Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kojim klubovima?? Nocnim klubovima? :D Pa da....jedino u svojim klubovima (motivacija novac) i nocnim klubovima kidaju (motivacija pi*ka), a u reprezentaciji se sprdaju....

Fudbalska reprezentacija Srbije je skup individualno kvalitetnih igraca (na evropskom i svetskom nivou) sastavljenih u NEDISCIPLINOVANU DRUZINU BEZ IKAKVOG AUTORITETA I ODGOVORNOSTI POJEDINCA.....

Fudbalski savez Srbije je skup mafijasa, malverzanata i sitnih profitera koji svoje pozicije koriste za LICNO BOGACENJE, PRANJE PARA ZA SVOJE NALOGODAVCE I GURANJE IGRACA RAZNIH SUMNJIVIH MENADZERA....

Treneri pri fudbalskom savezu Srbije su strucni, sposobni, talentovani, imaju znanje ali DA BI OSTALI TU GDE JESU MORAJU DA MINIRAJU SAMI SEBE I DA SLUSAJU SVE NAREDBE ONIH KOJI SU IH TU I POSTAVILI i u toj situaciji njihova strucnost ne znaci nista....

U ovakvim uslovima talenat i znanje gube svaki smisao i svaki znacaj....
Prema tome nema svrhe komentarisati izdanje pojedinca....

Tole, Terza....sve potpuno ista govna sa potpuno istim LICNIM ciljevima....

U kojim klubovima?? Nocnim klubovima? :D Pa da....jedino u svojim klubovima (motivacija novac) i nocnim klubovima kidaju (motivacija pi*ka), a u reprezentaciji se sprdaju....

Fudbalska reprezentacija Srbije je skup individualno kvalitetnih igraca (na evropskom i svetskom nivou) sastavljenih u NEDISCIPLINOVANU DRUZINU BEZ IKAKVOG AUTORITETA I ODGOVORNOSTI POJEDINCA.....

Fudbalski savez Srbije je skup mafijasa, malverzanata i sitnih profitera koji svoje pozicije koriste za LICNO BOGACENJE, PRANJE PARA ZA SVOJE NALOGODAVCE I GURANJE IGRACA RAZNIH SUMNJIVIH MENADZERA....

Treneri pri fudbalskom savezu Srbije su strucni, sposobni, talentovani, imaju znanje ali DA BI OSTALI TU GDE JESU MORAJU DA MINIRAJU SAMI SEBE I DA SLUSAJU SVE NAREDBE ONIH KOJI SU IH TU I POSTAVILI i u toj situaciji njihova strucnost ne znaci nista....

da a kad je mihajlovic zeleo da uspostavi autoritet i da za reprezentaciju igraju oni koji se ponose srbijom pa ma i da nisu bas najbolji koje imamo svi su skocili u odbranu nasih * zvezda *

image.jpg

:dontunderstand:

Potpis

Ja sam već pisao da je naša fudbalska selekcija upropašćena još početkom ovog veka, a jedan od glavnih razloga je nedostatak sistema, tj. koncepta igre.
Mi smo nekada bili prepoznatljivi po jakoj sredini terena, po igri kratkih pasova, pa su nas i zvali "evropski Brazilci".

Od "evropskih Brazilaca" postali smo "prekid ekipa" i to traje već godinama unazad.
Zadnji put smo neki koncept igre imali kod Antića, kada smo igrali široko, koristeći brzinu krilnih igrača.
Posle toga - potop.

E dok ponovo ne uspostavimo sistem, konture igre, da svaki igrač zna svoje mesto, kako bi mogao da bude maksimalno produktivan, e onda možda i napravimo nešto.

Mi na klupi imamo čoveka koji je navikao na defanzivni fudbal, da se brani i koji ne zna šta treba da uradi kada mora da ide na pobedu.
Ćure je večeras bio totalno pogubljen.
Svakih pet minuta igrači u sredini terena su menjali uloge. Ljajić počne u sredini, pa ode desno, pa onda levo. Tadić krene desno, pa ode levo, pa ode totalno u aut.
Mislim, on ako je hteo da zbuni protivnika, postigao je kontraefekat, jer je zbunio svoje igrače.

