Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Decko taj "Muslin je moj koliko i tvoj" jer je on bio selektor reprezentacije SRBIJE!

Od objektivnosti si operisan vazis za najostrasceniju grobarsku licnost ovde...

A koliko se razumes u fudbal dokazo si u vise navrata...ovde si najavljivo debakl protiv Irske Velsa...i kakve sve gluposti nisi piso... Opet se vracamo na ono koliko si ostrascen...pre par dana je neko ovde citiro tvoje postove koji pucaju od 'objektivnosti'....

Kad to dodje od gospode postenjacina, stvarno da se covek postidi. Mstislave, stvarno nema smisla. Ne diraj im Muslina!

Poslednja izmena od moderatora:
Bari to sto ti pricas za Tosica e ja se isto tako osecam kad pricam ljudima za Ljajica da je KRIMINAL da taj decko igra za reprezentaciju .. Moze on da da 1000 golova i asistencija za Torino ali kad obuce dres Srbije na sve lici samo ne na fudbalera .... Svaka lopta je izgubljena , svaki pas je procitan .. evo kazem opet ovi sto ga prizivaju nek mi navedu samo jedan njegov dobar potez u reprezentaciji

Ljajic je izvikan i precenjen igrac i to je sustina cela...od kvalita ima prekid... + mu je u zadnje vreme sto se brze oslobadja lopte nego ranije... Ima on lepu statistiku u Italiji pukne koji slobodnjak...Kad mu se ukaze vise prostora protiv neozbiljnog protivnika a takvih je citav buljuk u Italiji krene onom svojom predvidvom fintom u jednu pa u drugu stranu pa nekad pruzi loptu ili zavrsi akciju... Bljesnuce on u reprezentaciji protiv neke krs ekipe tu i tamo inace protiv iole ozbiljne ekipe ili ekipe sa ozbiljnim pristupom makar ce uvek tako mlako svileno nekako metiljavo i bedno izgledati... sa tim usporenim potezima...Ako gledas Torino videces ovo iako on tamo se nakupi statisticki ali ove njegove karakteristike ces uociti...Ja sam znao da ce posle Mihe biti tu i slabo sam ga gledo tada...I mislio sam da ima nesto u njemu...i stvarno bi bilo super da je on ozbiljan igrac ostrijeg prvog dodira ekpslozvniji na malom prostoru nepredvidiv nesto tipa Jovetic da igraca tu moze okrenuti na malom prostoru...ali to je najmanje klasu ispod ma sta klasu ne moze se porediti...daleko od ozbiljnog igraca...ali ljudi slabo gledaju utakmice gledaju hajlajtse najbolje poteze preko youtuba...novinari pucaju naslove...i onda ljudi misle da je on ustvari 3 puta bolji al eto nesto se nije poklopilo ustvari kad odgledas par utakmica shvatis da jednostavno nije taj kvalitet...

Ljajic ume da zavara coveka kad bljesne (tako je i Fergusona) ,ali nema to nesto da bude igracina, slabiji je od Tadica koji isto nije klasa...covek ima 26 godi a a jos nine izgradio kontinuitet igara za neki tim sve do Torina sad....u reprezentaciji iskreno nije ni dobio puno poverenje nilad i sansu da ga neko istrpi, uvek se puno ocekivalo od njega....plus sto je u par navrata izlazio iz tima, slabije se zna s saigracima itd....
Ipak, on je danas najbolja rezerva Tadicu i ja ga vidim u reprezentaciji na tom zadatku....

Gledajte sad kad Krstaja pod utiskom svog bivseg sefa stavi SMS-a iza spiceva a ispred Matica i Milivojevica

Ljajic ume da zavara coveka kad bljesne (tako je i Fergusona) ,ali nema to nesto da bude igracina, slabiji je od Tadica koji isto nije klasa...covek ima 26 godi a a jos nine izgradio kontinuitet igara za neki tim sve do Torina sad....u reprezentaciji iskreno nije ni dobio puno poverenje nilad i sansu da ga neko istrpi, uvek se puno ocekivalo od njega....plus sto je u par navrata izlazio iz tima, slabije se zna s saigracima itd....
Ipak, on je danas najbolja rezerva Tadicu i ja ga vidim u reprezentaciji na tom zadatku....

