Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam ugasio tv kada smo primili gol

ja zbog pajaca da se budim i ne spavam... toliko napada, a gol ne mogu da daju, a ovi jedan pošten napad i gol... posle vidim da smo pobedili :mrgreen:

a taj Janković, jel to onaj umišljeni 'vunderkid' sa kojim je Zvezda imala probleme?

Antonov novi Kolarov

Ja zanocio uz nba, i naravno nije me probudio alarm. Ulazim na fejs kad ono homepage ceo u slikama i statusima Ivana Saponjica (iz istog smo grada haha to je zbog toga) Gledam hajlats i neverujem kako smo prosli, obicno smo na ovaj nacin ispadali. Pravi smo germani keve mi, takticki sjajni i igramo 90 min zestoko, neke stvari koje prvi put vidim u nasem fudbalu, jos i sreca na nasoj strani, ludilo :)

E da citirao sam ovo zbog Antonova, ne daj boze da bude kao Kolarov. Moze on mnogo bolje od toga, Kolarov je realno rupa u odbrani, da nema sut kakav ima igrao bi u Poljskoj max.

- - - - - - - - - -

Sa SAD-om u četvrtfinalu... dobili su 1:0 Kolumbiju... Kolumbija promašila penal i igrali sa igračem više posljednjih 15 minuta...

Nemam pojma nisam gledao ni jedne ni druge al drago mi je sto idemo na amere, vise ce se naloziti klinci realno :)

Ako nekoj ribi iz kolumbije treba uteha vrlo sam rad po tom pitanju :lol:

Paunoviceva filozofija da se primeni na svim selekcijama !! Posle ovog SP-a bi MORAO da vodi A tim. Vidite da se moze kad postoji siste i autoritet, kad su igraci slozni, discplinovani....toga nema u A selekciji - svi imaju strasnu cenu a seru po terenu....

Poruka za mlade nade:

A poruku za folirante iz A selekcije svi verovatno znate :)

Imao je Paunović neke greške, recimo kada je protiv Urugvaja počeo sa tri štopera, pa mu je valjda Gaćan igrao beka.
Ili danas sa ovim Jankovićem koji je operisan od fudbala.

Ali je stvorio odličnu atmosferu u ekipi, vidi se taj fluid sa igračima u njegovom vođenju ekipe i to je ono čime nadomešćuje trenerske propuste.

Imao je Paunović neke greške, recimo kada je protiv Urugvaja počeo sa tri štopera, pa mu je valjda Gaćan igrao beka.
Ili danas sa ovim Jankovićem koji je operisan od fudbala.

Ali je stvorio odličnu atmosferu u ekipi, vidi se taj fluid sa igračima u njegovom vođenju ekipe i to je ono čime nadomešćuje trenerske propuste.

Onaj naš Grujić je dobar igrač, vidi se... ali je nekako mek ili nema dovoljno samopouzdanja... za Jankovića sam ja i ranije govorio da neće biti ništa od njega...

tako se i Drulovic velicao kao sada Paunovic, pa danas niko ni ne prica o njemu vise
Pa i Drulovica bih rado i dalje video na mesto selektora ali treba nekom takvom dati prilike da uspostavi sistem. Takvog strpljenja u ovoj drzavi nema (ima samo za one koji pojma nemaju kao sto je Curcic npr)....svi hoce sve i odma jer lopovi ne mogu da cekaju predugo da bi ukrali plodove rada.

Tek sam sad pogledo reprizu nasih s madjarima...Samo da kazem svaka cast klinci vi ste ponos Srbije! Svaka cast Paune...Maksimovicu da se izvinem danas je bio lav objasnio mi zasto igra iako sam misljenja da nije neki spektakularan talenat ali decko grize ima agresivnost ima resenja sa loptom smisla za fudbal...moze napraviti karijeru i bit A reprezentativac...Stanisa Mandic :worth: koliko se decko trudi pretrci kolko su ga ovi madjarski mesari tukli(onaj njihov kapiten je trebo dobiti dva crvena to je i njihov trener skonto pa ga ne vreme izveo) ali Mandic kakavu ima zelju izgubi duel ustane onda se podbaci pod igraca osvoji loptu ajmo dalje stvarno je danas zasluzio gol... ali nema veze samo igrajte momci vratilo se Saponjicu za one promasaje u grupi sad amerima strpaj dva komada...saponjic jedan od najmladjih na turniru ali to se fizicki neoseti dobija duele pravi teskas s pocetka kad je uso malo je bio drven sto je njegova osobina cini mi se al kasnije narocit u produzetcima svaku je loptu pokupio gore...Grujic je klasa samo fali mu utakmica malo rutine pustite ga u zvezdi da igra i nebrinite on je prirodna zamena za Matica...Antonov - Aleksandre Kolarov gledas li ovo?...
Zivkovic danas nije imo dan u svakom njegovom dodiru vidis taj talenat ali ga nije lopta slusala kako ume kako kod centrasuteva tako i u nekim situacijama...Al koga briga posle njegovog kornera je pao gol...
Filip Jankovic nije operisan od fudbala ja kao Zvezdas bi ga najmanje trebo braniti kako nas je ispalio i umislio da je Superstar al netreba sad drvje i kamenje njemu je najteze bilo kad je ono promasio i odmah iz kontre primili gol...Trco je on i zatvaro tu stranu sa Antonovim trudio se nije izigravo manekencica imo je zelju problem je bila njegova igra kad mi imamo loptu skroz je slabo ucestovo u igri ruku na srce nisu mu ni dali puno lopti ali to nije opravdanje...u par navrata kad je imo loptu deluje to sve kao lepa kontrola vidi se obucenost fudbalska nemojte govoriti da je dunster bre pa nije se nijednom od njega odbila ko od nekog slepca ok jeste sjebo 100% sansu desava se i najboljima sta sad al treba ga podrzati kao i sve ove momke! Momci svaka cast jos jednom sve pohvale tako se gine za Srbiju! momenat kad se neki nas decak sa tribina dere Srbija Srbija neprocenjivo a nasi ko lavovi puno mi je srce! :worth:

