Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma daj u pm trebali smo ovo dobiti imali smo gomilu sansi...ono sto brine je sto fali spic...cini mi se da Saponjic nema tu ostrinu mozda je samo trema rekoh...ono sto raduje Zivkovic :worth: kakav potencijal svaka cast Lazaru Markovicu iako mi je sumnjiv...ovaj Zivkovic je definitivno real deal !

Steta. Iako smo oslabljeni opet imamo jaku reprezentaciju. Sledeca utakmica protiv Malija koji su glatko pobedili Meksiko. Zanimljiva grupa cini mi se. Nadam se da ce se nasi opametiti i uci u tu utakmicu kao da je poslednja jer je jako vazna za vracanje samopouzdanja. Tesko se nasi igraci vracaju posle dobre utakmice koju nesrecno izgube. Mentalitet je to.

Не треба ништа очекивати, селекција је бирана као и увијек до сад, и по Бабу и по Стричевима плус су додатно саботирани од менаџера и клубова, као повређени играчи, неодложне операције и слично.
На ово првенство је трабало звати СВЕ који одговарају узрасту, исто као и за предстојеће европско за младе, тај узраст не треба звати у А-Тим бар сад за Јун јер су они пропали, међутим логика је зашто показивати фудбалера кога смо продали вани још прије једну или двије сезоне.

Mislim da je vreme da se podmladi A tim...hahahahahah sta vi mislite?...Salu na stranu za A tim bi morali da igraju Milinkovic Savic i Zivkovic ne zato sto su 'mladi i pred njima je blistava buducnost' nego zato sto su za klasu bolji od konkurencije iz A tima...

Podmladjuju ga vec 10 godina i nikako da ga podmlade:roll:,
Nema svrhe podmladjivati tim kada nemas sistem......sve se svodi na isto,presipanje iz supljeg u prazno,izgubljeno vreme...........

Stojkovic

Ivanovic,Nastasic,Subotic,Kolarov

Matic,Gudelj

Markovic,Ljajic,Tadic

Mitrovic

Klupa:
Rajkovic
Brkic
Basta
Vidic
Bisevac ili Vukasin Jovanovic
Dusko Tosic
Petrovic
Jojic
Zoran Tosic
Zivkovic ili Kostic
Filip Djordjevic
Jovic

Realno ovakav tim kad bi igrao srcem kao sto igra svaka druga repka garant bi usao u polufinale Evropskog 2016 !
Igraci su vrhunski!Realno jedan Portugal i Italija nemaju bolje. Samo kada bi poceli stvarno da igraju i da kidisu za svoju naciju kao sto radi svaka druga reprezentacija

Poslednja izmena:
Stojkovic

Ivanovic,Nastasic,Subotic,Kolarov

Matic,Gudelj

Markovic,Ljajic,Tadic

Mitrovic

Klupa:
Rajkovic
Brkic
Basta
Vidic
Bisevac ili Vukasin Jovanovic
Dusko Tosic
Petrovic
Jojic
Zoran Tosic
Zivkovic ili Kostic
Filip Djordjevic
Jovic

Realno ovakav tim kad bi igrao srcem kao sto igra svaka druga repka garant bi usao u polufinale Evropskog 2016 !
Igraci su vrhunski!Realno jedan Portugal i Italija nemaju bolje. Samo kada bi poceli stvarno da igraju i da kidisu za svoju naciju kao sto radi svaka druga reprezentacija

Taj tim ne bi nista uradio zato sto su samo Ivanovic,Matic,Mitrovic i Tadic klasa ostali su prosek nista posebno.
Pocev od golmana,Kolarova,Gudelja,Markovica,Ljajica.
A tek rezerve kao da je moja keva sastavljala.
Bisevac ispod proseka,Vukasin Jovanovic igrac za amaterske lige,D.Tosic ispod proseka,Raca onako moze da prodje,Jojica necu da komentarisem.
Bambi Tosic ofanzivni igrac bez driblinga .
Treba forsirati Zivkovica,Kostica onda onog iz ofk Drazica ,,,,,,,,,Grujica iz Zvezde,braca Srnic,bek iz Cuke onaj kosijaner isto dobar igrac....
Portugal nema bolje ali Italija ima za 2 klase bolju reprezentaciju,Francuzi,Belgijanci,Nemci,Englezi.............

