RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.719
Ja za razliku od tebe nisam prozivao Savića, ali u ovom trenutku postoji masa štopera solidnih štopera tako da on nije prioritet. Drugo, po tebi bi u javnosti predstavljalo problem zvati Savića posle smene selektora, ali eto nije problem što su zvali Krstičića i Radonjića koji su iz istog kluba kao i Vujadin. Radonjić još ajde nekako, talenat je, žele ga Crnogorci... ali ovaj drugi... no nebitno. Treće, Rockov je NAJMANJE među 5 golmana, ali po meni (zovi me klubašem koliko hoćeš) bi jako lako mogao da se nađe i među tri reprezentativna. Evo najnoviji video od 20 minuta sa odbranama samo ove sezone, pa mi reci koji su to golmani sve bolji od njega -
Četvrto, Srbija u ovom trenutku bez Radonjića ima 5: Tadić, Kostić, Živković, Ljajić, Gaćinović i svi su osim Tadića rođeni 90ih, tako da priča o zalogu za budućnost nema neki temelj. Jedino razumem ako su ga Crnogorci hteli, pa da se osigura. Ali on je tek počeo da igra ozbiljan fudbal i tek se ustalio u mladoj reprezentaciji i stoga mi je skroz nelogično da odmah zasluži i poziv u A tim.
I peto, što sam hteo još da napišem u prošlom postu, ali sam u međuvremenu zaboravio dok sam kucao, mene prozivaš za klubaštvo, a ne tako davno si govorio kako je ovo Kataijeva sezona, kako će ''el magiko'' da izdominira, kad ono prc. Ili pre koji dan kada si provalio da je Gruja veći potencijal od Sergeja. Šta reći na to?
I peto, što sam hteo još da napišem u prošlom postu, ali sam u međuvremenu zaboravio dok sam kucao, mene prozivaš za klubaštvo, a ne tako davno si govorio kako je ovo Kataijeva sezona, kako će ''el magiko'' da izdominira, kad ono prc. Ili pre koji dan kada si provalio da je Gruja veći potencijal od Sergeja. Šta reći na to?