možemo mi nikad da igramo fudbal i imamo neku reprezentaciju jer smo jedan ussran i nikakav narod. Našem čoveku se apsolutno ne može ugoditi!
- - - - - - - - - -
Da, evo još retardiranih teorija zavere! Sad "jadnom" Banetu ne daju da obori rekord stoka mafijaška.
A da igra, isti ti ljudi bi graktali kako stoka mafijaška gura Baneta da bi oborio rekord!