Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Luka Jovic gol protiv Shalkea na asistencija Mijata Gacinovica!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako neko gotivi Sergeja to sam onda ja. Ali ovo zaista je postalo bolest...
Sportski sektor B92 u ovom trenutku

Ma bolesniji su sa Djokovicem. Znaci SVAKO Bozje jutro im je udarna vest sta je Djokovic doruckovao i sta planira da ruca i da vecera. Sad kad se vrati sa pauze krenuce opet, bas je bila milina ovih 6 meseci.
Nije pitanje za ovaj pdf, ali kad si ga već spomenuo, zašto dosta ljudi kod vas ne navija za Đokovića? Tj. navijaju za Nadala, Federera kad igraju protiv Đokovića. Dosta po forumima vašim to vidim.
A ove vijesti o SMS-u su normalne. Tako je i kod nas. Otišlo novinarstvo u kuratz od kad su najvažniji postali klikovi.
Nije pitanje za ovaj pdf, ali kad si ga već spomenuo, zašto dosta ljudi kod vas ne navija za Đokovića? Tj. navijaju za Nadala, Federera kad igraju protiv Đokovića. Dosta po forumima vašim to vidim.
A ove vijesti o SMS-u su normalne. Tako je i kod nas. Otišlo novinarstvo u kuratz od kad su najvažniji postali klikovi.
Ako neko gotivi Sergeja to sam onda ja. Ali ovo zaista je postalo bolest...
Sportski sektor B92 u ovom trenutku

Конкуренција на голманској позицији је све јача. Сад се појавио и млађи Милинковић-Савић.
Svašta, ja skoro nikoga ne znam da mrzi Djokovića. Mislim, ima ljudi koji nisu zainteresovani za njega jer ne prete sport uopšte, al da navijaju protiv njega? To mi nije poznato
Đoković je deklarisani navijač Zvezde i od je konstantno pljuvan od većeg dela grobara. Ako malo duže pratiš neke portal iz BG, recimo B92, po imenima komentatora videćeš da oni koji u fudbalu i košarci navijaju za Partizan obično pljuju Đokovića. Ne svi ali u solidnom broju. Lično, cenim sve što je Đoković uradio ali mi nije isuviše simpatičan. Pogotovo od kada se usukao i počeo da prosipa sa Imazom razne "filozofske" gluposti. Kak god jedan je od najuspešnijih sportista exYu i Balkana. Treba to poštovati.
Đoković je deklarisani navijač Zvezde i od je konstantno pljuvan od većeg dela grobara. Ako malo duže pratiš neke portal iz BG, recimo B92, po imenima komentatora videćeš da oni koji u fudbalu i košarci navijaju za Partizan obično pljuju Đokovića. Ne svi ali u solidnom broju. Lično, cenim sve što je Đoković uradio ali mi nije isuviše simpatičan. Pogotovo od kada se usukao i počeo da prosipa sa Imazom razne "filozofske" gluposti. Kak god jedan je od najuspešnijih sportista exYu i Balkana. Treba to poštovati.
Vladan Milojević sada prvi kandidat za selektora.
https://www.sportske.net/vest/domac...-nego-ikad-on-je-sledeci-selektor-324364.html

Imaš dosta njih koji su se već odavno opredelili da navijaju,pre svega,za Federera pa kasnije i za Nadala koji je ipak pre Đokovića ušao u svet poznatih i dobrih tenisera pa su tako njima ostali verni.Ne znam ko baš mrzi Đokovića i koji bi mogao to biti razlog.Možda neko od vaših iz hrvatske ali takođe znam i da ima tamo dosta njih koji ga tamo obožavaju.
A kod nas u Srbiji imaš idiota koji će uvek po forumima pisati konstantno suprotno od većine forumaša pa ispada tako da im se priključe još neki samo da bi bili zapaženi.
Jeste da preteruju novinari kada počnu sa onim šta je jeo,na kojoj plaži se slikao,šta je mali Stefan prvo progovorio,koliko je njegova Jelena oslabila i slične gluposti.
Opet,trebamo biti ponosni da je Srbija imala dvostrukog najboljeg sportistu sveta,višestruki osvajač gren-slemova,rekorder po broju osvojenih masters turnira i još mnogih drugih rezultata i dela Đokovića.Svakako da je privilegija i ponos biti svedok svih tih dešavanja.