To se tako ne radi i velika je greška što je jedan ovakav mongoloid uopšte prismrdeo selektorskoj klupi.

Sve sve ali Curcic izjavi da je zadovoljan odnosom igraca prema dresu...Najbolja mu je ova prica bila pred pocetak utakmice najvise se plasimo njihove kontre pa smo poceli utakmicu duboko bez ikakvog presinga a nasim manekenima je ta ideja legla ko budali samar taman mogu da se setkaju po terenu a istovremeno da 'ispostuju plan' iz svlacionice...

Ovom utakmicom veceras su mi ubili volju za zivotom a kamoli za fudbalom a bilo je mnogo ocajnih nasih izdanja al ovo bez ikakve zelje energije...neznam stvarno sto je najgore imo sam utisak da ih je Maticeva golcima smorila u fazonu 'a **** mater sad bi trebali zapeti ili makar glumiti da nam je stalo' srecom po njih Portugal se pobrinuo za to...Najbolje se vidi iz Porugalovog gola onaj pas za gol je bio extra i ono se generalno dosta tesko brani ali kad zabijes pre toga onakvu golcinu to bi trebalo da probudi svaku ekipu da im ubrizga vise zelje energije odlucnosti a Stojkovic i Basta ko da im do zivota nije stalo prvo Stojkovic krene pa nezna ni da li je krenuo pa dok se Basta odluci oceli neceli reagovati...bez ikakve odlucnosti zelje energije...Boze sacuvaj...

Meni je najjace kako se svi kod nas prave ludi aj sto se Curcic pravi lud i ovi iz saveza...nego recimo Drulovic koji je bio gost u emisiji i Okuka sto nekazete lepo ovo je sramota to svi vidimo...Engleski komentator se covek iscudjava celu utakmicu kako igramo preko ko ***** bez ikakve zelje koda je prijateljska ko da nas je neko natero...

Dobro je, ništa nisam propustio. ;) Fudbalska reprezentacije je ogledalo ove države. Potencijala ima, ali se sve radi naopako i onda su rezultati katastrofalni, kako u državi tako i u fudbalu.
Čim je Tole glavnu podršku za ostanak na funkciji dobio od gospodara i onda je kasnije to bukvalno jednoglasno prihvaćeno od strane delegata FSS, jasna vam je povezanost propale države i propalog fudbala.

Odusevila me igra Race Petrovica...........:mrgreen:

Opravdao je poziv i pokazao da naši selektori stvarno znaju znanje :roll:

- - - - - - - - - -

Zao mi jedino Matica. Covek je pvo bio zaboravljen zbog mazge od selektora a onda kada videli da je naprosto kvalitet ispade da je zalutao medju ovim dunsterima koji se vuku po terenu kao sline.

Mene je sinoć ubjedljivo najviše nervirao Kolarov... čovjek se nije oznojio...

Ai Portugalci odavno nisu imali lošiju ekipu... Nani igra k'o da je reprezentativac Srbije...

- - - - - - - - - -

A akcija koja je najbolje funkcionisala je: Basta Stojkoviću, a Stojković u bunar (ili u aut)...

Kolarov nije bo sav svoj dal se ufixao necim ili je prepio ne znam ali zar niste provalili da ne moze da stoji na nogama?? Par puta je od saigraca trazio da mu NE dodaju loptu, a ne trazi izmenu !!?? Kretao se kao da je naduvan pokreti mu u slowmotion....nisma mogao da verujem sta vidim...
Ona reakcija Baste je bila legendarna, covek se okrenuo ja reko sad ce da predribla Stojkovica i da da gol kad on brat ni pet ni sest u korner laganica.....pa se jos buni na saigraca kaze sto nisi prisao :hahaha:
Drugi gol krivica njegova i Stojkovica.....vise njegova jer mu je igrac na njegovoj poziciji usao neometano kao lopov u skupstinu...
Basta, Gudelj, Petrovic, Kostic itd..klasicni menadzerski igraci...nema sistema bre ljudi niti ce ga biti dokle god lopovi iz saveza koriste te pozicije da se bogate na racun rezultata i dokle god ova drzava stoji u ovom zivom blatu....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back