Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najava meča sa Marokom, novi kapiten nije Kolarov nego ...:hahaha:

DY5s744X0AE99fK.jpg

Djokovic je izgubio nacionalnu pripadnost ako ju je nekad i imao....covek se zaglavio sa indijskim sektama, poceo da grli drvece....pogubljen lik

Uigravacemo jedan tim, a na SP ce da ode neki totalno drugi...... Bole njih ona stvar ljudi moji oni su uzeli pare od ucesca, razgrabili i to je to.....

Tako i mi kada smo bili klinci, pa igramo fudbal na goliće, kapiten je uvek bio onaj ko je najbolji. Dobar ti je rezon, pogotovo što je SMS odigrao jednu utakmicu za reprezentaciju.

U ovoj ekipi i ovako nema igraca koji ce da podize moral ili da ima neki autoritet....
Kod nas postoje klanovi,tako da kapiten treba da bude najbolji igrac na terenu..
Prvo Matic pa onda Milinkovic Savic,Tadic.....

- - - - - - - - - -

A zasto onda dva najbolja igraca sveta nisu kapiteni u svojim klubovima nego su to Serhio Ramos i Iniesta . . ?

Pre svega zato sto su u pitanju spanski klubovi i logicno je da spanci imaju prednost u odnosu na ostale...

Djokovic je izgubio nacionalnu pripadnost ako ju je nekad i imao....covek se zaglavio sa indijskim sektama, poceo da grli drvece....pogubljen lik

Uigravacemo jedan tim, a na SP ce da ode neki totalno drugi...... Bole njih ona stvar ljudi moji oni su uzeli pare od ucesca, razgrabili i to je to.....

Daj ne pričaj svašta. Čovek se slikao sa njima i kulturno im poželeo sreću kao neko ko nije opterećen nacionalizmom.

Na kraju krajeva majka mu je Hrvatica.

A sad se malo prelazi u patetiku. Da se ne lažemo, ja sam za to da Ivanović u najmanju ruku treba da ide na SP. Da li kao starter ili ne... Može da bude kapiten a i ne mora... Ali počinje ozbiljno da mi se serre od ovog patetisanja i plakanja oko njega. Kako u medijima i medju narodom tako i na ovoj temi. Ako je jedan igrač naše repke bio žešće pljuvan i kritikovan od svih redom to je taj Ivanović. Svi su redom govorili kako je vreme da zabatali reprezentativni fudbal i kako je kiksara i sto stvari. A sad svi redom plaču kao kiša za jadnim Banetom.

Preslikana situacija kao sa Muslinom! Svi ga pljuvaše i kritikovaše i terali ga iz reprezentacije a sutradan svi u glas "eto, otera mafija čoveka na pravdi Boga"!

Ma ne možemo mi nikad da igramo fudbal i imamo neku reprezentaciju jer smo jedan ussran i nikakav narod. Našem čoveku se apsolutno ne može ugoditi!

- - - - - - - - - -

Da, evo još retardiranih teorija zavere! Sad "jadnom" Banetu ne daju da obori rekord stoka mafijaška.
A da igra, isti ti ljudi bi graktali kako stoka mafijaška gura Baneta da bi oborio rekord!

Ovde nije toliko u pitanju Banetov kvalitet koliko bezobrazluk FSS-a i čime se sve služe. Ne brkaj te dve stvari.

Ja sam juče, prekjuče napisao da je Banetov fudbalski kvalitet u padu, ali ako ću umesto da njega gledam Maksimovića koji je možda još veća kiksara, bez utakmice u nogama i Bastu, onda bi radije i dalje Ivanovića gledao dok ne dođe do tog podmlađivanja.

Gledao sam Bastu ove sezone par puta i nisam nešto oduševljen. Em nije prva opcija u Laciju, em se plaši lopte, ne zna šta će sa njom i kada je dobije gleda što pre da je se oslobodi.

Iskompleksiranim zvezdasima Bane nije dobar i nikako ne bi smeo da pretekne Stankovica po broju nastupa ? Ni Krstajic vam nije dobar jer je partizanovac ......da je bio Vidic penaldzija verovatno bi sve bilo kao u bajci....

Dosadan si .

Kome smeta Krstajic sta lupas

- - - - - - - - - -

A sad se malo prelazi u patetiku. Da se ne lažemo, ja sam za to da Ivanović u najmanju ruku treba da ide na SP. Da li kao starter ili ne... Može da bude kapiten a i ne mora... Ali počinje ozbiljno da mi se serre od ovog patetisanja i plakanja oko njega. Kako u medijima i medju narodom tako i na ovoj temi. Ako je jedan igrač naše repke bio žešće pljuvan i kritikovan od svih redom to je taj Ivanović. Svi su redom govorili kako je vreme da zabatali reprezentativni fudbal i kako je kiksara i sto stvari. A sad svi redom plaču kao kiša za jadnim Banetom.

Preslikana situacija kao sa Muslinom! Svi ga pljuvaše i kritikovaše i terali ga iz reprezentacije a sutradan svi u glas "eto, otera mafija čoveka na pravdi Boga"!

Ma ne možemo mi nikad da igramo fudbal i imamo neku reprezentaciju jer smo jedan ussran i nikakav narod. Našem čoveku se apsolutno ne može ugoditi!

- - - - - - - - - -

Da, evo još retardiranih teorija zavere! Sad "jadnom" Banetu ne daju da obori rekord stoka mafijaška.
A da igra, isti ti ljudi bi graktali kako stoka mafijaška gura Baneta da bi oborio rekord!

Kakva gomila gluposti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back