Gledajte sad kad Krstaja pod utiskom svog bivseg sefa stavi SMS-a iza spiceva a ispred Matica i Milivojevica

Nesto kratko je on njega zavaro...mozda je medju mladjima delovo da ima 'to' nesto mozda je bio eksplozivniji nepredviji tu...Ali kad je doso medju seniore ovaj je odmah izvalio 'nista vracaj robu'...

- - - - - - - - - -

Ja ga uopste nevidim...nigde u reprezentaciji...Treba da se otarasimo svih tih 'sminka' 'alibi' igraca sto ofanzivnih sto defanzivnih a takvih je more proslo kroz reprezentaciju...a Bogu hvala jos ih ima...

Urnisao je šiptare u gostima. To bi trebalo da mu kupi kredit barem za narednih 5 godina.

- - - - - - - - - -

Ne znam zašto Živković ne igra u Benfici, ali kad god sam ga gledao bio je među najboljima kako u klubu, tako i u mladoj reprezentaciji.

On je ipak po meni morao da uskoči kao zamena za Tošića.

Jedino opravdanje je ako postoji neki dogovor sa mladom reprezentacijom.

Urnisao siptare ma daj bre covece o cemu ti pricas ta utakmica je bila sve samo ne takmicarska .. Video sam ga sad ovih par utakmica kakav je bio .. igrac manje na terenu

Ma kakav Ljajic ,Tosic Gudelj i slicni,sve to treba najuriti iz reprezentacije,dobili su sansu i nisu nista napravili...
Treba dati sansu Zivkovicu,Veljkovicu,Lukicu,Radoji...
Radonjic nije materijal za reprezentaciju barem ne sada...
Jokanovic bi bio dobro resenje ali naravno od toga nema nista...

Sa njima i Hrvatima nikad nije revijalan mec. Sto su nam sanse za plasman tada na ep unistili sns provokatori u Beogradu to nije tema.

Ma o kojim ti sns provokatorima pricas jel si gledao utakmicu u Jerevanu ?? Jedna Jermenija nas je RASTAVILA od fudbala mustafa nas je spaso poraza .. Da ne pricam sta nam je Danska radila u sred BGa .. Ako nije bio revijalan mec sto onda sprdate Duska Tosica pa on je u Albaniji odigro bolje nego Ljajic .. a nesto ne primecujem da ima neki kredit kod vas ... samo ima jos jedna razlika Dusko Tosic je igrac i po kad igra za Srbiju .. bez greske , hladnokrvno , skoncentrisano , u duelu jak a nisam cuo da ga trazite umesto Jagosa Vukovica na primer a Ljajic se raspada evo dobio je sansu sad ovih par utakmica pred kraj i sta je pokazao ???? Da li je ista produktivno i korisno napravio pitam po drugi put ?

Sta o Muslinu misli jedan od retkih pravih sportskih novinara kod nas

Blog Vlade Novakovica:
Muslinova-alhemija

Ne volim da ga slusam, pun je sebe kad prica, ovde je dosta toga pogodio.

Pre svega se slazemo oko formacije u kojoj reprezentacije generalno treba da igraju. Tri centarhalfa, dva zadnja vezna, ofanzivni bekovi umesto krila, i na gol manje, ziheraski. Narocito mi.

Ne slazem se da smo prosecna reprezentacija limitiranog kvaliteta, apsolutno ne. Mislim da smo igrali na suvi rezultat, da smo imali Tadica koji nas je vukao i to je to. Nismo imali selektora koji ce da, prvo pozove sve najbolje igrace, i drugo, da iz njih izvuce njihov puni potencijal, kroz takticku disciplinu, jasno definisane zadatke, timske, linijske, pojedinacne.

