Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuh , Brazil, Srbija, Kostarika i Svajcarska.

Sta reci sasvim dobro smo prosli s obzirom da smo bili tek u poslednjem sesiru, puno toga ce zavisiti od prvog meca sa Svajcarcima , znaci sa Svajcarcima i Kostarikancima ce biti bas rovovska borba za prolaz , a protiv Brazila u Moskvi pravi spektakl.

Hrvatska u "grupi smrti" , nama lakog protivnika, mada vreme je da i Hrvati pokazu kvalitet o kome se toliko prica, ako ga zaista imaju.

Nemacka, Meksiko, Svedska i Juzna Koreja , veoma interesantna grupa isto , mislim da je to i grupa sa kojom se ukrstamo u narednoj fazi.

Takodje bice interesantno gde su i Francuska, Peru, Australija i Danska.

Najujednacenija grupa ubedljivo gde su Kolumbija, Senegal, Poljska i Japan , to sve 4 ekipe imaju realne sanse za prolaz ( voleo bi Kolumbija i Senegal da prodju).

Rusi naizgled imaju "laku" grupu, Urugvaj koji je jak i Egipat i Saudijska Arabija koje mnogi vec otpisuju , ali problem je sto idu na Spaniju i Portugal ako prodju.

Inace derbi grupne faze svakako Spanija : Portugal, pa i Argentina : Hrvatska , mada i evropski Brazil protiv onog izvornog ;)

E ipak RTS pustio stream...pa ovako:
dobili smo odlicnu grupu i vrlo sam zadovoljan zrebom...ako uzmemo u obzir dirigovanja i to da se posle 2. sesira dosta toga znalo dolazimo do toga da smo mogli u A grupu sto je jedino bilo bolje ,ali smo mogli i u H grupu sto nikako ne bi bilo dobro,sto neko rece zavrsili bi sa 0 eventualno 1 bodom... vrlo izbalansirana je ta H grupa i ne znam koji vam je djavo ,pogledajte sastav Senegala pa ce vam biti jasno o kakvoj ekipi se tu radi, od njih ocekujem prvo mesto u toj grupi....
A kosta rika ,goli *****, to sto im se posrecilo 2010. to im je , samo da ih ne potcenimo i da isamaramo to na otvaranju....
e onda ide neugodna Svajcarska, 9 pobeda u kval, odlican tim itd..ali zaboravljate vazan faktor a to je da su im pola tima Siptari, znaci bice nasi motivisani i nece ih potceniti ,naprotiv izginuce....jedino bi nam Hrvati bili veci motiv....tako da i tu ocekujem pozitivan rezultat....a to bi bio i X
i onda Brazil...Brazil nije od onih selekcija poput Francuza ili Italijana koji zajebu kadkad grupu,Brazil je institucija i seta se uvek do 1/4 finala i tako ce i sada biti....poubijace ce verovatno sve 3 ekipe ,ali je dobro sto smo na kraju sa njima....da ne moramo da zavisimo od njih....ali ne mogu i da ne napomenem da imamo neke sanse za bod,prvo zbog motiva ,a onda i zbog cinjenice da to vise nije Brazil sa magijom,nego vise trkacki i takticki Brazil kome ce tesko biti da se da gol jer imaju mozda i najbolju odbranu na svetu....a sredina ,hmm, pa ne bih se usudio da im je bolja od nase , njima je Renato Augusto koji igra u Kini i dalje glavni igrac tu....ipak u napadu ce Nejmar i Zesus leteti

A onda nokaut faza (u slucaju da shvatimo grupu ozbiljno i prodjemo je) ...ukrstanje s Nemcima i ispadanje 99% ,ali i to bi bio veliki uspeh....

I jos nesto, igra se u za fudbalere ne tako poznatoj zemlji, menjaju se vremenske zone (ne mnogo ali 1-2) , prelaze se kilometri, secamo se prvenstva u Japanu i Koreji kada je bilo iznenadjenja na kilo kada su gotovo svi favoriti poispadali u grupi...tako da bice zanimljivo u svakom slucaju

Elem, za pripreme Panama, Poljska (jer s Austrijom smo igrali skoro) i Argentina...

Brazil je bolji trebali bi nas pobediti mogu nas cak i odavliti ako kod nas bude raznih kombinacija i neki tutuban na klupi...Ali opet bezobzira sto je Brazil tamo u kvalifikacijama sve isamaro... Ja ih opet nevidim kao neki bauk...Uvek bih pre njih nego argentinu sa svim svojim manama...Ili Nemacku Spaniju Francusku mozda bih od svih tradicionalnih nosioca najradje Brazil...

