Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krenuli su naprijed naši, ali sijevnuše dvije kontre Švaba i poslije nisu smjeli da rizikuju...

Ma brate kasnio je sa izmenama...plus klasicno pozicija za poziciju tipicno sranje ubaci drugog napadaca izbaci veznjaka nemoj krilo vaditi kreni svim snagama pa sta ti Bog da...ako popijes gol popijes rizikuj...nebi mu niko nista zamerio

- - - - - - - - - -

mrzim ovo...

Dobar je ovo rezultat, da se ne lažemo.
Nemci su Nemci.
Oni su u stanju da ni iz čega postignu gol.

Ne znam šta se zamera Dodiću, kad je čovek izašao sa izuzetno ofanzivnom formacijom.
Ako je neko primetio, mi smo igrali bez klasičnog zadnjeg veznog, sa izuzetno ofanzivnom sredinom terena i bočnim igračima.

Zato sam reko da je dobro postavio ekipu...Da se nelazemo i guramo stvari pod tepih kad imas igraca vise mora bolje...plus veliki na ovoj utakmici sto nas je "Djuricic opet bacio u dilemu da li je novi Dejo Savicevic ili je preprodavac rumunskih autodelova"

Da buden iskren do kraja jako pozitivno sam iznenadjen kako smo otvorili utakmicu i kako je ekipa stajala svaka cast...to je ogroman pomak u odnosu na batadjorinu skolu...kad sam vidio da definitivno mozemo i kad smo ostali sa igracem vise iznerviro sam se opako jer se namestilo bas kako nam odgovara...a mi necemo ljudski otresito da napadnemo...da idemo do kraja....a za to su najvise 'krvi' Veljkovi momci! svi smo malo pod utiskom porasli apetiti...:D

Poslednja izmena:
Mandzukic je uspeo zato sto je uvek imao dobre igrace pored sebe,cenim da je Mitrovic kvalitetniji igrac od Madzukica a da li ce imati bolju karijeru videcemo...

- - - - - - - - - -

:super:

Talentovniji Mitar jeste a da je kvalitetniji u ovom trenutku sigurno nije Mandzukic je puno iskusniji ima brdo velikih utakmica koje je odigro fantasticno...
A uspeo je zato sto je 'konkreat igrac na terenu' ima ucinak na terenu tj obavlja poso... dobije vecinu duela sa stoperima svetske klase zadrzi loptu ili odlozi igracu otvori se udje u u sansu da gol...to je ono sto danasnji moderan fudbal
zahteva od igraca i on to radi odlicno i stavi ga u bilo koju ekipu to ce uraditi sto sam naveo i nisam nija fan takvih napadaca i ja volim Suarese, Anrije, Benzeme...Ali ovakvi igraci poput Mandzukica imaju svoje mesto u danasnjem fudbalu i zaslzuju nemozes od njih ocekivati da ce nanizat nekoliko igraca i sami resiti ali ima drugih za to...Saponjic ima materijala da tako nesto bude...i to ko ga je gledo 5 minuta i zna nesto o fudbalu odmah vidi kakav je igrac u pitanju a sto novinari lupetaju i porede ga sa Joveticem je jer nemaju pojma o fudbalu ili samo oce sto bombastican naslov... I ti 'industrijski igraci' nisu problem naprotiv dok nepocnemo praviti 'Suarese' ovo treba cuvati i negovati...Problem su takozvani 'igraci na papiru' Poput Pantelica, Lazovica, Zorana Tosica...koji na prvu deluju kao finiji igraci od ovih...a na najvisem nivou nikad nece dati bitan gol ili ce doprineti igri nemogu duela dobiti neznaju pobeci igraci padaju koda imaju epilepsiju ta njihova seoska 'tehnika' moze zavarati nekog prosecnog gledaoca koji povrsno gleda fudbal i moze delovti kao 'ovaj nesto zna' protiv nekoga Bohuma...takvih je kroz nasu reprezentaciju proslo mali milion koji jednostavno nisu dovoljno kvalitetni da igraju 'taj' fudbal...i naravno ne samo kod nas...pogledaj Brazil i Freda i jos pola tima...pola danasnjeg Milanovog tima...ma ima tih prevaranata pun *****...meni je samo bitno da Srbija takve ne zove vise ...jedan Zoran Tosic je kod svakog selektora standardan jer on toboze 'vazi za neku zvezdu u rusiju' mozda u rusiju ali ni tamo nije to ako gleds utakmice nego preko medija iako je to ok liga ali to nije 'taj' fudbal sve i da jeste zvezda a nije na terenu! jesu li svi coravi selektori ili sta...e od takvih stvari se jezim a takvih je zadnjih godina pun ***** u nasoj reprezentaciji...a Mitrovici, Saponjicu, 'Mandzukici' su dobro dosli tu ima kvliteta a doce i neki novi Piksi valjda...

Gudelj je toliko trom i spor igrac da je to frapantno. Sto se tice elemenata ka sto su pas, proboj, pregled igre, ne bih ni komentarisao.

A Fejsa je predstavnik onog tipa igraca ciji je prototip onaj nenad kovacevic iz zvezde. Znaci, stetan, opasan za svoj go, i bez elementarne fudbalske logike. Doduse, ima malo bolji sut od kovacevica...

:hahaha:

Sto je najgore, sve si u pravu.

- - - - - - - - - -

Zasto smo branili 1:1 sa igracem vise na relativno nebitnom takmicenju za mlade? Na ovaj nacin stvaramo arhiduduke koji nista kreativno ne znaju da urade kad dodju u A tim. Ubaci bre jos 2 napadaca ako treba da idemo po taj gol da ga damo. I posle ovog Dodica doceka te Curcic u A timu msm i onda dobijes jednog pijanca koji ce kiksnuti protiv Kazahstana i nece znati da da gol.

Nebitno takmičenje jer se spremanje ekipe za OI uglavnom pretvori u svojevrsnu parodiju. Neće klubovi da puštaju igrače, međusobno se optužuju, selektora optužuju za sve i svašta i onda nas nabuši Australija (ako se ne varam) sa 5-1 i oduva nas Tunis...

ne ulazim u to 'sta bi bilo kad bi bilo', samo sam rekao da je takmicenje vazno zbog toga sto donosi OI

a kako bi reprezentacija tamo izgledala, u to ne ulazim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back