Mi imamo prvih 11 igraca koji su nosioci igre u svojim sadanjim ili bivsim klubovima, koji igraju jak fudbal u ligama 5, koji su pravili ili ce praviti milionske transfere, imamo spoj mladosti i iskustva, sa tek po kojom kriticnom pozicijom u timu.

Golman: Stojkovic, jaka karika, mozda u najboljim godinama karijere.

Centarhalfovi: Ivanovic (iskustvo, igra Rusku ligu koja ga ne iscrpljuje kao Engleska), Maksimovic milionsko pojacanje Napolija, decko koji ce mozda eksplodirati u Rusiji, Nastasic (prvi tim Salkea, jos uvek mlad za stopera a iskustvo iz Italije, Engleske, Nemacke).

Bekovi: Kolarov, kao ofanzivni bek je najproduktivniji, u napadu koristan, pozadi ima ko da ga pokrije kad zakasni da se vrati, Rukavina, takodje, s tim sto je dosta slabiji igrac, i desni bek nam je prva kriticna pozicija.

Zadnji vezni: Matic, jedan od 3 najbolja igraca sveta na toj poziciji trenutno, superstar...dovoljno.

Box-to-box: Sergej Milinkovic Savic, uz Matica moze i treba da igra ono sto igra Pogba u Junajtedu, da vrslja napred, da gradi igru, a opet da fizickim prisustvom zatvara i ucestvuje u odbrani, nas prvi igrac od 100 miliona evra.

Ofanzivni vezni: Tadic, nas najkreativniji igrac, glavni asistent u repki i u klubu, ima kontinuitet u nogama. Kostic, tehnicki slab igrac, druga kriticna pozicija u timu, dobro je sto je glavni u Hamburgu, sa tim samopouzdanjem igra u repki.

Spic: Mitrovic, decko je sa 17g prerastao nasu ligu, sa 20g Belgijsku, za 18 miliona presao u NJukasl i zakopao se. Tip je centarfora kakav ovom sistemu odgovara, vredan je decko, daje se za tim, ali je i luda glava. Nema kontinuitet u nogama, na zimu da zapali negde drugde.

Ako je ovo los tim, onda ja stvarno ne znam. Samo treba da se prebaci u veci stepen prenosa, da se ne vozi stalno u drugoj brzini.

Eh da jednom bar vidim sredinu Matic-MilinkovicSavic-Tadic :-D

Desni bek jeste nas problem i zato mislim da sa ovom formacijom ne bi ni trebalo da ga imamo, vec da to pokrije neko iz sredine Mijat Gacinovic npr....

Kada bi nam Stojkovic-Ivanovic-Maksimovic-Nastasic-Gacinovic-Matic-MilinkovicSavic-Kolarov-Zivkovic-Tadic-Prijovic bila prva postava to bi bilo ono najbolje sto imamo....i sa ovim odabirom igraca bi mogli u toku meca da se transformisemo iz 3-4-3 (pravih , ne onih Muslinovih) u 4-5-1 , puste zelje

Na ovo treba pridodati Veljkovica (njegov Verder iako raspad ove sezone jedna od 3 najbolje odbrane bundeslige) , Ljajica (nek se ne ljute Sotir i Bari, mislim da moze da stvori razliku) , Kostica i Mitrovica i to je nekih 15 igraca koji bi bili okosnica...na to idu 2 golmana Rajkovic i Svilar za buducnost i ostaje jos 6 igraca - popunjavaci Rukavina i Obradovic kad je Basta opet povredjen, a Gajic ne igra , jos 1 stoper Spajic npr. , Radoja , Milivojevic ( Grujic i Maksimovic ako proigraju) , i za spic Djurdjevic ili Pavlovic....Radonjica probati za siri spisak, mozda Antonova, Ristica, isprpbavati te neke maldje igrace za kasnije

Ali sustina je brza igra i imamo igrace za to , pa s tim u vezi ja ne vidim Robija kao lose resenje ( ako izostavimo nefudbalske aspekte toga) , bar cemo igrati ofanzivno i kvota za 3+ bice nam 1.4 :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back