Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svako bi preuzeo reprezentaciju naravno. Dobijas ekipu plasiranu na SP. Samo ti treba da je ukomponujes do sledece godine.

Pa i ne baš. Treba izdržati pritisak javnosti, posebno ako si došao umesto selektora koji je izborio plasman na SP.
I ja mislim da je smena Muslina loša u ovom trenutku. Neka čovek završi ono što je počeo, pa neka mu javnost sudi posle SP.

Ako Vucic zaista hoce da smeni Muslina zbog Sergeja , Zivkovica i Radonjica onda je totalno prolupao i ne razume se u fudbal ič .. Ako je celavi izguro kvalifikacije sa ovim igracima i napravio rezultat onda je red pustiti ga da zavrsi pricu do kraja ... Ma sta red pa bio bi kriminal smeniti ga sad .. Koja jos drzava i savez bi to uradili ?? Dajte ljudi nemoj da se zajebavamo to nije fer ni prema njemu ni prema igracima ni prema navijacima ... Smenjujes selektora koji je za godinu i po dana napravio rezultat koji cekas 8 godina ... ?!!! Ja tu ne vidim logiku .. Ne znam za vas ?

Pa delujemo nekad bedno...narocito imamo problem organuzovati napad sa nase polovine i osloboditi se pritiska nas svojoj polovini...tu nas moze ozbiljan protivnik urnisati...to mora da se popravi...Gore i neizgledamo tako lose sa inspirativnim Tadicem za koga je Muslin prvi od nasih selektora skonto da je on 'taj' igrac... Ali opet sve to je jako cudno sto se desava ovih dana...i mnoga sumnjiva imena se spominju koja me plase popuy onoga stojadinobica menadzerske krpe...

Imam neki osecaj da ce smeniti Muslina odmah sutra presutra...a dacemo na novog selektora sacekati mesec dva jos...

- - - - - - - - - -

Najjace bi bilo da Mihajlovic popije pedalu u Torinu...da preuzme reprezentaciju a onda nepovede Adema...Moze i Sale Jankovic za selektora pod uslovom da puste Andjusa i Milovana da rade emisije!

Muslin je već bivši
http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/55378/srbija-bez-selektora

A evo za sve one koji su ga branili

''Став савеза да би селектор требало у наредном периоду да провери и млађе фудбалере међу којима је Сергеј Милинковић-Савић свакако играч број један, Муслин је игнорисао. Ни фудбалера Лација, али ни играча Торина Адема Љајића који је позиван за последње две утакмице, Муслин уопште не види међу путницима за Русију. О Живковићу, Грујићу, Радоњићу или Ђурђевићу и да не говоримо...''

Čovek za razliku od Muslina ima znanje i iskustva da od prosečnih igrača napravi tim. Od 2001 do 2016 je vodio samo 7 timova i prilično dugo se zadržavao u njima za naše uslove.

Masa trofeja, individualna priznanja... Zaista ne vidim ko je u ovom trenutku bolji od njega.

Ok neznam...Svi 'nasi vrsni' strnjcaci su dobijali priznanja po tim Znj ligama od Zive preko Pizona do Okuke...zato nisam ni za Piksija bezobzira sto njegovo ime ima tezinu ali to je Kina ****** uopste nemam prestavu kakav bi bio trener i Maradona je ime i autoritet a svi znamo kako je to izgledalo...Zato mi je Jovanovic sumnjiv a mozda covek zna...Pomeni jedino resenje koje bi mi ulilo sigurnost neku bi bio Antic...

Ne mogu da verujem da su kreteni iz saveza nasli negde razum i oterali Muslina :worth: Ili su ga mozda oterali jer nije hteo da deli pare sa njima? :think: Kako god bilo bitno da celavi dinosaurus odlazi u penziju.... Paunovic bi bio najbolje resenje, moze i Piksi, moze opet Antara (sto je ipak nerealno jer mu ni one pare nisu isplatili)....

Veljko Paunovic za selektora. Kad smo bili kreteni i nismo ga postavili pre 2 godine, kada je trebalo, barem sada da to uradimo. Covek je moderan trener, koji je Bog za nase mlade reprezentativce, a zadatak bi mu bio da njih sto vise integrise i ukljuci u reprezentaciju.

potez prema Muslinu je dzukacki jer nas je odveo na SP, ali ako nije spreman da bilo sta menja, odrice se odlicnih igraca, onda je to ipak ispravan potez. Sa onakvom igrom mozemo da ocekujemo samo poraze u Rusiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back