Povoljan zreb za nas, optimista sam. Kostarikanci su najslabiji u grupi i trebalo bi da ih dobijemo dok sa Svajcarcima se borimo za drugo mesto i na kraju spektakl sa Brazilom.
Ono sto moze biti neugodno je cinjenica da ukoliko remiziramo sa Svajcarcima moze odlucivati i gol razlika, njima bi u tom slucaju odgovaralo sto poslednji mec igraju sa Kostarikom . U svakom slucaju imamo dobre sanse za prolaz dalje .

koji strucnjaci ovi sto vredjaju kosta riku i vec upisuju 6 bodova... rusi su sebi mogli i malo suptilnije da nameste jer ovako je stvarno smesno.

Niko nije za potcenjivanje ali su slabiji od drugih potencijalnih rivala iz treceg sesira. Neuporedivo tezi rival bi nam bio Senegal.
Ne treba ni preuvelicavati ekipe i sada velicati Kostariku kako bi se pravio neki alibi u slucaju poraza.

Ne znam zasto toliko velicate taj Senegal bez obzira na sastav. Africke ekipe su takticki totalno inferiorne u odnosu na Evropske i Juznoamericke. Jesu fizicki jake ekipe ali oni mogu da se nose sa azijcima ili severnoamerikancima ali tesko ce pobediti npr. Poljsku u grupi. Mi smo protiv Gane 2010 izgubili gluposcu Kuzmanovica inace nam nikad ne bi dali gol.

Ne znam zasto toliko velicate taj Senegal bez obzira na sastav. Africke ekipe su takticki totalno inferiorne u odnosu na Evropske i Juznoamericke. Jesu fizicki jake ekipe ali oni mogu da se nose sa azijcima ili severnoamerikancima ali tesko ce pobediti npr. Poljsku u grupi. Mi smo protiv Gane 2010 izgubili gluposcu Kuzmanovica inace nam nikad ne bi dali gol.

Oni su vec igrali jedno cetvrfinale SP u J.Koreji i Japanu, kada su izbacili Francuze. Na drugoj strani imaju desetak igraca koji igraju u Premijer ligi a i ostali su u najjacim ligama Evrope, ekipa im je za respekt. Ni mi nismo blistali taj mec protiv Gane a i SP pre toga smo izgubili od Obale Slonovace.
Ne odgovaraju nam ekipe koje forsiraju brz i agresivan fudbal, tesko da bi nasa odbrana gde uvek ima lufta zaustavila njihove brze igrace npr Manea .

Poslednja izmena:
Не бих да баксузирам, с изузетком Бразила, остало може да се игра али...имам утисак да ћемо се провести опет лоше ( 4. место ). Још кад крену гложења и сукоби на самом СП јер тако то обично иде са нама, па менаџерске комбинације...

Senegal i Kolumbija idu dalje, imaju talentovanije ekipe od Poljaka, Poljaci imaju Levandovskog koji strasno igra, imaju jos nekoliko solidnih igraca ali za razliku od Kolumbije i Senegala imaju dosta limitiranih igraca.
Generalno Kolumbija je jaka ko zemlja , imaju strasne igrace na svim mogucim pozicijama, Senegal ima izuzetan napadacki potencijal ali im je zadnji red malo tanak.

Samo optimisticki! :mrgreen:

Raspored nam ide na ruku, samo tako. Brazil ce u prva dva kola da resi sve, tako da mozda protiv nas ne zapinju mnogo. Pobeda protiv Kostarike i remi protiv ''Albanaca'' vodi nas dalje. Inace, ne bi me zacudilo da Kostarika uz Brazil ode dalje..

Poslednja izmena:
Senegal i Kolumbija idu dalje, imaju talentovanije ekipe od Poljaka, Poljaci imaju Levandovskog koji strasno igra, imaju jos nekoliko solidnih igraca ali za razliku od Kolumbije i Senegala imaju dosta limitiranih igraca.
Generalno Kolumbija je jaka ko zemlja , imaju strasne igrace na svim mogucim pozicijama, Senegal ima izuzetan napadacki potencijal ali im je zadnji red malo tanak.

Delimo misljenje,Kolumbija je sigurno jaca od Poljaka,Senegal nisam gledao bas dugo ne poznajem im igrace,ni Japan nije los...
Gledao sam ih protiv Brazila izgubili su 2-0 valjda,ali su igrali bas dobro,organizovano imalu su bas dosta lepih napada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back