Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma samo da nam padne Rusija iz prvog i na konju smo .. ima tu dosta reprezentacija sa kojima moze da se igra .. Ni taj Mexico nije bauk ti mislis sto su dobili Hrvate ma nema to veze mozemo mi sa njima .. Pa onda te africke sto si nabrojao sve njih mi mozemo da dobijemo nema razloga za strah .. Ja se jedino plasim juznoamerikanaca Brazil , Argentina , Kolumbija .. Samo njih da izbegnemo .. Hrvati ako se plasiraju ja bih voleo da nam oni padnu jeste da su kvalitetniji imaju bolje igrace ali nasi bi se naprzili i osecam da bi ih dobili

- - - - - - - - - -

Evo sad gledam spisak ko se plasirao Juzna Koreja , Japan , Iran , Egipat , Island nisu oni nista bolji od nas

nepopravljivo si optimistican,ali i nerealno rekao bih
Meksiko je reprezentacija koja je poslednjih 8 prvenstava prolazila grupu,a mi smo na poslednjih 8 prvenstava igrali 4 puta i imali zapazen rezultat 1990. a prosli grupu jos samo 1998. ,tako da ne treba biti euforican....to sto ne poznajemo prilike u njihovoj zemlji i igrace ne znaci da smo bolji od njih ...pre ce neko iz prvog da kiksira nego Meksiko
Dalje,sve te ekipe su daleko daleko iskusnije od nas, pa i ta Hrvatska,umeju jednostavno da igraju na velikim takmicenjima,nije to kosarka ,ovde je obrnuta situacija (ne dijametralno,ali obrnuta jeste) ...

Afrikanci su atletske selekcije i videli smo sta nam je Gana 2010. (koju i nismo nesto ozbiljno shvatali) uradila u igri.....nismo jednu sansu stvorili.....
Juznoamerikanci i Meksiko su ti ista prica, preagresivni za nase mekusce

To ti kazem,dajte Azijate da se igramo ....

Pre bih Englesku u grupi nego nekog latino

Meksiko je reprezentacija koja je poslednjih 8 prvenstava prolazila grupu,a mi smo na poslednjih 8 prvenstava igrali 4 puta i imali zapazen rezultat 1990. a prosli grupu jos samo 1998. ,tako da ne treba biti euforican....to sto ne poznajemo prilike u njihovoj zemlji i igrace ne znaci da smo bolji od njih ...pre ce neko iz prvog da kiksira nego Meksiko
Dalje,sve te ekipe su daleko daleko iskusnije od nas, pa i ta Hrvatska,umeju jednostavno da igraju na velikim takmicenjima,nije to kosarka ,ovde je obrnuta situacija (ne dijametralno,ali obrnuta jeste) ...

Afrikanci su atletske selekcije i videli smo sta nam je Gana 2010. (koju i nismo nesto ozbiljno shvatali) uradila u igri.....nismo jednu sansu stvorili.....

meksiko pukao 7:0 od čilea (koji se nije ni plasirao) prošlog leta, a ove godine je dva puta pukao od jamajke! pogledaj malo bolje drugi šešir, meksiko je ubedljivo najslabiji.

Pa pazi ne kazem ja da bi mi njih dobili 100 posto nego da samo imamo sanse da mozemo da se nadigravamo pa kako bude ... Evo opet cu reci meni je najbitnije da smo se plasirali jer sam to cekao 8 godina .. e sad kad smo vec tu prvo daj da se ne obrukamo kao 2006. i ako je moguce da se posteno pobijemo pa i ako ne prodjemo tu grupu bar da znamo da smo dali sve od sebe .. Kad vec kazes Engleska vidim sad da su na poslednjoj utakmici protiv Litvanije igrali istu ovu formaciju koju mi forsiramo i Dele Ali im je igrao iza spica ovo sto kod nas igra Kostic .. pa kontam da je i SMS slican tip igraca kao Dele Ali pa mi pada na pamet da mozda njega probamo na toj poziciji sad na prijateljskoj .. znam da sam dosadan sad ispada da samo gledam da isteram Kostica nije tako ja njega volim dobar je to igrac ali Zivkovic i Sergej se jednostavno namecu ..

- - - - - - - - - -

Interesantan igrac .. Ranije sam bio protiv tih eksperimenata sa anonimusima ali posle ovoga sa Prijovicem priznajem gresku ... Probao bi ja ovog Jevtica sad sa Kinezima na prijateljskoj ... Ne moze nista da nas kosta .. Zasto da ne ?

Taj sajt FSS.rs je seljački i napola ne funkcioniše. Otprilike služi za objavljivanje nekih manje važnih tekućih događa i sl.

Nasuprot tome sajt reprezentacija.rs ima podatke o reprezentaciji do najsitnih detalja. Zabeležene su sve utakmice reprezentacije od vremena Kraljevine SHS, imena svih igrača sa linkovima na njihove reprezentativne profile, za svaku utakmicu postoje podaci uključujući i to ko je postigao gol i u kom minutu, pa čak i koja je utakmica to po redu u reprezentaciji za svakog pojedinačnog igrača. Postoji i lista strelaca i sve je vrlo pregledno. I još svašta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back