Maksimović je izuzetno opasan igrač iz drugog plana. On je u stanju da iskoristi minimum prostora i uđe u šansu i da gol.
Plus što je protiv Mađara pokazao da je izdržljiv ko konj. Dok su Živković i ostali lipsali u produžecima, Maksimović je trčao kao da je prvi minut.

Što se Šaponjića tiče, on mora još da poradi na duel igri. Ima dobru konstituciju, zna da odloži loptu saigračima i ako fizički i mentalno napreduje, može da izraste u dobrog sidraša sa osećajem za gol.
Brza ponekad, igra na intuiciju, borbenost. To se nekad isplati, a nekad ispadne magarac.
Zaključak - treba još puno da radi.

Živkovića su danas propisno izubijali, nisu mu dali ni da mrdne, a i on je već fizički na izdisaju snage i treba mu odmor.
Nadam se da će se malo osvežiti do nedelje, jer je definitivno ključni igrač ovog tima.

I ovaj Gaćinović je talentovan momak, ali je šabanoti na kvadrat.
Taj će po umišljenosti da sjebe i Ninkovića.

Maksimović je izuzetno opasan igrač iz drugog plana. On je u stanju da iskoristi minimum prostora i uđe u šansu i da gol.
Plus što je protiv Mađara pokazao da je izdržljiv ko konj. Dok su Živković i ostali lipsali u produžecima, Maksimović je trčao kao da je prvi minut.

Što se Šaponjića tiče, on mora još da poradi na duel igri. Ima dobru konstituciju, zna da odloži loptu saigračima i ako fizički i mentalno napreduje, može da izraste u dobrog sidraša sa osećajem za gol.
Brza ponekad, igra na intuiciju, borbenost. To se nekad isplati, a nekad ispadne magarac.
Zaključak - treba još puno da radi.

Živkovića su danas propisno izubijali, nisu mu dali ni da mrdne, a i on je već fizički na izdisaju snage i treba mu odmor.
Nadam se da će se malo osvežiti do nedelje, jer je definitivno ključni igrač ovog tima.

I ovaj Gaćinović je talentovan momak, ali je šabanoti na kvadrat.
Taj će po umišljenosti da sjebe i Ninkovića.

Zasto je Gacinovic 'sabanoti na kvadrat'? Vraca se Sergej za Amere

Deluje mi tako umišljeno.
Dosta je sebičan igrač...

Deluje ali grešiš.
Na Čairu su ga navijači ove sezone mnogo prozivali i vređali da bi ga dekocentrisali a dečko ih je šmekerski spustio samo tako i plus dao gol za Vojvodinu. Babović je recimo za takve iste prozivke dobio dva žuta zato što je napaljenko.
Mijat za sada čvrsto stoji na zemlji i ne pada ni na kakve provokacije što je odlika zrelog fudbalera.

Mijat Sergej i Andrija iza napadaca

to je sasvim solidno i za seniore, a kamoli za mladu reprezentaciju

ukoliko nastave da se razvijaju kako treba zajedno sa Mitrovicem i Jovicem, to ce za 5 godina biti brutala.

Sergej odmah dekretom da se upari sa Maticem, odmah ali odmah! Antonov i Rajkovic takodje odmah u A slekciju. Ima tu mesta i za Zivkovica i Gacinovica. Makar znam da bi se borili kao lavovi.

- - - - - - - - - -

Četvorodupli pas. :) Ja se ne sećam da sam to nekad video.

Stvarno ovi crnci kad ih obucis tehnicki i takticki deluju impresivno. Mi smo ganu razbili jer likovi ne znaju da se pozicioniraju i neke ostale osnovne stvari.

Sergej odmah dekretom da se upari sa Maticem, odmah ali odmah! Antonov i Rajkovic takodje odmah u A slekciju. Ima tu mesta i za Zivkovica i Gacinovica. Makar znam da bi se borili kao lavovi.

- - - - - - - - - -

Stvarno ovi crnci kad ih obucis tehnicki i takticki deluju impresivno. Mi smo ganu razbili jer likovi ne znaju da se pozicioniraju i neke ostale osnovne stvari.

Odigrali smo im visok presing i nisu mogli da se konsoliduju da iznesu loptu i bili su potpuno bezopasni. Da ne pricam sto su im krila busna kao sito pa su Mijat i Andrija pravili decu po krilima.

Sigurno. Cudo da i ovi ostali nisu iskopirali nasu igru da ih dobiju? Mozda nemaju dovoljno dobra krila. Nemacka je favorit na ovom prvenstvu i to je sigurna pobeda za njih.

Ja sam baš danas gledao gdje igraju njemački igrači... ima ih dosta koji igraju u bundesligaškim klubovima (odigrali po 20-30 utakmica ove sezone)... ima jedan igra za Benfiku (ali on ne igra za prvi tim)...

Brazil dobio Urugvaj na penale...

Najveći favoriti su Njemačka, Brazil i Portugal, pa možda mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back