RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.730
I zašto se Darko Jevtić više ne spominje, a do skoro je bio aktuelan? Dečko rastura u Poljskoj. Glavni je igrač Leha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zašto se Darko Jevtić više ne spominje, a do skoro je bio aktuelan? Dečko rastura u Poljskoj. Glavni je igrač Leha.
Ma samo da nam padne Rusija iz prvog i na konju smo .. ima tu dosta reprezentacija sa kojima moze da se igra .. Ni taj Mexico nije bauk ti mislis sto su dobili Hrvate ma nema to veze mozemo mi sa njima .. Pa onda te africke sto si nabrojao sve njih mi mozemo da dobijemo nema razloga za strah .. Ja se jedino plasim juznoamerikanaca Brazil , Argentina , Kolumbija .. Samo njih da izbegnemo .. Hrvati ako se plasiraju ja bih voleo da nam oni padnu jeste da su kvalitetniji imaju bolje igrace ali nasi bi se naprzili i osecam da bi ih dobili
- - - - - - - - - -
Evo sad gledam spisak ko se plasirao Juzna Koreja , Japan , Iran , Egipat , Island nisu oni nista bolji od nas
Nikad cuo
nepopravljivo si optimistican,ali i nerealno rekao bih
Meksiko je reprezentacija koja je poslednjih 8 prvenstava prolazila grupu,a mi smo na poslednjih 8 prvenstava igrali 4 puta i imali zapazen rezultat 1990. a prosli grupu jos samo 1998. ,tako da ne treba biti euforican....to sto ne poznajemo prilike u njihovoj zemlji i igrace ne znaci da smo bolji od njih ...pre ce neko iz prvog da kiksira nego Meksiko
Dalje,sve te ekipe su daleko daleko iskusnije od nas, pa i ta Hrvatska,umeju jednostavno da igraju na velikim takmicenjima,nije to kosarka ,ovde je obrnuta situacija (ne dijametralno,ali obrnuta jeste) ...
Afrikanci su atletske selekcije i videli smo sta nam je Gana 2010. (koju i nismo nesto ozbiljno shvatali) uradila u igri.....nismo jednu sansu stvorili.....
Juznoamerikanci i Meksiko su ti ista prica, preagresivni za nase mekusce
To ti kazem,dajte Azijate da se igramo ....
Pre bih Englesku u grupi nego nekog latino
nepopravljivo si optimistican,ali i nerealno rekao bih
Meksiko je reprezentacija koja je poslednjih 8 prvenstava prolazila grupu,a mi smo na poslednjih 8 prvenstava igrali 4 puta i imali zapazen rezultat 1990. a prosli grupu jos samo 1998. ,tako da ne treba biti euforican....to sto ne poznajemo prilike u njihovoj zemlji i igrace ne znaci da smo bolji od njih ...pre ce neko iz prvog da kiksira nego Meksiko
Dalje,sve te ekipe su daleko daleko iskusnije od nas, pa i ta Hrvatska,umeju jednostavno da igraju na velikim takmicenjima,nije to kosarka ,ovde je obrnuta situacija (ne dijametralno,ali obrnuta jeste) ...
Afrikanci su atletske selekcije i videli smo sta nam je Gana 2010. (koju i nismo nesto ozbiljno shvatali) uradila u igri.....nismo jednu sansu stvorili.....
Juznoamerikanci i Meksiko su ti ista prica, preagresivni za nase mekusce
To ti kazem,dajte Azijate da se igramo ....
Pre bih Englesku u grupi nego nekog latino
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/2192265/prelomio-svajcarac-darko-jevtic-postaje-igrac-srbije
Ove sezone na 9 utakmica 4 gola i 3 asistencije
https://www.transfermarkt.com/darko-jevtic/profil/spieler/159718
Taj sajt FSS.rs je seljački i napola ne funkcioniše. Otprilike služi za objavljivanje nekih manje važnih tekućih događa i sl.
Nek pozovu tog Jevtica da vidimo kakav je...A sa kinezima imamo prijateljsku?...
Jevtića je jos Ćurčić hteo da dovede i čak je razgovarao sa njim. Ali nedugo zatim ovaj je otišao sa mesta selektora i dečko je zaboravljen.
Nije lose...mogli smo i slabije da uzmemo...ocigledno je poverenje u selektora i igru toliko veliko da cemo sparingovati sa mocnim kinezima i korejcima...Da da .. Sa Kinom i sa Juznom Korejom ..
- - - - - - - - - -
Sad u novembru
Nije lose...mogli smo i slabije da uzmemo...ocigledno je poverenje u selektora i igru toliko veliko da cemo sparingovati sa mocnim kinezima i korejcima...
Nije lose...mogli smo i slabije da uzmemo...ocigledno je poverenje u selektora i igru toliko veliko da cemo sparingovati sa mocnim kinezima i korejcima...
A jesi li ti siguran da smo mi baš bolji od J. Koreje? Koliko ima ekipa na SP za koje sigurno možemo reći da ih dobijamo?
Ti izgleda još uvek misliš da smo neka sila u fudbalu. Nikada nismo ni bili.