admirale a otkud tebi ta informacija da se prelazi na 4-3-3 ???
To bi u teoriji bilo super Bane na desnom beku , Kolarov levo , stoperi Nastasic i Maksimovic , Matic zadnji vezni , Sergej i Milivojevic/Radoja kao jos dva vezna , levo Kostic , desno Tadic i spic Mitar .. a MOZDA bi Tadic mogao u sredinu umesto Milivojevica/Radoje a na desno krilo Zivkovic .. Sta ti mislis gde bi Tadic imao bolji ucinak kao krilo ili kao vezni ?? I namerno sam napisao Milivojevic ili Radoja jer Gudelj nema pojma ..
Rekao tako vd selektora... po meni je to sasvim u redu, tim pre sto Kolarov ima 32 (na prvenstvu 33) godine i nece moci bas da krpi i odbranu i napad...tako da je samo privid da mi imamo kadar za 3-4-3 , mozda kao alternativa, ali za stalno ne iz proatog razloga sto nemamo definisanog igraca desno...
To se tako kaze 4-3-3 ,u sustini cemo verovatno igrati 4-2-3-1 i ja tu vidim sl. postavu:
Stojkovic-Ivanovic-Maksimovic-Nastasic-Kolarov-Matic-MilinkovicSavic- Zivkovic-Tadic-Kostic-Mitrovic
Gajic poceo da igra za Bordo, treba da bude zamena Banetu, Veljkovic i Obradovic jos za odbranu...na sredini alternative Radoja i Milivojevic prema sadasnjem ucinku, a mogu konkurisati jos Grujic i Maksimovic ako proigraju,eventualno Fejsa ako bude hteo uopste vise da igra ....zamena za Tadica Ljajic, zamene za krila Gacinovic i Radonjic i za spica Prijovic i Pavlovic....
Ali sudeci po onome sto nasi treneri vide ocekujem Tadica po desnom boku, Milinkovic-Savica u sredini, Kostica/Zivkovica levo i Matica i Milivojevica na sredini...to moze protiv jacih ekipa , ali protiv slabijih nema razloga da gusimo Tadica na boku kad moze da diriguje iz sredine s SMS-oom...nema on tu potrebnu brzinu za probojno krilo