Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Steta sto Saponjic ono nije sahranio...Kolko je ovaj Gajic desni bek brz u pm jeste videli kad se sjurio kroz sredinu jednom ko s motorom...Ovaj Mali je dobar na lopti sem zadnje linije kad im pritisnes zadnju liniju skloni su da pogrese u predaji lopte i mislim da bi trebali to iskoristiti kapiram imamo rezultat pa smo se u jednom trenutku malo povukli...ali treba im stisnuti tu zadnju liniju da ovo resimo...nesmemo se povuci kao sto imamo obicaj...

Kako ovi pobedise Meksiko?
Nasi dobri ali neprecizni ponovo. Cini mi se da su u zavrsnici cak i pomalo nonsalantni. Mora to malo ozbiljnije, valjda ce Paunovic da im objasni na poluvremenu. Plasim se da nas ne kostaju ovi promasaji. Sergej Milinkovic Savic majstorski izveo slobodnjak. Fali mozda Luka Jovic jer Saponjic iako ima zelju da postigne gol nekako mu ne ide.

Nebih da mracim stvarno nemam nista protiv Maksimovica ali sta on decko igra uvek nestane i nemoj neko da mi kaze da radi prljav poso koji se neprimeti...to zdjelar radi i itekako se primeti...cesto imamo obicaj ovako da makar jednog igraca shlepamo u svakoj slekeciji...siguran sam da imamo boljih igraca neznam po kom parametru je on bolji od Grujica naprimer...

- - - - - - - - - -

Ljudi nije ovaj mali za potencijavanje ofanzivni igraci su im dobri na lopti pogledajte kako kontrolisu loptu i deluju disciplinovano nesrljaju...

i to brate i te bespotrebne rasprave sa sudijama

decko jeste nas najveci talenat, ali kao i vecina talentovanih klinaca previse je poleteo

Bespotrebne?
Dečka su danas izubijali samo tako i dobro je što nije prošao sa nekom gadnijom povredom, a sudija se nije udostojio da onom kasapinu da makar žuti.

Meni se ne sviđa ni kod njega, ni kod Gaćinovića to što soliraju.
Ovaj Mandić se pokazao boljim od Šaponje.

Nebih da mracim stvarno nemam nista protiv Maksimovica ali sta on decko igra uvek nestane i nemoj neko da mi kaze da radi prljav poso koji se neprimeti...to zdjelar radi i itekako se primeti...cesto imamo obicaj ovako da makar jednog igraca shlepamo u svakoj slekeciji...siguran sam da imamo boljih igraca neznam po kom parametru je on bolji od Grujica naprimer...

- - - - - - - - - -

Ljudi nije ovaj mali za potencijavanje ofanzivni igraci su im dobri na lopti pogledajte kako kontrolisu loptu i deluju disciplinovano nesrljaju...

Grujic je klasa za Maksimovica.Zivkovic pokazao da je strasan igrac,odlicna kontrola lopte.......
Zasto su pozvali Vukasina Jovanovica decko nema veze sa fudbalom....?

Video sam danas taj naslov nepratim bundesligu slabo ali nisam imo pojma da je Kostic tako iskido...Kostic i Zivkovic extra valjda cemo koncacno uci u eru gde nam nece biti prve zvezde stoperi...meni se Cavric isto jako svidja kao igrac jak i fizicki i tehnicki nesto kao onaj hrvat Rebic samo sto se Cavric nesto nije naigro u Genku to me iznenadjuje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back