Greska nije Grujic mislio sam na Ristica....;)

Poslednja izmena:
Zivkovic i Kostic da fudbalski su pismeniji od Markovica koji je u kanalu kolki got da si potencijal kad pocnes igrati decko igraces za ovo krato vreme sto je igro za repku poco je da me iritira skoro ko Tosic nemozes da igras za reprezentenciju a da nemozes da se sastavis da se izboris sa loptom i okrenes prema golu...Drazic ima neverovatan vic u igri ali on cesto nestane na terenu za jednu OFKu pa necujes za njega po pola sata nemoze to u reprezentaciju jos iako sam bio jedan od prvih koji je krenuo paznju na njega jer je bas tip igraca kakavog volim...Milinovic-Savic(ovaj decko je takva sila nesvakidanja pojava malo na Matica podseca s pocetka karijere ali nije ni takav vise kao recimo Pogba snjim bi ga uporedio) i Matic u vezi...Opet fali 10 jer kod nas ko iole zna fudbala guraju ga na krilo a u sredinu trpaju mrcine i trkace tu se s vremena na vreme pojave jedan Matic ili Milinkovic -Savic kao system error... Tadica nespominjem jer je povredjen znaci do daljnjeg... Mozda sa RIsticem probati decko ce bit igrac igra jako odgovorno i zrelo...Grujic ce biti reprezntativac i jedan od najtalentovanjih je igraca ali jos nije za A tim a pogotovo Luka Jovic za koga potpisujem da ce biti igracina ali kad bi njih sada pozvali to bi bila magareca usluga pod pritiskom bi skroz prsli...Iz Cuke Filip Stojkovic bek kao zamena za Ivanovica svakako veliki potencijal bek koji moze da dribla podseca me malcice na Ivana Obradovica...Od Srnica Slavoljub moze biti igrac sad dal je za reprezentaciju videcemo...Dragljub nemoze jer je tipican trkac kakavih imas svuda... Gacinovica netreba zaboraviti videcemo na kojoj ce poziciji napraviti karijeru ono sto raduje je sto zna poslati zavrsni pas...mada i njega cesto guraju na krilo jos je kod Paunovica zadnj igro krilnog beka...U Spartaku ima jedan Plavsic koji je kao zvrk na sredini terena mala napast koja dribla bori se trci deli lopte podseca na Modrica s pocetka karijere ocu da ga vidim u Zvezdi!!!(i o njemu sam piso nekoliko puta jos ce neko pomisliti da mi je neki rod :) )

Poslednja izmena:
Zivkovic i Kostic da fudbalski su pismeniji od Markovica koji je u kanalu kolki got da si potencijal kad pocnes igrati decko igraces za ovo krato vreme sto je igro za repku poco je da me iritira skoro ko Tosic nemozes da igras za reprezentenciju a da nemozes da se sastavis da se izboris sa loptom i okrenes prema golu...Drazic ima neverovatan vic u igri ali on cesto nestane na terenu za jednu OFKu pa necujes za njega po pola sata nemoze to u reprezentaciju jos iako sam bio jedan od prvih koji je krenuo paznju na njega jer je bas tip igraca kakavog volim...Milinovic-Savic(ovaj decko je takva sila nesvakidanja pojava malo na Matica podseca s pocetka karijere ali nije ni takav vise kao recimo Pogba snjim bi ga uporedio) i Matic u vezi...Opet fali 10 jer kod nas ko iole zna fudbala guraju ga na krilo a u sredinu trpaju mrcine i trkace tu se s vremena na vreme pojave jedan Matic ili Milinkovic -Savic kao system error... Tadica nespominjem jer je povredjen znaci do daljnjeg... Mozda sa RIsticem probati decko ce bit igrac igra jako odgovorno i zrelo...Grujic ce biti reprezntativac i jedan od najtalentovanjih je igraca ali jos nije za A tim a pogotovo Luka Jovic za koga potpisujem da ce biti igracina ali kad bi njih sada pozvali to bi bila magareca usluga pod pritiskom bi skroz prsli...Iz Cuke Filip Stojkovic bek kao zamena za Ivanovica svakako veliki potencijal bek koji moze da dribla podseca me malcice na Ivana Obradovica...Od Srnica Slavoljub moze biti igrac sad dal je za reprezentaciju videcemo...Dragljub nemoze jer je tipican trkac kakavih imas svuda... Gacinovica netreba zaboraviti videcemo na kojoj ce poziciji napraviti karijeru ono sto raduje je sto zna poslati zavrsni pas...mada i njega cesto guraju na krilo jos je kod Paunovica zadnj igro krilnog beka...U Spartaku ima jedan Plavsic koji je kao zvrk na sredini terena mala napast koja dribla bori se trci deli lopte podseca na Modrica s pocetka karijere ocu da ga vidim u Zvezdi!!!(i o njemu sam piso nekoliko puta jos ce neko pomisliti da mi je neki rod :) )

:ok:......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back